Jeni Munduar Ndonjehere Te Vizatoni Lumturine ?
Cfare forme apo ngjyre sa dimesione ka.._!_?
Jeni Munduar Ndonjehere Te Vizatoni Lumturine ?
Cfare forme apo ngjyre sa dimesione ka.._!_?
Pupup pu puuu Jovan bregu
http://youtube.com/watch?v=6yvm_bFxTlQ&feature=related
Un nuk jam edhe aq vizatues i mir, e lere me ne kompjuter..!
mirepo Kam nje Imazh qe e Ruaj gjithnje, qe per mendimin tim pasqyron perfekten, apo vendinn ku qdo gje shkon mbar, kjo = me LUMTURIN..!
nese nuk pershtatet me temen le te fshihet..!!!
~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~
dita e rroges
hahahhahahhahahhaha
Mendoj Se Eshėt Shumė Vėshtir Tė Vizatosh , Lumturinė.
Mendoj Se Po Tė Jesh I Lumtur Dhe Tė Vizatosh Sa Jeni Nė Atė Gjendje (por Natyrisht Duke Mos Menduar Tė Vizatosh Lumturin , Pra Ndėrvetdije), Do Tė Vizatoni Lumturin.
Kili
Shqipėria ėshtė Gjaku Im Qė Nuk Falet!
Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!
Gjithmone sa here mbyll syte per te fjetur ,e vizatoj lumturine sic ma do shpirti mua .
Po me ze gjumi pastaj dhe vizatimin e merr e ndrra pastaj,dhe ndoshta behen dhe realitet![]()
enderro alnosa se te ben mire. Lumturia jone eshte te hame te pime edhe noj makin te bukur
me pelqeu shume pyetja e shtruar
dhe bukuria e saj qendron ne mos gjetjen e nje pergjigjeje per kete pyetje
lumturia eshte aq a shkurter, aq e ndryshme, aq relative, sa nuk kapet, nuk shprehet, nuk vizatohet
ajo vetem perjetohet dhe sigurisht nqs arrijme ta perjetojme
sepse shpesh here ndodh ta kuptojme pak me vone, pasi ka kaluar ai moment
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
Eshte e veshtire ,jeta eshte e mbushur me caste te bukura ,por nganjehere nuk ndihesh i lumtur.Po te tentoja ta vizatoja ate cast do te beja nje zhgarravine .
Dija eshte injorance e mesuar.....
Po e gjete lumturine tek makina hajde se po te fal une makinen time :escalade e kam te 2007 sapo e kam marre dhe eshte e bukur ,sbesoj se ke ngare ndonje te tille.....vetem ta di qe te ben te lumtur.per ngrenie e pirje futu ne ndonje piceri dhe fryu me te grene dhe oh sa lumturohesh lol
![]()
Krijoni Kontakt