Pashe 1 yll qe ra ne date 30 dhjetor edhe deshira ime ishte ta kaloja vitin e ri me drita kesaj rradhe.
Por fatekeqesisht zoti ishte me pushime edhe nuk me degjoi.Na la pa drita ne date 31 dhjetor.
Nejse........
Pashe 1 yll qe ra ne date 30 dhjetor edhe deshira ime ishte ta kaloja vitin e ri me drita kesaj rradhe.
Por fatekeqesisht zoti ishte me pushime edhe nuk me degjoi.Na la pa drita ne date 31 dhjetor.
Nejse........
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
shpreha deshiren : Du nje jet te qete.... E me tha Zoti,kja deshir asht jasht mundsive te mija per ty....Sorry![]()
Really Dude... Get A Life!!!
Do deshiroja te me sjelle nje shkop magjik, sic i kane magjistaret neper filma vizatimore, qe ti plotesoj gjitha deshirat se ne momentin qe do e shoh yllin jam e sigurte qe do e humbas rastin se deri sa te bej une zgjedhjen Ylli do bie.
Ahhh sikur te ishte e vertete, po si besoj ketyre gjerave, te perpiqemi qe qellimet, deshirat ti arrijme vete..
Rrahjet e zemrës nuk janë asgjë tjetër pos hapa që të çojnë drejt një vdekje të sigurtë!!
kerkoj vetem pak fat per te marre shkollen qe deshiroj....pak me shume lumturi per kete vit...mbase me realizohen..
Oh...! Jane shume,po i mbaj perbrenda.
Zoti ishalla me ndihmoft.![]()
Ľøšŧ ïŋ Ťħøûġħŧ
나는 당신이 정말 싫어
Çfarë dëshire do të shprehnit?
Kur mendon qe nuk te realizohet ,esht e kot qe ta shpreh,qe kshtu spo e them per momentin
Ndoshta her tjeter![]()
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Mos me thoni se besoni ne kesi gjerash?!!!
![]()
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
Krijoni Kontakt