Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4
    ILIR NĖ GEN Maska e flory80
    Anėtarėsuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzė Vjosės Kaltėroshe
    Postime
    1,531

Eposi i Kreshnikeve

Kush di ne qofte se ka ndonje liber ose ndonje botim ne Anglisht mbi Eposin e Kreshnikeve ose edhe ndonje mbi Legjendat dhe historite e lashta Shqiptare.
    Diēka e ngjashme me librin e Mitrush Kutelit Tregime Te Moēme Shqiptare
    Ju faleminderit
    EH I ZIU NJERI, GĖLLTIT DIKU NJE LUGĖ ĒORBĖ TĖ PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PĖR GJITHĖ JETĖN!

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    flory80, mesa di une nuk ka nje botim fiks te Eposit te Kreshnikeve, sidomos ne anglisht as qe behet fjale. Ndersa ne Shqip di qe ka disa materiale, por dhe ato vetem ne biblioteka ose te libri universitar ne Tr mund te gjenden.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Anėtarėsuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzė Vjosės Kaltėroshe
    Postime
    1,531
    Mua ma ka kerkuar nje mesues historie ketu ne USA dhe do te benin nje si tip programi per legjendat e vjetra Europjane. Une pata nje bisede rastesore me te dhe u hap kjo teme dhe une pa hezituar fillova ti tregoja nga historite e mija me te preferuara te Mujit dhe Halilit, Gjergj Elez Alise dhe Ymer Agė Ulqinit dhe ai ngeli me goje hapur. Qe nga ajo dite me eshte bere rrodhje dhe do nje liber ne Anglisht per Mujin dhe Halilin.
    Po ne Shqiptaret me sa duket presim deri sa Greket ta shkruajn historine tone ashtu sic dine ata.
    Turp qe nuk kemi nje liber te tille
    EH I ZIU NJERI, GĖLLTIT DIKU NJE LUGĖ ĒORBĖ TĖ PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PĖR GJITHĖ JETĖN!

Anėtarėsuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzė Vjosės Kaltėroshe
    Postime
    1,531
    Na jep ndonje titull

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •