po e vertetova se kshu, ateher ai per mua s'do jet me nje shok por shum me i larget sesa nje kalimtar i rastit.
po e vertetova se kshu, ateher ai per mua s'do jet me nje shok por shum me i larget sesa nje kalimtar i rastit.
Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen më, andaj mendo shumë herë e fol njëherë.
Nuk eshte aq e lehte ta vesh ne zbatim kete qe thua , sepse per kohe e ke konsideruar nje mik nje vella , te pakten jo te gjithe e kemi ate aftesi qe t'i injorojme . Personalisht e kam shume te veshtire ta bej dhe pse jam e vetedijshme qe eshte gjeja e duhur per tu bere .
Ndryshuar për herë të fundit nga [Perla] : 04-06-2008 më 09:16
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Atehere Perla modifikoje pak pergjigjen tende.
Nuk eshte aq e lehte per tyja qe ta vendosesh ne zbatim ate qe u tha me lart sepse e ke konsideruar per kohe te gjate mik.
Personalisht nuk do e quaja me Mik nga momenti qe do degjoja qe flet mbrapa kraheve edhe pse mund te kem pasur shume miqesi me ate person.
Miku te flet perballe per cdo gje edhe jo mbrapa kraheve.Mbrapa Kraheve flasin ata qe duan te perfitojne gjithmone dicka edhe "miqesia" qe ofrojne ata eshte Interes ne realitet.Nqs nuk ja arrijne qellimit atehere fillojne te flasin mbas kraheve per te shfryr inatin e akumuluar.
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Hm Automatikisht do te fitonte percmimin tim ...
Me njeres te ketij tipi nuk ja vlen te merresh, mendoj se do e evitoja derisa ta kuptonte qe per mua eshte kthyer ne nje njeri te padeshirushem dhe vetevetiu te largohej .
Ogni xsona che passa nella mia vita è unica...
Xkè lascia un poco di se..
E prende un poco di me.
do e kuptoja qe se kam mik dhe do i jepja rruge
Nuk do e merja inat thjesht do e vlersoja per ate qe ai eshte.
|- Më Pikòj Një Pik Loti, Në Fòrm Realiteti -|
Nuk kisha reagu hic, po pati kohe te mirret kush me mu, 24ore vec per mu le te flas mos te ndalet hic, se nuk lodhi kryt une per kte gje.
**** ** ** ***** ** ***!
Ben mire mos te flasin pas shpine, pastaj.. se si vijn pasojat eshte gje tjeter!
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
nuk ua mbyll dot gojen te tjerve ...
une te them te drejten nuk i kam inat keta lloj njerez me shume inat i kam ata te cilet mi sjellin llafet qe degjojne ne lidhje me mua , se per te folur secili nga ne me dashje ose pa dashje kemi gabuar noi here ne lidhje me dike tjeter , jemi njerez nuk jemi engjuj dhe secili gabon por rendesi ka te kuptojme gabimin ...
Krijoni Kontakt