RedDardan Mire se erdhe mes nesh ne FORUMIN SHQIPTAR
RedDardan Mire se erdhe mes nesh ne FORUMIN SHQIPTAR
Nese eshte e bere me dashuri, asgje nuk eshte mekat.
Mire se erdhe.
Me pelqeu prezantimi yt ishte mjafte i mire, dhe i sinqeritet.
Uroj qe te behesh nje njeri i ditur, per vehten dhe Shqiperine.
Pershendetje mire se erdhe.
A don, e s'din, a din e s'don !
Hajde plako bujrum.
Ta ngreme nje dolli per ardhjen tende...
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Mire se erdhe ne F/SH.
mire se edhe befsh qejf se i paske:
Jam shqiptar, jam me besė dhe me iman
A don, e s'din, a din e s'don !
Pershendetje RedDardan mir se erdhe....
jam shume i kenaqur, e me keni prit shum mire
me falni se vetem tani u kujtova sepse cam pas kompiutrin prish dhe tani qe e rregullova jam duke u perpjek ktu ne itali me u mbush mendjen italianve neper foruma qe ne nuk jemi te rrezikshem per paqe ne bote
ktu posht si dhurat po ju le
jam shume i kenaqur, e me keni prit shum mire
me falni se vetem tani u kujtova sepse cam pas kompiutrin prish dhe tani qe e rregullova jam duke u perpjek ktu ne itali me u mbush mendjen italianve neper foruma qe ne nuk jemi te rrezikshem per paqe ne bote
ktu posht si dhurat po ju le nje dizenj per sfondin e kompiutrit
![]()
pershendetje ky prezantim shume interesant
natyrisht qe jemi te gjithe krenar qe jemi shqiptar,e duam atdheun bashkathdhetaret tane por smendoj se atdhedashuria shprehet me fjale ,por me vepra.Kete e them se vetem shqiptaret e kosoves e kane treguar kete me vepra.Shembull i qarte ishte shpallja e pavaresise me shume gjak te derdhur .Kur shqiptaret ikin jashte shtetit jo vetem qe i ndryshojne emrat,por edhe emrat e femijeve te tyre i vene te huaj .E di qe dola pak nga tema por kjo gje me vret shume si atdhetare e flakte qe jam.Ju lutem kur shkruani tregohuni sa me realist ,vertet jeni aq atdhetar sa dukeni????????
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Loadstar : 24-02-2008 mė 16:26
Krijoni Kontakt