Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 67
    Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    Teorikisht ke te drejte,praktikisht je ne gabim ,per arsyen e thjeshte se aty ku vendos ne teori numri i flamureve,ne praktike vendos zeri i trashe....
    Fort gabim e ki, per dite e ma shume je tuj m'binde qi ki logjiken e rrotullume mbrapsht. Se teoria edhe praktika jane e njejta gja, se teoria nuk pik prej qiellit po del prej praktikes. (per mos e pace dite tani e din)

Edhe n'praktike, une e di se nji "za" asht gjithmone ma i trashe e ma i forte kur t'flasin dy veta unison, se sa kur flet nji i vetem plus kurkushi.
    Dy ekonomi jane ma te forta se nji ekonomi. Sidomos kur i takojne nji kombi. Me dy skuadra kombtare ki gjasa me t'mdha me fitue se vec me nja. Me dy konkuruese ne eurosong ki ma fort gjasa me fitue nji vend ma t'pare se vec me nja. Keto "beneficione" jane ato ma te pa rendesishmet qi mune me ekzistu po qe truni i shqiptari i merr vesh ma kollaj u dhan si shembuj.

Po nejse, bashkimi i tufes nuk mundet me u ba pa ia ckap ujkut prej goje nji here. Masanej duhet kohe e rehabilitim koxha do vjete per ma kane ngjendje te rregullt shendetsore e shpirterore qe me funksionu ne tufe. Ti a po e sheh qi shqipnia as sot pas 17 vjetesh nuk asht sheru prej psikozes.

Senet e mira bahen kadale e me gajret, vec sherri bahet tap-rrap qysh po thu ti - e ti sherr je kah bon. Veq jam tu kqyr me e dite prej ckafit e ki.

Bashkimi kombtar asht proces spontan qi smundet me e ndal kurkush. Po pa iu ba 9 muaj n'bark thmija s'ban me lind e po e shtine me zort pa i ba as tre muaj qysh mo thu ti - ajo quhet ABORT more dai!
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Edhe n'praktike, une e di se nji "za" asht gjithmone ma i trashe e ma i forte kur t'flasin dy veta unison, se sa kur flet nji i vetem plus kurkushi.

kur zerat jane te njejte,po nese ve 2 zera femijesh dhe nje ze burri,kush ta shtin friken ty?

Dy ekonomi jane ma te forta se nji ekonomi. Sidomos kur i takojne nji kombi.

Ligji elementar i ekonomise thote sa me i madh eshte tregu aq me i efektshem eshte ne rritje ekonomike,keshtu qe dy ekonomi kane tregje ne kompleks me pak te efektshem ne rritjen ekonomike sesa po te bashkohen... Pra 1 i madh me mire se dy te vegjel....

Me dy skuadra kombtare ki gjasa me t'mdha me fitue se vec me nja.

Me ja heq shqiperise lojtaret nga kosova e con automatikisht gati ne nje nivel me ishujt faroe,ku lojtaret nuk jane profesioniste ,po kush banakier,kush kamarier,guzhinjer,ekonomist,polic e mblidhen kur ka ndeshje futbolli....

Me dy konkuruese ne eurosong ki ma fort gjasa me fitue nji vend ma t'pare se vec me nja
    faktikisht per kete po vuajme....

Senet e mira bahen kadale e me gajret, vec sherri bahet tap-rrap qysh po thu ti - e ti sherr je kah bon. Veq jam tu kqyr me e dite prej ckafit e ki.

Senet e mira behen me ngadale,po bashkimi i ngadalte nuk ekziston ne praktiken nderkombetare ,perkundrazi ekziston krijimi i nje identiteti te pavarur,ashtu sikunder deshen anglofrancezet te ndodhte mes austriakesh dhe gjermanesh....

Bashkimi kombtar asht proces spontan qi smundet me e ndal kurkush. Po pa iu ba 9 muaj n'bark thmija s'ban me lind e po e shtine me zort pa i ba as tre muaj qysh mo thu ti - ajo quhet ABORT more dai!

Bashkimi kombetar nuk ka shance te pillet ndonjehere se ska burre nene qe i bashkon shqiptaret kur nuk e kane rrezikun te perbashket tek menderja,pra kur jane ne paqe,shqiptaret e kane zakon te shahen e jo te bashkohen,i ngjajme grave te liga,prandaj duhen kapur per flokesh robte e u duhet bere rreshtore...Sdo bashkim ti,fap me shpulle surratit...
    Po ecem me te pritur ne ,ketu do jemi,do fillojme te shahemi per qef nga krahinat...
    Problemi i madh ishte me bashku toske e gege,se secili thoshte jam shqiptar i paster,tash vete geget na u dashkan me u perca,ca ne shqiperi e ca ne kosove....
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

zhapik buster Maska e drity
    Anëtarësuar
    11-01-2006
    Postime
    1,237
    Citim Postuar më parë nga Baptist Lexo Postimin
    Me dy skuadra kombtare ki gjasa me t'mdha me fitue se vec me nja.
    Me lojtaret me t'mir te dy ekipeve t'bashkum ne nji ekip, ke ma teper gjasa me fitu. Dhe kjo eshte e vlefshme per te gjitha fushat e jetes.
    When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Citim Postuar më parë nga diocleziano Lexo Postimin
    Po,shtetet e BE kane pavarsi,por te cunguar,jane te ndervarura, hyllin!.
    Ne nuk mund te mbetemi prapa jashte proceseve historike,duhet ti japim fund mjerimit mijeravjeçar......pse duhet te jemi gjithmone te fundit xhanem!te fundit fituam pavarsine nga turku,te fundit dolem nga komunizmi,te fundit jemi ekonomikisht ne europe etj etj te fundit.ka erdhur koha qe ne te ecim shpejt,hyllin,se bashku,shqiperia dhe kosova ne europe.
    Po me fal,ti pse flet si ne panik,ke edhe nickname Perandori hyllin....
    Nuk i ka hije nje anetari te nje kombi te vjeter sa guret,te flasi keshtu ,sikur eshte pjesetar i nje kombi te sapoformuar dhe nese ben nje gabim i falet se eshte riosh...
    Duhet te flasesh me pergjegjesi,se je shqiptar nuk je shkurre perendimore,cdo veper duhet peshuar mire,qe te jete ne linje me aspiratat e paraardhesve dhe t'ju lere pasardhesve dicka me shume e jo me pak se c'te lane....

Ceshte ky mjerim mijeravjecar? me cdi une edhe te pushtuar kemi qene pjese e qyteterimeve te medha,si ai romak e bizantin qe njiheshin si me te qyteteruarit e te pasurit e Europes e me gjere....
    Ne Irlande qe eshte Europe ne 1848 vdiqen 1 milion njerez nga uria dhe miliona te tjere iken ne amerike...

Keshtu qe mos fol ne panik dhe mos perhap panik.... Po u fute ne europe,nuk do te japin leke ty ata se te duan te miren...Europa eshte ne krize ekonomike,nuk ta ka ngene ty apo te jape ty pare....
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga anthem Lexo Postimin
    Sepse Kosova është pjesë e Shqipërisë, Kryeqyteti i Shqipërisë ishte Prizreni.
    Me fal per injorancen,kur ka qene prizreni kryeqytet?
    ps.kryeqyteti natyral i te gjithe shqiptareve ane e mbane globit eshte tirana.dhe kjo ka per te qene.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    Po me fal,ti pse flet si ne panik,ke edhe nickname Perandori hyllin....
    Nuk i ka hije nje anetari te nje kombi te vjeter sa guret,te flasi keshtu ,sikur eshte pjesetar i nje kombi te sapoformuar dhe nese ben nje gabim i falet se eshte riosh...
    Duhet te flasesh me pergjegjesi,se je shqiptar nuk je shkurre perendimore,cdo veper duhet peshuar mire,qe te jete ne linje me aspiratat e paraardhesve dhe t'ju lere pasardhesve dicka me shume e jo me pak se c'te lane....

Ceshte ky mjerim mijeravjecar? me cdi une edhe te pushtuar kemi qene pjese e qyteterimeve te medha,si ai romak e bizantin qe njiheshin si me te qyteteruarit e te pasurit e Europes e me gjere....
    Ne Irlande qe eshte Europe ne 1848 vdiqen 1 milion njerez nga uria dhe miliona te tjere iken ne amerike...

Keshtu qe mos fol ne panik dhe mos perhap panik.... Po u fute ne europe,nuk do te japin leke ty ata se te duan te miren...Europa eshte ne krize ekonomike,nuk ta ka ngene ty apo te jape ty pare....
    Nuk me pelqen izolacionizmi jot hyllin.ku e shikon panikun ti?panik eshte te ndahesh nga europa lol,nuk mund te mbetemi ne si nje ishull i vogel ne mes te nje oqeani gjigand siç eshte europa.
    ti leme teorite "ne ne goje te ujkut hedhim valle"(keshtu na thuhej ne komunizem)
    ps.qenke antiperendimor i thekur ti lol

zhapik buster Maska e drity
    Anëtarësuar
    11-01-2006
    Postime
    1,237
    Citim Postuar më parë nga diocleziano Lexo Postimin
    panik eshte te ndahesh nga europa lol,
    Pyteja eshte çfare sakrificash je gati te besh ti per te realizuar ate qellim. Cili eshte limiti yt? Dhe, a ke nje limit, apo pranon gjithçka?
    When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Ne nuk mund te mbetemi prapa jashte proceseve historike
    Kush të tha se bashkimi i Europës është proces historik???

Tash po më kujtohet pse mbeti Kosova nën Serbi. Sepse çifti yt thoshte lëre Kosovën me Serbi sepse ky është zhvillim historik, ne nuk duhet të mbetemi prapa popujve tjerë jugosllavë, ata me Jugosllavi edhe ne me Jugosllavi.

Tradita e sexit inter-racial po vazhdon: "ata me Europë, edhe ne duhet të bëhemi me Europë"

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Shprehu me sakte lol!!shume turbullt,nuk kuptova asgje ato qe pyet.
    PS.per drity........per kete(anthem) me siper nuk ja vlen te pergjigjem
    Ndryshuar për herë të fundit nga land : 03-02-2008 më 08:28

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Me fal per injorancen,kur ka qene prizreni kryeqytet?
    ps.kryeqyteti natyral i te gjithe shqiptareve ane e mbane globit eshte tirana.dhe kjo ka per te qene.
    Abdyl Frashëri erdhi nga Jugu, dhe i pari e mori fjalën në Kuvendin e Prizrenit.
    Abdyli udhëhiqte Kuvendin, ndërkohë vëllau i tij Samiu, shikruante planin se si duhet të jetë Shqipëria.

Në Prizren u mblodh e gjithë shqiptaria (krerët, prijësit). Aty ishte kryeqyteti i Shqipërisë.

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Adem Demaçi
    Nga lum lumi në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 309
    Postimi i Fundit: 29-11-2016, 17:56
  2. Konflikti shqiptaro-serb mbi Kosovën
    Nga ARIANI_TB në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 11-08-2009, 09:57
  3. Unë Kam Dhënë Shumë Më Shumë Pare Për Kosovën Se Sorosi
    Nga Harudi në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-03-2007, 15:11
  4. Adem Demaci: Eksperimenti politik ndërkombëtar me Kosovën
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2006, 18:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •