Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 38 prej 38
    Not Interested ! Maska e Marijuana85
    Anëtarësuar
    13-01-2007
    Vendndodhja
    Home for a while and soon back to U.K :)
    Postime
    683
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Varet se per cfar sekreti behet fjale.
    Pastaj mund te mbahen sekrete, habitem qe thone shume veta qe sekretet nuk mbahen, jan ca gjera qe smund te tregohen, nese mbesin mes dy personave qe e kan ate sekret, ama nese ti ke nje sekret edhe ja thua nje miku te ngushte, atehere ai nuk eshte me sekret.
    Ama nese ben seks me nje grua te martuar, ajo do rrije sekret, per arsye se ti ke frike te tregosh qe ke vajt me ate, se te heq qafe burri vet, edhe ajo ka frike te tregoje sepse do e ndaje burri .. ky sekret edhe mund te ruhet. LOL
    Pra varet se per cfar sekreti behet fjale. haha

ahahah me shkrive fare me grujen e martuar ! por edhe e ki mire nuk jen te gjitha sekreta nje , jen disa sekreta te njejt.
    Think only of the past as its remembrance gives you pleasure. J. Austen

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Varet se per cfar sekreti behet fjale.
    .
    Ama nese ben seks me nje grua te martuar, ajo do rrije sekret, per arsye se ti ke frike te tregosh qe ke vajt me ate, se te heq qafe burri vet, edhe ajo ka frike te tregoje sepse do e ndaje burri .. ky sekret edhe mund te ruhet. LOL
    Nji gru kishte udhtu me nji djal te ri e djali i ri i thot gruas: te lutem me trego pse bahen gjaqet te shqiptaret,ajo i thot qe pot tregoi une sinqerisht: psh nese une e ti tash kur ndalemi hym ne hotel e bejm seks,ti i tregon burrit tim ai tani te vret ty apo dikend te familes tende pra keshtu bahen gjaqet, djali i ri thot: Pasha zote si tregoj askujt ....
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Dorontina Lexo Postimin
    Nji gru kishte udhtu me nji djal te ri e djali i ri i thot gruas: te lutem me trego pse bahen gjaqet te shqiptaret,ajo i thot qe pot tregoi une sinqerisht: psh nese une e ti tash kur ndalemi hym ne hotel e bejm seks,ti i tregon burrit tim ai tani te vret ty apo dikend te familes tende pra keshtu bahen gjaqet, djali i ri thot: Pasha zote si tregoj askujt ....
    LOL, ishalla nuk rastis me ty noj tren duke udhetu, se un di te mbaj sekrete.
    Jo per gje, ama e dua jeten

ahahahahaha
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    [QUOTE=Marijuana85;1848344]
    Citim Postuar më parë nga Dorontina Lexo Postimin
    -------------
    Ne Perendim Ya pas de secret ...
    ne ne Pej thom , kur del fjala prej 24 dhembve e merr bota sekretin ! merre me mend ne qfar kohe njeriu ka pas 24 dhemb kur ishte ende majmun [UOTE]

ahahahah e forte kjo
    flm per postim Dorontine , moti ske hy ne forum lol
    pershendetje Marijuana , une hupa pasi u zuna me nji moderatore te re me 20 "dhemb...
    ajo kishte duart e gjata e i thot nji moderatori , ai me shkrun ne tem arsyen qe kishe ai mi fshinte shkrimet at natê"se kam lexu ate fare nga shqetsimi qe me fshiheshin te gjitha shkrimet at nat e kam then ne temen qe hapakush asht ai "ferr" qe mi fshin shkrimet sonte ....pa epa fare kush mbante kapelen as qe ma kishte pre mendja .... wauuue kam lexu tash

kerkoi falje te Darius ..mos kuptim se kisha me te u qudita qe ai kishte shkru ne temê time surpriz ....
    ---------------
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

.................... Maska e iktuus
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    patjeter sekreti mund te funksionoj si sekret varet nga personi qe mban sekretin
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

maraklije Maska e bombona
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    nese i ke besu kujt nje sekret ta dish se i ke besu nje lajmsi nje shpallje te sigurt per tu marr vesh nga te gjith te tjeret
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

Hap krahet e fluturoj...! Maska e zogu dukagjinas
    Anëtarësuar
    15-06-2009
    Vendndodhja
    Nen embelsinee lotit Tend... !!
    Postime
    3,741
    E nese dikush ta ka besuar nje sekret ta dish qe ai ka shpallur nje lajm nga jeta e tij ee !!
    Askush nuk ta bën atë që ta bën vetvetja !!

i/e regjistruar Maska e shpresa vranari
    Anëtarësuar
    16-12-2007
    Vendndodhja
    boston
    Postime
    95
    Nje gje qe pretendohet te mbahet sekret eshte 90% te rasteve nje dicka e ndaluar dhe n.q.se eshte ne fushen e dashurise(ndjenjave) ajo mbetet e vecante ,por perseri e ndaluar per shume arsye, si per.sh. lidhje e padrejte,pengesa familjare,diference raportesh etj,te cilat nuk e e lene ate te beje perpara,pra te zhvillohet e te arrije te shfaqet mrekullisht vete.
    Po ne keto raste pesha eshte shume e madhe per nje shpirt dhe ai kerkon te mbeshtetet diku,te balancoje kete peshe,duke ja treguar nje miku qe e quan te beses.Deri ketu eshte ne rregull.Ai tjetri te cilit i eshte besuar ky sekret fillon e rendohet nga pesha e tij dhe perseri ne shumicen e rasteve ta themi 90% te rasteve i zihet fryma dhe kerkon ta percjell tej ate qe fsheh.A ben gabim?Po,nuk ka shpatulla per ta mbajtur.I ndodh si ate perralle ku mbretit i kishin dale vesh gomari dhe nje bari e sheh.Mbreti i kerkon ta mbaj sekret se perndryshe do ta vrase.

Dhe i shkreti bari nuk tregoi ,por pesha e sekretit po e vriste cdo dite e me teper dhe c'ben..shkon ne mes te pyllit ,pret nje kallam buze nje gjoli edhe shfryn brenda ne kallam frazen"Mbreti ka veshe gomari,mbreti ka veshe gomari"Dhe sekreti shpertheu ne te tere mbreterine.sepse cdo njeri qe priste nje cope kallam per ta bere fyell degjonte shprehjen'Mbreti ka vesh gomari"Natyrisht qe mbreti e mori vesh se si ndodhi dhe ,duke qene mbret me mendje,e fali dhe hoqi dore nga te fshehurit e vesheve.
    Ka sekrete(jo te Nases)qe njerezit i mbartin deri ne fund te jetes se tyre pa i zbrazur,sidomos sekrete dashurie.
    Ndryshuar për herë të fundit nga shpresa vranari : 29-09-2009 më 15:09 Arsyeja: korrigjime
    elsa vrana

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema të Ngjashme

1. Si mendoni; lajmet perdorin prapaganda apo jo?
    Nga s0ni në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 26-11-2011, 15:45
  2. Cfare mendoni per Hitlerin dhe "Mein Kampf"
    Nga wittstar në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 105
    Postimi i Fundit: 06-02-2011, 20:15
  3. Eshte gjithmone Pashke!
    Nga ilia spiro në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 21-04-2009, 14:32
  4. Biblioteka e Leçes, 300 dorëshkrime për Shqipërinë
    Nga Davius në forumin Arkeologji/antropologji
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 29-08-2008, 19:34
  5. A mendoni se ne per prinderit mbetemi gjithmone te vegjel?
    Nga INDRITI në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 13-01-2005, 04:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •