Thjesht nuk do ti flisja me.
Thjesht nuk do ti flisja me.
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Teme e bukur kjo. Pergezime Perla!
Tani, "gojet e keqia" ne Shqiperi nuk kane te ndalur. Kjo per shume arsye. Gjithashtu, dhe shumica e njerezve jane teper te ndjeshem nga gojet e liga. Çdo dite degjoj nga njerez te ndryshem, ou, paska thene kjo per mua keshtu, po ajo eshte me e mire vete? Etj etj.
Une ne pergjithesi jam tip i mbyllur dhe nuk i bie ne koke muhabetit. Perdirsa zbuloj vete nese kane folur vertete per mua pas shpine miqte ose shoket e mi, nuk u ve ndonje rendesi te veçante fjaleve qe qarkullojne. Por, edhe nese bindem se keta "miq" apo "shoke" me kane pergojuar pas shpine, nuk eshte se i bie ne koke muhabetit. Normalisht qe me merzisin pak gjera te tilla, por mundohem qe ti kaloj pa bere shume zhurme. Me ato qe kane folur keq per mua, filloj te ftoh paksa relatat ne menyre qe ata ta kuptojne vete qe kane gabuar. Por, nuk jam nga ata tipa qe ua nxjerr me te njenten menyre. Thjesht me ane te ketyre gjerave kuptoj se kush eshte shoqeria e miqesia e vertete e distancohem nga ata qe nuk jane te denje per shoqerine time.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Do E Pysja Se Ku E Ka Hallin Qe Flet Keq Pas Shpine
PARTIZONI@MILAN FOREVER
Si do të reagonit nëse një "mik" flet keq për ju pas shpine?
thjesht sdo i flisja me ,
heqje vize sic i them uN.
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
une nuk e vras mendjen hic per keshtu gjerash sepse ato qe flasin keq per mua nuk me njofin ose me kan zili...a po me fol ato qe me njofin mire aty merzitem pak se them cfare i kam ber oose..po prap kjo merzitje zjat 2 minuta ose me pak dhe vazhdoj si me perpara...une jetoj me ket mendim njerzit te shikojn njehere veten dhe pastaj te flasin per te tjeret..se ato qe llapin shume ato jan me keq se per ate qe flasin!DHE NUK DO I FLISJA ME ATYRE QE FLASIN KEQ PER MUA DHE DO JA THOJA PSE NUK I FLAS ME NUK MA NI HIC PER KESHTU GJERASH!!!!
Nqs ma ben nje mik kete gje atere gjeja me e mire ne keto situata eshte te besh sikur se ke kuptuar dhe mos ti flasesh ic.
Cdo gje tjeter me duket e tepert
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
asgje sdo te beja...
vetem qe do ta fshija nga lista e shokeve ate...
vetem kaq...
~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~
Po si i quajme shoqerore ?
Une them se prap ngelen personale sepse ato i kam jetuar une jo shoku/qja thjesht jane ne dijeni per ate qe me ka ndodhur mua perhapet e behet objekt bisede dicka qe mua me dhemb.
Gjithmone kam qene e mendimit qe kur dikush te beson dicka mos e zhgenje diku ka nevoje njeriu te shprehet apo jo ??.
"Jeta eshte ajo qe te ndodh perderisa je i zene duke bere plane tjera"
Per vit te ri do i blija nje megafon qe t'ia thoshte te gjitheve historine e jetes sime, mjafton qe ajo te jete e kenaqur.
Sot keq per te tjeret flasin ata qe e nenvleresojne veten e vet, sepse kush e di qe eshte me lart se te tjeret s'ka kohe per budallalleqe te tilla, ka me çfare e ze kohen jo duke shku lart e poshte e duke shpif per te tjeret. Pastaj genjeshtra i ka kembet e shkurtra... vete realiteti e tregon se kush flet pas kraheve per te tjeret, sidomos per shoqet e ngushta apo "motrat" vjen nje dite dhe gjenden si qen vetem, se nuk te do njeri, tjetri kur gabon te fal nje here por kurre s'te kthen respektin qe humb.
Teme e gjetur kjo po duhet te shtohet dhe nje pike, keni shpifur ju ndonjehere per shoqen apo shokun e ngushte? Se ne shofim ca thone te tjeret per ne, po cfare themi ne per te tjeret ncuq, s'e pranojme se jemi shenjter.
Krijoni Kontakt