Esell do tduket gjith jeta,, por vetem ta hodha poshte faktin se bigbang paska pas egzistuar gjithmone,, pasi big bang ka ndodhur pasi eshte krijuar hapesira dhe yjet !! Dhe kjo verteton se bigbang nuk ka pas egzistuar gjithmone, por ka ndodhur me vone,,dhe ne mendjen tende qendron gjithmone!!
Ne flasim me fakte dhe jo me hamendje.....
"Lutja e atyre qe u behet e padrejte, eshte me e shpejte se era"
o daku rastesisht,ke nigju naj her univers oscilant,pra nje univers qe shperthen ne infinit heresh dhe mblidhet ne nje pike perseri ne infinit heresh,pra nje univers qe ka egzistuar gjithmone.
more vesh gjo????jo.....mire po ta spjegoj perseri,jo lene iher tjeter,mjaft per sot,lexoje per nja tre muj rjesht kete qe te thash,kuptoje dhe t'them dhe gjona tjera
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
kush e krijoj zotin????
ku ka zot more
po te kishte zot do ta kishte ven doren ne zemer zoti per shqiptaret
SHKELMIN NE FYT GJITHMON minjve bardh e blu
ULTRAS PARTIZONI
Kerpudhat me veti cudiberese.Kush e krijoi zotin?
A mundet roboti te pyes se kush e krijoi nese nuk i eshte instaluar me pare programi per pyetje dhe logjike ?
Po ti vete ke dale nga tema me ate pyetje pa kuptim. Sepse tema pyet kush e ka krijuar zotin, ti thua qe njeriu nuk pyet dot kush e ka krijuar njeriun, meqe roboti nuk pyet dot se kush e ka krijuar robotin. Pa pike lidhje.
Dhe une per te te treguar se sa pa pike lidhje eshte pyetja jote ta zbatova analogjine tende duke zevendesuar fjalen robot me fjalen zot. Pra zoti e ka te pamundur te kuptoje se kush e ka krijuar zotin. Sepse nqs nuk e ke kuptuar tema nuk thote kush e krijoi njeriun, po kush krijoi zotin. E ke qe ne titull.
Krijoni Kontakt