Close
Faqja 3 prej 13 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 125
    i/e regjistruar Maska e ~Lorena
    Anëtarësuar
    05-02-2008
    Postime
    41
    Dhe mua me ka ndodhur disa here dhe me shoqen time me te mire nuk i kam thene asgje sepse keta persona nuk kane forcen te mbrojne ate qe kane thene.Thjesh me ka erdhi keq per besimin qe kisha ndaj saj.Tani me te jemi ftohur shume nuk kemi me ate shoqeri qe kishim me pare.Dhe ne pergjithesi ky eshte reagimi im nuk ju them asgje nuk me intereson fare se c'mund te thote dikush mbas kraheve te mi.Perkundrazi kjo me ka bere me te forte.

Ehh kur s'kane car te bejne njerzit me llafe do meren normal asnje nuk shikon veten e vet dhe ku i pikon catia te tjetrit shikojne
    C'ben zilia c'ben...

i/e larguar Maska e baby_bù
    Anëtarësuar
    19-10-2007
    Vendndodhja
    A la isla bonita
    Postime
    278
    Citim Postuar më parë nga ~Lorena Lexo Postimin
    Dhe mua me ka ndodhur disa here dhe me shoqen time me te mire nuk i kam thene asgje sepse keta persona nuk kane forcen te mbrojne ate qe kane thene.Thjesh me ka erdhi keq per besimin qe kisha ndaj saj.Tani me te jemi ftohur shume nuk kemi me ate shoqeri qe kishim me pare.Dhe ne pergjithesi ky eshte reagimi im nuk ju them asgje nuk me intereson fare se c'mund te thote dikush mbas kraheve te mi.Perkundrazi kjo me ka bere me te forte.

Ehh kur s'kane car te bejne njerzit me llafe do meren normal asnje nuk shikon veten e vet dhe ku i pikon catia te tjetrit shikojne
    C'ben zilia c'ben...
    PO ti ja ke faju kesaj shoqes tende ?????

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Nrast se nje shoku im me flet pas shpine, ti marri masat mire se ja caj ballin..!!
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Me ka ndodhur dhe mua qe nje shoqja ime e femijerise te kete shpifur dicka per mua.Me ngeli qejfi ,por kur nuk ja bera te ditur qe e dija .E fala ne ndergjegjen time ,se thashe njerez jemi edhe gabojme ,behemi pishman per fjalet qe themi.Pastaj shpesh keqkuptohemi dhe i keqinterpretojme fjalet e thena .Mendoj se nje gje e tille ndodhi dhe me shoqen time .

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684

C'ben zilia c'ben...
    Nje fjale prapa shpine yllo!!kshu nga foto,mire dukesh ti
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Anëtarësuar
    05-02-2008
    Postime
    41
    Citim Postuar më parë nga baby_bù Lexo Postimin
    PO ti ja ke faju kesaj shoqes tende ?????
    Nuk e kuptova fjalen FAJU :

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anëtarësuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Do ta quaja thashethem perderisa nuk ma thote balle per balle.
    Dija eshte injorance e mesuar.....

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Nuk e kuptova fjalen FAJU :
    Pasi lexova postimin tend dhe une do te te beja te njejten pyetje qe baby e ka shkruar gabim

Dhe ti ja ke FALUR kesaj shoqes tende qe ka folur shpesh pas kurrizit tend ?
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Anëtarësuar
    05-02-2008
    Postime
    41
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    Pasi lexova postimin tend dhe une do te te beja te njejten pyetje qe baby e ka shkruar gabim

Dhe ti ja ke FALUR kesaj shoqes tende qe ka folur shpesh pas kurrizit tend ?
    Mendoj se une personalisht nuk kam c'fare te fal.. por nuk i kam harruar jo ato qe ajo ka bere.{Por i thone nje llafi kur s'ti mban barku tend nuk ti mban i botes} Shoqeria jone aq e mire eshte kthyer ne nje pershendetje {c'far ben si je}me merr ne tel.. nuk i pergjigjem nuk kam me ate kenaqsi qe kisha me pare per te folur me te sigurisht ne qofte se ajo ndodhet ne nje situate te veshtire une do ta ndihmoj.
    Goca me te vertet me vjen shume keq qe ajo shoqeria ime dikurshme arriti deri ketu kemi kaluar shume gjera bashke.

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Mendoj se une personalisht nuk kam c'fare te fal.. por nuk i kam harruar jo ato qe ajo ka bere.{Por i thone nje llafi kur s'ti mban barku tend nuk ti mban i botes} Shoqeria jone aq e mire eshte kthyer ne nje pershendetje {c'far ben si je}me merr ne tel.. nuk i pergjigjem nuk kam me ate kenaqsi qe kisha me pare per te folur me te sigurisht ne qofte se ajo ndodhet ne nje situate te veshtire une do ta ndihmoj.
    Goca me te vertet me vjen shume keq qe ajo shoqeria ime dikurshme arriti deri ketu kemi kaluar shume gjera bashke.
    Normalisht qe ato qe keni kaluar bashke nuk mund ti hedhesh poshte, por mendo dicka nqs ishe nje mike e vertete kurre ajo nuk do te kishte hedhur poshte duke folur keq per ty eshte njesoj sikur ka folur per veten.
    Une nuk do tja falja ... pasi me ka ndodhur dhe ata njeres per mua tashme jane shume shume shume te larget . Ato qe kam perjetuar nuk mund ti harroj ... por pjesa e zeze e mbizoteron ate pjese te bardhe te mendimeve te mia. Tani jam thjeshte indiferente ndaj tyre. Vjen nje moment qe falja nuk ka me vlere . Secili ne rruge te vet nqs ndermjet njerezve ku nuk ka respekt nuk mund te kete kurre shoqeri e miqesi.

Respekte.
    Ndryshuar për herë të fundit nga [Perla] : 10-02-2008 më 11:11
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Faqja 3 prej 13 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Si do te reagonit nese shoku juaj me i ngushte i perhap sekretet e juaja?
    Nga zogu dukagjinas në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 03-09-2009, 11:07
  2. thike pas shpine ceshtjes came
    Nga stavri22 në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 04-05-2009, 10:44
  3. Thikë pas shpine vëllait për një celular
    Nga iliria e para në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 30-01-2006, 16:16
  4. sapo isha zene me ate italianin pas shpine!
    Nga snake në forumin Prezantoni veten në forum
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-08-2003, 19:04
  5. Majko: AKSH një thikë pas shpine
    Nga Beqari002 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 12-03-2003, 02:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •