Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 49
    i/e regjistruar Maska e topana
    Anëtarësuar
    12-11-2007
    Postime
    44
    po Ali Pasha,pajtohem me ty se ndoshta me ligj duhet me e bo kete pune por pse keta te Cabletel-it ne fillim po me jepnin info-(tel.089011011),disa verzione per qkycjen e programeve shqipe,nje here kemi problem teknik,pastaj resiveri eshte bllokuar,pastaj nuk kemi liqence.une vet kete i kam mare nepermjet telefonit,drejtepersedreijti nga kjo firme famoze Bullgare,e cka me te thane tjeter,keto dite u knaqa duke pare serbin ,cernagoren,pinkin,etj!!??.

-edhe nje informacion tjeter, qysh mundet me shkue(nuk eshte free to air) programi muzikor "BBF",ku ky program direky eshte ne perberje dhe e mbyllur ne paqeten DIgitalb.eshte nje program shund e pa vlera ,a mos paskan harue me e mbyll edhe kete?

u knaqum.kjo po vazhdon.........

i/e regjistruar Maska e Ali Pasha
    Anëtarësuar
    05-10-2006
    Postime
    93
    Citim Postuar më parë nga Ali Pasha Lexo Postimin
    .... Tjeter eshte ajo qe mund dikush te kete "influencuar" per qellime te caktuara, sepse realisht edhe shume programe tjera qe emitohen, e bejne kete ne menyre te jashteligjshme pasi nuk ka kontrata me keto Programe. Andaj menyra e vetme per te rrezistuar mendoj se eshte bojkoti i parapagueseve, qe pronaret problemin ta ndiejne ne xhep, e pastaj do te kete permiresime. (apo ndoshta eshte ndonje taktike e tyre, qe njehere t'i nderpresin te gjitha e pastaj te leshojne vetem nje - dy TV ne gjuhen shqipe,... apo dicka tjeter)
    Plotesisht pajtohem me ju se me siguri dicka tjeter fshihet pas gjithe kesaj, kete edhe e ceka me larte, por beso se askush nga kablloviket nuk ka patur leje per emitimin e programeve te Top-channelit dhe disa tv satelitore tjera shqiptare. Thjesht sepse kete nuk e donin keto TV per shkaqe komerciale. (dhe ish Galaksia operatori kabllovik ne Cair, qe sipas infove te mia nuk ka qene shqiptare, gjithashtu nuk ka patur kontrate).
    Keshilli per radiodifuzion eshte fakt qe nuk ka te drejte te perzihet ne politiken e zgjedhjeve te kanaleve te operatorit, (Ilirin e permenda vetem si info se kush nga tanet punon atje), por ama operatoret dergojne liste te kanaleve qe i emetojne (per keto duhet patur kontrata) dhe te njejtave duhet tu permbahen ose te informojne me shkrim Keshillin per Radiodifuzion per ndryshime eventuatle (e pastaj me duket se Keshilli duhet ta miratoje kerkesen e tyre).
    Dhe edhe njehere: edhe me qene FREE TO AIR, patjeter duhet kontrate me Televizionin, bile edhe me TV nacionale duhet patur kontrate per emetim, qofte ajo edhe pa pagese, (A1 insiston te marr pjese te kulacit te abonenteve, prandaj edhe kishte problem).
    Tjeter eshte ajo se kerkush nuk i perfill keto rregulla te lojes (per dallim prej Shqiperise ku e drejta autoriale ka vemendje te posacme)
    p.s. Ne Cair ka shume me pak abonent ne total (me duket nen 10 mije) se 50 mije abonime te shqiptareve (no hard feelings)

i/e regjistruar Maska e Shkupi
    Anëtarësuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758
    Nuk e kam te sigurt numrin por flas per afro 30-35 mije amviseri shqiptare ne komunen e Cairit dhe po aq ne ate te Butelit dhe Shutkes te cilat marrin sinjalin nga Cabletel.E rrumbullaksova ne 50 mije.

Ne te vertete provajderi i vjeter ne Cair Galaxia per pronar e kishte nje shqiptar megjithese firma ishte regjistruar tek nje maqedonas sepse ketij shqiptari nga Hasanbegu nuk i jepej leja e per pune.(edhe nje paradoks dhe deshmi per popullin privat shqiptar me te drejta private)

Anëtarësuar
    12-11-2007
    Postime
    44
    Plotesisht pajtohem me ju se me siguri dicka tjeter fshihet pas gjithe kesaj.!!!!!!!????

Plotesisht pajtohem me ju se me siguri dicka tjeter fshihet pas gjithe kesaj.!!!!!????

