Nuk te vjen mire, vetekuptohet.Si do të reagonit nëse një "mik" flet keq për ju pas shpine?
Nje gje eshte e sigurte, nese e vertetoj, nje personi te tille nuk i jap shanc te dyte.
Nuk te vjen mire, vetekuptohet.Si do të reagonit nëse një "mik" flet keq për ju pas shpine?
Nje gje eshte e sigurte, nese e vertetoj, nje personi te tille nuk i jap shanc te dyte.
»« ¤ »«Ê£ÐØ®ÂÐØ»« ¤ »«
Nuk do e besoja...
Megjithate do isha kurioz ta mesoja cfar ka thene, mbase do me sherbente si feedback!
My Code is Honer & Pride!
Nuk me prish pune mua , me shume i prish vetes se tij.
Ju pershendes.
Ne Tirone.
ata qe flasin mbrapa kraheve do te thote qe te kane zili dhe ti je thjesht dy hapa para tyre.='[Perla];1821707']Ne ditet ne te cilat jetojme shoqeria eshte zhvilluar duke tentuar te zbuse opinionet dhe mentalitet por fatkeqsisht ne Shqiperi ende vazhdojnete jete dominuese dhe per motivet me banale. Nqs ben dicka per veten i bie te jete vetem pergjegjesia jote dhe nuk ka cfare tu interesoje te tjereve .... por e dime mire qe njerezit e kane "pasion" te mbajne te tjeret neper goje ... pse jo dhete shpifin gjera te paqena.
tani si do ndukonte ajo te une?Po per ju ! A ndikojne ne humorin/gjendjen tuaj ato qe te tjeret (gojet e keqia) thone per ju ? Si do te ndiheshit , apo si do te reagonit psh nqs viheni ne dijeni ne dikush qe quani mik flet pas shpines suaj ?!
thjesht do me vinte pak inat sepse nuk e kam bere veten qe te tjeret te flisnin mbrapa kraheve te mi.
Reagimi im do ishte thjesht nje injorim total i atij personi ne sy te "shoqerise" se tij
Always forgive your enemies, nothing annoys them so much.
Oscar Wilde.
Do me vinte keq.
Do te te doja te dija c'fare ka thene dhe nuk do e doja me shoqerin me te.
Respekti dhe miqsia per njeri tjetrin eshte reciproke.
Si kam reaguar? Ia kam thene ne sy e me kaq mori fund, e fshiva nga lista e shoqerise, ish dikush pa vlere.
si do reagoja...
masa e kundra-veprimit varet ca ka then edhe kujt ia then, po nje gje eshte e sigurt sdo reagoja kendshem, sma merr mendja se di ti pelqente reagimi im![]()
Do ja thyeja shpinen hahaha.
ne te vertet jetojm ne nje kohe kur veshtir kemi persona tek te cilet mund te kemi besim un per vete jam zhgenjyer shum nga shum 'miq' te cilet ishin shum falc dhe me 2 fytyra jam ndier vertet shum keq dhe jam merzit shum...per me shum me thoni ju se si keni reaguar
e xhdep n'dru me me qellu rasti ta kem afer
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Krijoni Kontakt