Nuk do te reagoje asnje gje nese vertet "flet keq pas shpine" dihet se do te largohem nga kesi lloj njerezish kaq.
Nuk do te reagoje asnje gje nese vertet "flet keq pas shpine" dihet se do te largohem nga kesi lloj njerezish kaq.
Nese nje mik flet pas shpines sime keq per mua ai seshte mik, andaj do reagoja me nje prishje miqesie![]()
Do i ndroja emertimin AR-MIK
Ndryshuar për herë të fundit nga morrison : 20-03-2008 më 19:53
po qe se e njoh ate person personalisht,ai duhet me qene shume trim,me ma permend emrin mu,se per ndryshe oho lala boks.
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
hun, njeriu nuk jeton per opinion te askujt,aq me teper te nje personi qe nuk ka rrespekt.
nuk me intereson ma thot para ose prapasysh,nese atij/saj nuk i dukem person miqesor ose ideal per te pasur miqesi me te, ne regull.
qe te me coj lezmen mu,pffffffffff no chance, njeriu i ulet,ate zakon ka nuk lodhet fuke folur.
nje person qe e njoh,dhe e di kush eshte,as te mos enderroj te ma permendi emrin sepse do i ndyej duart sic ke me te.
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
po normal ..nqs ai/ajo flet keq per mua ,une flas akoma me keq per ate ...
gojen vetem per buke s'e kam une
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Nese per mua do fliste keq dikush qe s'kam ndonje marredhenie kush e di se çfare s'do e vrisja shume mendjen. Nese flet keq shoqja apo shoku me i ngushte do te ndihesha shume keq. Kurrsesi s'do ta urreja apo t'ia ktheja ne te njejten monedhe, thjesht s'do ishim me ato qe kishim qene dikur, nje pershendetje dhe kaq.
Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
Per mua njerezit qe flasin keq mbrapa kraheve , jane njerez cinik, me mendje te ngushte, frikacake dhe mbi te gjitha jane njerez te palumtur ne kete jete dhe kenaqesia e vetme qe u ka mbetur jane thashethemet.
Atehere pse duhet tu a ndalojme edhe ate pak kenaqesi qe marrin nga jeta ...?
Krijoni Kontakt