Plotesisht pajtohem me ju se me siguri dicka tjeter fshihet pas gjithe kesaj,!!!!!????

u knaqum.........letargjia i ka zane shqiptaret e Shkupit,kryesorja kanalet te Turqis nuk jan ndale,(nuk jam kunder ketyre kanaleve).

i/e regjistruar Maska e Ali Pasha
    Anëtarësuar
    05-10-2006
    Postime
    93
    Citim Postuar më parë nga topana Lexo Postimin
    Plotesisht pajtohem me ju se me siguri dicka tjeter fshihet pas gjithe kesaj.!!!!!!!????

Plotesisht pajtohem me ju se me siguri dicka tjeter fshihet pas gjithe kesaj.!!!!!????

Plotesisht pajtohem me ju se me siguri dicka tjeter fshihet pas gjithe kesaj,!!!!!????

u knaqum.........letargjia i ka zane shqiptaret e Shkupit,kryesorja kanalet te Turqis nuk jan ndale,(nuk jam kunder ketyre kanaleve).
    Ce ke hallin mor shok, qe me ke cituar tre here?!!?!?
    Perndryshe pasi nuk jetoj ne Shkup, ky problem nuk me tangon edhe aq shume (edhe pse ndihem i frustruar) por sa per info ne shkrimin tim te mehershem, qe po ta sjell edhe njehere me poshte, kjo do te ishte menyra e reagimit tim, nese jo ne menyre kolektive, te pakten vet do te isha ckycur nga rrjeti
    Citim Postuar më parë nga Ali Pasha
    ... Andaj menyra e vetme per te rrezistuar mendoj se eshte bojkoti i parapagueseve, qe pronaret problemin ta ndiejne ne xhep, e pastaj do te kete permiresime. (apo ndoshta eshte ndonje taktike e tyre, qe njehere t'i nderpresin te gjitha e pastaj te leshojne vetem nje - dy TV ne gjuhen shqipe,... apo dicka tjeter)
    Po perdori nje teknike te huazur per te shprehur frustrimin tim:

u knaqum.........letargjia i ka zane shqiptaret e Shkupit,kryesorja kanalet te Turqis nuk jan ndale,(nuk jam kunder ketyre kanaleve)

u knaqum.........letargjia i ka zane shqiptaret e Shkupit,kryesorja kanalet te Turqis nuk jan ndale,(nuk jam kunder ketyre kanaleve)

Anëtarësuar
    12-11-2007
    Postime
    44
    Bash per ate Ali Pasha,se ti nuk jeton ne Shkup.

Se nuk ke hall e spo te bahet vone per shqiptaret e Shkupit te shkret , duhet te tangoj nese ke ndjenja ,askush nuk po ndermer asgje ne menyre kolektive qe te intesifikohet ndonje aktivitet,dhe per ate e them edhe nje here,mire eshte deri sa shkojne programet te gjuheve tjera,(tash ne ket shkrim nuk dua te ceki cilen Gjuhe).

me fal,mos po fyej dike! .

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Shumeices se shqiptarve te Shkupit leshova Al Jezzira dhe sduhet me shume hahhaa se krejt talibanci jan hahahha

i/e regjistruar Maska e Shkupi
    Anëtarësuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758
    Bravo Cimo....po me mbushet mendja se ja je lajthitur nga zhvillimet e fundit rreth doreheqjeve te 150 funksionareve shteteror te PDSH-se (mbase je i prekur nga kjo levizje) ja je i infiltruar nga BDI-ja per ta nxire PDSH-ne deri ne fund :-)...me nje fjale behet fjale per nje ekzemplar tipik te njeriut me frustracione.Kudo qe shkruan nxjerr vetem vnere nga goja.

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Citim Postuar më parë nga Shkupi Lexo Postimin
    Bravo Cimo....po me mbushet mendja se ja je lajthitur nga zhvillimet e fundit rreth doreheqjeve te 150 funksionareve shteteror te PDSH-se (mbase je i prekur nga kjo levizje) ja je i infiltruar nga BDI-ja per ta nxire PDSH-ne deri ne fund :-)...me nje fjale behet fjale per nje ekzemplar tipik te njeriut me frustracione.Kudo qe shkruan nxjerr vetem vnere nga goja.
    Ty Shkupi do te blejme ne anetaret e FSH nje antene satelitore pasi nuk je perkahes i talebenave si shenje soladirizimi me ty.

p.s
    Rofsha une pastaj rofshin PDSHja . BDIja, BDSHja. rofsh ti rofshin gjithe tjeret.

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    TopChannel do kthehet (nese s'eshte kthyer akoma) ne CableTel.
    Ne TCH s'dine asgje per ate qe thone ne CableTel se gjoja TCH i ka mohuar te drejten CableTel per te emetuar Topin.

Presim nje informate zyrtare ne nderkohe...
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  3. Identiteti evropian i shqiptarëve
    Nga Iliriani në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  4. Pasqyra e temave historike
    Nga Fiori në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-05-2011, 15:43
  5. Cili është synimi i AKSH-së?
    Nga Faik në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 04-12-2003, 04:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •