Close
Faqja 2 prej 13 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 125
    Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Vallai vetem llafet e te tjereve s'me prekin. Mund te me bejne te mendoj me tutje fjalet e prinderve apo te ndonje miku apo mikeshe te ngushte por per te tjeret...ne njerin vesh me hyne e ne tjetrin me dalin. Une kam karakterin tim, pse t'a ndryshoj? Per ti bere qejfin dikujt tjetri? Ah, egoja ime s'varet nga levdatat apo konfirmiteti social. Biles i urrej ato njerez qe shesin dhe te emen vetem te pelqehen nga te tjeret. Yack
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Me perpara e vrisja mendjen shume,po do ti tani sme behet vone fare se ça mund te komentojne njerezit!
    Ai ose ajo qe ne te vertete te do nuk te mban ne goje!Pastaj ndonjehere duhet te shikosh se kush te mban ne goje dhe te pyesesh veten a ja vlen qe te merzitesh per te dhe kush eshte ky ose kjo?!
    Po te ishin njerez qe me njihnin shume mire nga afer dhe njerez te mire,opinioni i tyre sigurisht qe do me vriste,po te ishin njerez negative qe sme hynin ne xhep fare,tani u mesova ti injoroj dhe jam me e qete dhe shume me e fituar!
    Prandaj eshte edhe fjala popullore....."qente le te lehin,karvani ecen para",ose "Degjo 100 vete dhe bej si di vete"!

Ps...Edhe mua me ze lemza ose me djegin veshet sa here me marrin neper goje..lol
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 07-02-2008 më 17:16
    "Carpe Diem"

zhapik buster Maska e drity
    Anëtarësuar
    11-01-2006
    Postime
    1,237
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Me perpara e vrisja mendjen shume,po do ti tani sme behet vone fare se ça mund te komentojne njerezit!
    Po i referohesh momenteve kur kishe dhe nuk kishe fuqine per te fshire postimet?
    When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    lol i paudhi .
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga drity Lexo Postimin
    Po i referohesh momenteve kur kishe dhe nuk kishe fuqine per te fshire postimet?
    E kam per realitetin jo per forumin.....Mos tu drejtova gje?!
    "Carpe Diem"

zhapik buster Maska e drity
    Anëtarësuar
    11-01-2006
    Postime
    1,237
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    E kam per realitetin jo per forumin.....Mos tu
    drejtova gje?!
    Ah, te kerkoj ndjese, nuk e kuptova qe ishte monolog.
    When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.

Te ma ndjeje per fjalet e te tjereve ..... pfffffffffff... dhe kujt mua.
    As qe e marr mundimin per ti degjuar nje her e jo me te ken ndikim tek un. Kot nuk i percaktojme si "te tjeret" pra dikush qe ne jeten tone nuk ka vlere te madhe sa tu japim aq rendesi fjaleve te tyre. Te pakte jane njerezit, qe jo fjalet po thjesht, nje shikim i tyre me mjafton per tu ndikuar. Sido qe te jesh ti i/e mire apo e keqe njelloj do te te shajne. Nona ime thot ... eh moj cupe thoshin njerezit nje her e nje kohe "po qen bir qeni e derdhi derr leku qe ka, dhe pese minuta me vone ... epo qen bir qeni dhe ky te zezen e thoit nuk te jep" kshuqe sido te besh ti apo sido te jesh njerezit flasin si tu vije oreksi dhe njelloj te krahasojne me qen e mace kur u del kunder, edhe pse mund te jene gabim.
    Kshuqe as e leviz hic per ca thuhet ne gazetat e lagjes, zoti u dhente fuqi te flasin

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    Lum si ti !
    E mi ti goca filonit, lum si une!!
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e larguar Maska e baby_bù
    Anëtarësuar
    19-10-2007
    Vendndodhja
    A la isla bonita
    Postime
    278
    Prsh te gjitheve !

Perla, me ka ndodhur dicka e tille nga 2 miqte mi te ngushte. Si ai dhe jo. Nqs dikujt i jep jep gjithe te mirat nuk te shperblen me asnje gje te mire por edhe me keq nis e flet pas shpines tende. Kur e kuptova kete qe i bera delete nga jeta ime .. dhe pse me mungojne here pas here pasi i desha shume i kisha si motren e si vellain tim e madje madje isha me shume e lidhur me ta sesa me ata te gjakut tim. U perpoqa ti ndihmoj me c'te mundem , por ne fakt kur je mes nje cifti eshte e drejte shprehja ... I treti eshte gjithmone fajetori i pafaj. Konfliktet e tyre u perplasen ne kurrizin tim dhe kete e kam vuajtur shume. Desha ti vija perball njeri tjetrit per te mi pohuar te gjitha cfare kishin then, e nqs ishin trima te mi thonin ne sy.Sigurisht qe nuk pranuan sepse ishin fajetore.Gjithesesi u largova perfundimisht prej tyre dhe nuk doja as nuk dua tja di se c'fare thone , bejne apo mendojne. Une me ndergjegjen time jam e qef dhe shume here me mire sesa ndergjegja e tyre.

Jeta hecen perpara pavaresisht gjerave qe ndodhin. Nqs e lejon veten te ndikohesh nga komentet e aty qe per cmirre fjalin keq, atehere po demton veten pas po u ben qefin atyre qe duan te shohin te rrenuar. Nje neri i paster e ka koken gjithmone lart e nuk ndalet nga llupi qe perflet lart e poshte. Kush ka nje goje te beje dhe nje tjeter.

Atyre njerezve nuk u mbaj meri pasi do me vriste ne shpirt. Urrejta te bluan .. keshtu qe jam ne paqe me veten time !

Carpe Vinum Maska e Zombi
    Anëtarësuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    Po per ju ! A ndikojne ne humorin/gjendjen tuaj ato qe te tjeret (gojet e keqia) thone per ju ? Si do te ndiheshit , apo si do te reagonit psh nqs viheni ne dijeni ne dikush qe quani mik flet pas shpines suaj ?!
    Disa shkencetar se fundmi pohojne qe" te pergojuarit" ka ndikim pozitiv ne shoqeri dhe ne personalitet. Ne kete menyre arrihet njohja me e shpejte dhe me e thelle! Une nuk di nga kane arritur deri ne keto perfundime, por per mua "pergojimet" jane gjera te shpifura, dhe me keto merren ato qe kane nivel te ulet shpirteror. Jam kunder, madje kur gjendem ne nje atmosfere te tille mundohem te menjanoj dhe injoroj. Neve te gjitheve na ndodh dhe gjendemi ne nje situate te tille qe eshte vertete e veshtire, sidomos nese ajo vjen nga nje mik/mike qe ke besim!
    Por, asgje nuk sjell fundin e botes....
    • The rest is silence.

Faqja 2 prej 13 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Si do te reagonit nese shoku juaj me i ngushte i perhap sekretet e juaja?
    Nga zogu dukagjinas në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 03-09-2009, 11:07
  2. thike pas shpine ceshtjes came
    Nga stavri22 në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 04-05-2009, 10:44
  3. Thikë pas shpine vëllait për një celular
    Nga iliria e para në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 30-01-2006, 16:16
  4. sapo isha zene me ate italianin pas shpine!
    Nga snake në forumin Prezantoni veten në forum
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-08-2003, 19:04
  5. Majko: AKSH një thikë pas shpine
    Nga Beqari002 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 12-03-2003, 02:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •