Vjen nje moment qe falja nuk ka me vlere . Secili ne rruge te vet nqs ndermjet njerezve ku nuk ka respekt nuk mund te kete kurre shoqeri e miqesi.
Jam mese dakort me shrehjen tende.Perla![]()
PO ne rastet kur dhe pse e di qe ai/ajo nuk eshte "engjelli" qe ju paraqitet por papese nuk mundeni dot ta largoni nga vetja apo ta urreniSi i behet ?
![]()
![]()
Monotoni,nuk ke ca be jo.Me nje gje do meren njerezit.
Pa tjeter qe do ndihesha i ofenduar.Mua me pelqen gjithmone te ma thone ne sy ate qe mendoj,dhe do ta respektoja mendimin,nese eshte ndermjet kufinjve
do ja caja piten legenit
´Ka disa dite qe e kam pare kete teme dhe nuk kam kthyer pergjigje, sepse vertet nuk e di si do ndihesha nese nje "mik" flet keq per mua pas shpine . Ne te vertet ne jete ne njofim shume persona dhe i perfshime ne nje fjale te gjithe "miq" por jo te gjithe jane miq ose shoke .Une per vete kam shume pak "shoke/qe" dhe nese ndonje per tyre do fliste keq per mua nuk e di si do reagoja, vetem se do zhgenjehesha nga ajo . Por prap nuk do jete ndonje çudi e madhe, ne dite te sotme çfar nuk pret njeriu , nje thashethem eshte e keqja me e vogel , kundrejt asaj qe po ndodh sot. Thash deri me sot nuk e kam provuar , dhe nuk jam e sigurte si do reagoja , por nese nuk eshte "mik" ose"shok" i ngushte por thjesht nje mik , nuk do mu bente shume vone , ndoshta nga njera ane do me behej qefi , se kush te flet keq pas shpine te ka zili. Mendimi im.
Ruaje mikun kur e gjen, qe te mos e kerkosh kur te duhet.
"EDHE TI BRUT"sot eshte ne rend te dites me teper se kurre,njeriu i cybernetica po behet me i eger se neadertalensis,siç duket kemi devolution,ku miku ja rras mikut,ku miku shqyen mikun me keq se kafshet.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Ngjo...shiko...ose mos ngjo se nuk me degjon dot, po me mire me lexo!
Ne rradhe te pare ti ke hap nje teme shume delikate per shoqerine e sotme edhe kjo qe thua ti eshte mese e vertete. E pashe temen qe ke hapur po vete s'ke dhene pergjigje!
E dyta eshte se ai ose ajo qe do te ma mbaje emrin ne goje, le ta mbaje jo emrin tim por edhe ndonje gje tjeter.
E treta nqs ai ose ajo eshte miku ose mikesha ime ne fillim sdo i flisja si me pare. Do filloja ta injoroja edhe nqs do fliste prape...do hiqja nje corape edhe do ja fusja ne goje...qe kur ta zinte perseri emrin tim ne goje ti kujtohesh nje arome djathi kackavall.
Keto qe thashe me lart jane vetem nje pershkrim i vogel i atyre qe mund te bej!
Nuk e di sesi mund te reagoja, nuk e di si do ma jepte mendja ne ate moment.
Krijoni Kontakt