Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 48
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Citim Postuar më parë nga drity Lexo Postimin
    Po te flas ne lidhje me temen. Ti po kerkon respekt, dhe une po te them se nuk e meriton.

Tema nuk eshte toleranca mes shqiptarve, por toleranca mes besimtarve. Jane dy gjera te ndryshme.
    Toleranc fetare.

Mendoj se ai e kishte fjalen per besimtaret Shqiptar, prandaj mos u mundo qe besimtareve tu ja humbesh kombesin.
    Apo ndoshta te jesh Shqiptar duhet medoemos qe te jesh ateist dhe te besosh se ke preardhjen prej shimpanzes ??

Edhe kjo tem qe ka hapur zoteriu, me gjith respektin per te mirpo eshte teme se koti.
    Te mbyllim forumin " Toleranca Fetare" dhe do bejm toleranc, si mendoni ?
    Ndryshuar për herë të fundit nga celyy : 05-02-2008 më 14:22

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Po te flas ne lidhje me temen. Ti po kerkon respekt, dhe une po te them se nuk e meriton.

Tema nuk eshte toleranca mes shqiptarve, por toleranca mes besimtarve. Jane dy gjera te ndryshme.
    As nuk me duhet respekti nga ana jote ta dish
    Edhe kjo teme eshte mes shqiptarve dhe jo ne mes shqiptarve dhe sllaveve si puna jote qe nuk ka pune tjeter perveq ti perqaj shqiptaret

zhapik buster Maska e drity
    Anëtarësuar
    11-01-2006
    Postime
    1,237
    si mund te flasesh ti per shqiptaret kur e ke emrin xhamia dhe me Vendndodhje: ne gjith vendet muslimane?
    When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    si mund te flasesh ti per shqiptaret kur e ke emrin xhamia dhe me Vendndodhje: ne gjith vendet muslimane?
    O drity mos i ngaterro gjerta kot! Edhe ti ke nje bald eagle per simbol... simbol amerikan. E ca rendesie ka kjo?

Rendesi ka mesazhi! Nqs eshte pozitv ca problemi ka?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    nuk ka asgje te keqe te besosh drity, une e kuptoj reagimin tend sepse realisht feja != tolerance, po te ishin te gjithe besimtaret te thjeshte dhe tolerante si xhamia, po bota do ishte ndryshe.

Anëtarësuar
    11-01-2006
    Postime
    1,237
    Force-Intruder,
    Pikerisht mesazhi nuk eshte aspak pozitiv, kete po perpiqem te theksoj. Shqiptaret nuk "shahen nga te gjitha anet" siç pretendon hapsi i temes. Ata qe shahen jane besimtaret, qe jane nje perqindje shume e vogel.
    Gjithashtu u perpoqa te ve ne dukje absurditetin e kerkimit te respektit nga besimtaret, respekti nuk kerkohet por meritohet, dhe ata jane shum larg ne kete drejtim. Por, ne fakt, ajo qe kerkon kisha e xhamija eshte qe ne te bejme je sy qorr e nje vesh shurdh, dhe kjo nuk ka per te ndodh.

Per sa i perket simboleve, jam i bindur qe ti i lexon.

xfiles,
    te besosh eshte nje e drejte qe te perket, por ne momentin qe ben propagande fetare prek te drejtat e mia.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-08-2007
    Postime
    192
    Po mire mor djale, me qe jemi, perse mos ti shtojme asaj listes tende edhe Enverin, Hitlerin, Stalinin, Sllobodanin, e sa e sa te tjere? Perse te mos i respektojme dhe ata?
    ketu e ke gabim se keto emra qe ke permendur ti,per sa kohe jetuan u rrespektuan shume nga populli i tyre,mbase me shume se cduhej.tani eshte mire qe popujt ta provojne nje here ndryshe.dmth.te mos rrespektojne me lideret,por njeri tjetrin.(fundja ta provojne nje here,ce keqe do ti vi).toleranca nuk diktohet.

Anëtarësuar
    11-01-2006
    Postime
    1,237
    Pikerisht, njerzit i respektonin sepse u dridheshin leqet e kembeve, e njejta gje dhe me delet e perendise, kane frike se mos i ndeshkoje i plotfuqishmi. Nuk e shikon ngjashmerine?

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    hahahhaa qme ke shtir qe te qesh po more zotri po ta ve emrin dragua , une per nje mend do te behem dragua ?
    mos merr arsyetim koti sepse emri nuk simbolizon asgje

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Ej tju them nje te vertet me keni lodh valla mu e shum tjereve me kto gjera leni besimet aman secili e ka per veti e mos u mundoheni te shani njeri tjetrin,tja shani fen e tjetrit po shikoni punet tuaja se asnjeri nga ne nuk jeton per tjetrin secili jeton jeten e vet dhe sheh vetin e vet,se di disa ketu mundohen te ofendojn mundohen te folin lloj lloj fjale kinse aq shum i pengon besimi i tjetrit,ju bashk me mua duhet te jeni krenar qe bashkebisedojm me njeri tjetrin per probleme qe na takojne neve si popull e jo te meremi me besimin e tjetrit dhe te na pengoj besimi i tjetrit edhe njeher e them secili e ka per veti,sa me shum tolerant te jeni aq me mire ndonjeher eshte.

Respekte per krejt ata qe respektojn vetin e vet se pari mandej tjeret.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Miti i 'tolerances fetare' në Shqipëri
    Nga Qafir Arnaut në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 05-08-2006, 05:26
  2. Rexhep Qosja: Identiteti kombëtar dhe vetëdija fetare
    Nga Davius në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 17-02-2006, 02:52
  3. Drejt shqiptarizimit te hierarkise fetare
    Nga copy & paste në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-01-2006, 12:12
  4. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 09-11-2005, 12:33
  5. Gjendja Aktuale Fetare Shqiptare
    Nga Anton në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 23-08-2004, 17:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •