Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 12

Sa duhet të jetë rroga mesatare në Maqedoni?

Në një kohë ku çdo gjë shtrenjtohet, ku vetëshërbimet dita ditës rrisin çmimet e produkteve jetësore për popullatën, gjen vend edhe çështja e rrogës mesatare.

Sa duhet të jetë rroga mesatare në Maqedoni?
    ¿Quién ganará la Champions? = BARÇA

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Shih shih Radmilla Sheqerinska flet shqip

Everlasting Princess Maska e princcesha
    Anëtarësuar
    16-09-2007
    Vendndodhja
    Ne enderr...!!!
    Postime
    237
    Cimo perse nuk e dhe njehere 1 koment sic i ka hije nje njeriu, mos te thom intelektuali se per te qene intelektual duhet shume.
    Ne asnje koment tendin nuk ke qendrim, casje konstruktive te problemeve, analiz, sygjerim, mendim, ti ne mendje ke vetem nje gje Menduh Thacin dhe PDSH, nese je aq i apasionuar pas tij tjerve nuk u intereson.

Dhe Manci ishte duke pyetur per rrogen mesatare kurse Sheqerinska kerkon te caktohet me ligj paga minimale. Dallimi ne mes ketyre dy sendeve eshte shume i madhe por nejse ti dhe disa te tjere ja humbni rolin e vertet forumit ne vend qe te diskutojm mbi temen une duhet tet shkruaj ty sepse smund ti anashkaloj ato postime pa lidhje dhe pa kuptim qe vetem sa te thuash se edhe une shkruaj nga 1 fjale.

Manci une mendoj se nje familje prej 4-5 anetar mos kete me pak se 500 eur te hyra per nje jete modeste.

Pershendetje
    "Deshiro per te tjeret, ate qe deshiron per veten" ---- Muhamedi a.s----

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Citim Postuar më parë nga princcesha Lexo Postimin
    Cimo perse nuk e dhe njehere 1 koment sic i ka hije nje njeriu, mos te thom intelektuali se per te qene intelektual duhet shume.
    Ne asnje koment tendin nuk ke qendrim, casje konstruktive te problemeve, analiz, sygjerim, mendim, ti ne mendje ke vetem nje gje Menduh Thacin dhe PDSH, nese je aq i apasionuar pas tij tjerve nuk u intereson.

Dhe Manci ishte duke pyetur per rrogen mesatare kurse Sheqerinska kerkon te caktohet me ligj paga minimale. Dallimi ne mes ketyre dy sendeve eshte shume i madhe por nejse ti dhe disa te tjere ja humbni rolin e vertet forumit ne vend qe te diskutojm mbi temen une duhet tet shkruaj ty sepse smund ti anashkaloj ato postime pa lidhje dhe pa kuptim qe vetem sa te thuash se edhe une shkruaj nga 1 fjale.

Manci une mendoj se nje familje prej 4-5 anetar mos kete me pak se 500 eur te hyra per nje jete modeste.

Pershendetje

Mua me merzitet te debatoj ne keto tema partiake pasi ju te gjithe beni propagande politike dhe kujtoni se te gjithe tjeret miren me kete ceshtje. Degjo cuco kam simpati dhe jam i PDSH-se mirepo nuk eshte krejt jeta politike. Jeta ka shume sende te bukurua ku mund te gjejme gezimin poashtu edhe forumi te lejon nje gje te tille. Ti je aq shume e ngarkuar politikisht je be nyje krejt dhe aq shume te pengon Pdsh-ja dhe une sa qe tym nga veshi nxjerish. Kjo eshte hera e fundit qe me drejtohesh mua per cdo here se nuk ta rasi ma. Nese don te ankohesh lirisht shko ankohu tek selia e PDSH-se se mua nuk ma nin hic.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Rroga mesatare ? Une preferoj 1000 euro ju si mendoni?
    Sui generis

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Rroga mesatare per nje shtet "drejt BE-se" duhet te jete me e larte se 350 Euro.

Ne Maqedoni po ia pershtatim BE-se vetem cmimet, rrogat ne asnje menyre.
    Pensionet e rrogat rriten nga 10% pas cdo viti te ri, nderkohe qe per cdo muaj cmimet mesatarisht ngriten per 15%.

(Cimo, ec e thuj tash foli Nikolla Popovki shqip se te vrava )
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anëtarësuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    Rroga mesatare per nje shtet "drejt BE-se" duhet te jete me e larte se 350 Euro.

Ndoshta pak me e larte por edhe 350 nuk eshte keq apo ?
    E kam fjalen punetoret ne arsim ne administrate spitale etj, edhe pse nuk ngihemi ne asnjehere
    Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /

Rroga mesatare ne Maqedoni duhet te jete 500 euro sipas ngjrjeve gje zhvillohen

i/e regjistruar Maska e Labi_shkup
    Anëtarësuar
    10-08-2007
    Postime
    93
    400 euro kjo do ishte dicka prefekte
    Ne E mbajm fjalen

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar më parë nga Labi_shkup Lexo Postimin
    400 euro kjo do ishte dicka prefekte
    400 euro ? ne kete shtet dhe ne keto kushte qe ne po jetojme sjan asgje, ja po ta sqaroj pse.

Se pari ato 400 euro nuk dihet se ate dalin te hash vec buk per 1 muaj.

50 deri 60 euro cdo person ne muaj paguan rrymen elektrike ketu ne Maqedoni.

20 euro eshte mesatarja e nje fakture per telefonin e shtepise nese e perdorim mesatarisht pasi kjo shume mund te arrije edhe shifer me te madhe po e marre mesataren njeher.(Te mos flasem per ata qe kan lidhje interneti qe komplet u vin deri tek 45 euro ne muajt per te paguar)

Veshjet jane ne cmime teper te larta dhe ti me vec 400 euro ne muaj nuk mund te arrish te blesh as pantallone qe kushtojne mbi 1500 denar ose 20 e dicka euro.

Shpenzimet per familjet qe kane femije arrijne shifer te madhe, nese prindi ka te pakten 1 femije ne shkolle fillore ose te mesme pa marrur parasysh ai pa 100 denar ne xhep nuk del prej shtepie asnje dite, pra nese i biem matematikes do te kemi per 23 dite shkolle ne muaj 2300 den qe i vjen afer 40 euro.

Veshja e femijeve poashtu eshte teper e rendesishme dhe aty duhen investime shtese.

I mbledhim gjithe keto shpenzime te domosdoshme per nje udheheqes te nje familje dhe dalin ne rezultat se po i plotesoj ket aktivitete me 400 euro ne muajt njeriu ngel pa buk ne goje e le me deshira tjera shtese.

Mos te flasim per ata qe kan te paguajn edhe banese ku banojne.

Dhe ti thua 400 euro do te ishte rroge perfekte?

Ti ose jeton i vetem ne shtepi dhe nuk ke angazhimin te drejtosh nje familje ose je aq egoist saqe mendon vec per vete.

Gjith te mirat.
    Sui generis

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Esse dhe artikuj të muslimanëve
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 09-12-2010, 09:31
  2. Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 06-08-2010, 09:08
  3. Bardhyl Mahmuti Ndihmon Opoziten Shqiptare Ne Maqedoni
    Nga ARIANI_TB në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 04-12-2006, 06:06
  4. Intervistë: Hoxha i Prizrenit (Samidin Xhezairi)
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-07-2006, 19:20
  5. ISH - ANETARET E UCK-se I BEJNE VESHTRIM KONFLIKTIT NE MAQEDONI
    Nga tear-drops në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-07-2002, 00:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •