Close
Faqja 4 prej 13 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 125
    i/e regjistruar Maska e ~Lorena
    Anëtarësuar
    05-02-2008
    Postime
    41
    Citim Postuar më parë nga ajzberg Lexo Postimin
    Do ta quaja thashethem perderisa nuk ma thote balle per balle.
    Do ta quaje thastheme ti ne qofte se shoqja/shoku yt do floste mbas kraheve te tu duke te perhapur e diskutuar me te tjere gjerat e tua personale ??
    Se sa per mua kjo me ndodhi ishin gjera te cilat i dinte vetem ajo...

i/e regjistruar Maska e ~Lorena
    Anëtarësuar
    05-02-2008
    Postime
    41
    Vjen nje moment qe falja nuk ka me vlere . Secili ne rruge te vet nqs ndermjet njerezve ku nuk ka respekt nuk mund te kete kurre shoqeri e miqesi.

Jam mese dakort me shrehjen tende.Perla

i/e larguar Maska e baby_bù
    Anëtarësuar
    19-10-2007
    Vendndodhja
    A la isla bonita
    Postime
    278
    PO ne rastet kur dhe pse e di qe ai/ajo nuk eshte "engjelli" qe ju paraqitet por papese nuk mundeni dot ta largoni nga vetja apo ta urreni Si i behet ?

i/e regjistruar Maska e Kristiano
    Anëtarësuar
    15-01-2007
    Vendndodhja
    Lezhe
    Postime
    476
    Monotoni,nuk ke ca be jo.Me nje gje do meren njerezit.
    Pa tjeter qe do ndihesha i ofenduar.Mua me pelqen gjithmone te ma thone ne sy ate qe mendoj,dhe do ta respektoja mendimin,nese eshte ndermjet kufinjve

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    14-11-2007
    Vendndodhja
    ne kabul tu bo plazh
    Postime
    784
    do ja caja piten legenit

Me Pushime Maska e ida1
    Anëtarësuar
    13-11-2007
    Vendndodhja
    Në Kërkim Të Vetvetes
    Postime
    220
    ´Ka disa dite qe e kam pare kete teme dhe nuk kam kthyer pergjigje, sepse vertet nuk e di si do ndihesha nese nje "mik" flet keq per mua pas shpine . Ne te vertet ne jete ne njofim shume persona dhe i perfshime ne nje fjale te gjithe "miq" por jo te gjithe jane miq ose shoke .Une per vete kam shume pak "shoke/qe" dhe nese ndonje per tyre do fliste keq per mua nuk e di si do reagoja, vetem se do zhgenjehesha nga ajo . Por prap nuk do jete ndonje çudi e madhe, ne dite te sotme çfar nuk pret njeriu , nje thashethem eshte e keqja me e vogel , kundrejt asaj qe po ndodh sot. Thash deri me sot nuk e kam provuar , dhe nuk jam e sigurte si do reagoja , por nese nuk eshte "mik" ose"shok" i ngushte por thjesht nje mik , nuk do mu bente shume vone , ndoshta nga njera ane do me behej qefi , se kush te flet keq pas shpine te ka zili. Mendimi im.
    Ruaje mikun kur e gjen, qe te mos e kerkosh kur te duhet.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    "EDHE TI BRUT"sot eshte ne rend te dites me teper se kurre,njeriu i cybernetica po behet me i eger se neadertalensis,siç duket kemi devolution,ku miku ja rras mikut,ku miku shqyen mikun me keq se kafshet.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    Ne ditet ne te cilat jetojme shoqeria eshte zhvilluar duke tentuar te zbuse opinionet dhe mentalitet por fatkeqsisht ne Shqiperi ende vazhdojnete jete dominuese dhe per motivet me banale. Nqs ben dicka per veten i bie te jete vetem pergjegjesia jote dhe nuk ka cfare tu interesoje te tjereve .... por e dime mire qe njerezit e kane "pasion" te mbajne te tjeret neper goje ... pse jo dhete shpifin gjera te paqena.

Po per ju ! A ndikojne ne humorin/gjendjen tuaj ato qe te tjeret (gojet e keqia) thone per ju ? Si do te ndiheshit , apo si do te reagonit psh nqs viheni ne dijeni ne dikush qe quani mik flet pas shpines suaj ?!
    Ngjo...shiko...ose mos ngjo se nuk me degjon dot, po me mire me lexo!
    Ne rradhe te pare ti ke hap nje teme shume delikate per shoqerine e sotme edhe kjo qe thua ti eshte mese e vertete. E pashe temen qe ke hapur po vete s'ke dhene pergjigje!
    E dyta eshte se ai ose ajo qe do te ma mbaje emrin ne goje, le ta mbaje jo emrin tim por edhe ndonje gje tjeter.
    E treta nqs ai ose ajo eshte miku ose mikesha ime ne fillim sdo i flisja si me pare. Do filloja ta injoroja edhe nqs do fliste prape...do hiqja nje corape edhe do ja fusja ne goje...qe kur ta zinte perseri emrin tim ne goje ti kujtohesh nje arome djathi kackavall.

Keto qe thashe me lart jane vetem nje pershkrim i vogel i atyre qe mund te bej!
    Nuk e di sesi mund te reagoja, nuk e di si do ma jepte mendja ne ate moment.

DR-GR Maska e oliver55
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Europa
    Postime
    666
    Citim Postuar më parë nga ~Lorena Lexo Postimin
    Do ta quaje thastheme ti ne qofte se shoqja/shoku yt do floste mbas kraheve te tu duke te perhapur e diskutuar me te tjere gjerat e tua personale ??
    Se sa per mua kjo me ndodhi ishin gjera te cilat i dinte vetem ajo...
    Derisa ti i hapesh shoqes/shokut per gjerat e tua personale. ato nuk quhen me personale.
    PARA KOMBIT DHE KOMBESISE. VE NJERIUN;

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anëtarësuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    Ne ditet ne te cilat jetojme shoqeria eshte zhvilluar duke tentuar te zbuse opinionet dhe mentalitet por fatkeqsisht ne Shqiperi ende vazhdojnete jete dominuese dhe per motivet me banale. Nqs ben dicka per veten i bie te jete vetem pergjegjesia jote dhe nuk ka cfare tu interesoje te tjereve .... por e dime mire qe njerezit e kane "pasion" te mbajne te tjeret neper goje ... pse jo dhete shpifin gjera te paqena.

Po per ju ! A ndikojne ne humorin/gjendjen tuaj ato qe te tjeret (gojet e keqia) thone per ju ? Si do te ndiheshit , apo si do te reagonit psh nqs viheni ne dijeni ne dikush qe quani mik flet pas shpines suaj ?!
    (i)(e)dashur nuk e di ku jeton ti po nuk dominojne vetem ne shqiperi keto gjera. une personalisht jame gjendur ne nje situate te tille,kam ruajtur gjakftohtesin e me qetesi i zgjata doren"jete e shendet" per sa ishim miq ka qene kenaqesia ime.

Faqja 4 prej 13 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Si do te reagonit nese shoku juaj me i ngushte i perhap sekretet e juaja?
    Nga zogu dukagjinas në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 03-09-2009, 11:07
  2. thike pas shpine ceshtjes came
    Nga stavri22 në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 04-05-2009, 10:44
  3. Thikë pas shpine vëllait për një celular
    Nga iliria e para në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 30-01-2006, 16:16
  4. sapo isha zene me ate italianin pas shpine!
    Nga snake në forumin Prezantoni veten në forum
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-08-2003, 19:04
  5. Majko: AKSH një thikë pas shpine
    Nga Beqari002 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 12-03-2003, 02:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •