mire se na erdhe zemra , ja kalofsh sa me mire ketu ne forum
mire se na erdhe zemra , ja kalofsh sa me mire ketu ne forum
**Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.
Hiiiiiiiiiiiiiiii
Faleminderit nuska, te kam qejf ty se je shejtane, me shkrite bashke me Proton dhe tironcen tek ditari i forumit.![]()
Merci malli, edhe une te uroj te vazhdosh te kalosh momente te kendeshme ketu.
Faleminderit Blerim !
Ai qe sheh me syrin e te mires edhe kur mendon, mendon mire. Ai qe mendon mire arrin te gjeje kuptimin e kesaj jete dhe ta shijoje ate.
hihi ciao MIRESERDHE sara te shkrime ne ty mi lol ate pune kemi ne po he![]()
E shef ti Proto, ne qenkemi Rigoletot e forumit...me mire nami se syri thone ca ...![]()
Nice pic Siara.....ca kacurrelash ka njona.....mwaz nga chicago lal...befsh qejf ne forum.
Holla Back!!!
Siara, te uroj suksese ne studimet tuaja pasuniversitare. Ja kalofshi sa me kendeshem ne kete forum kaq te larmishem si edhe ne france. Po meqe ra fjala ku jeni ne France, meqe edhe une jetoj qe nga koha e ambasadave te 1990 ne Metz te Frances.
Te kujtohet kur ke hyp per here te pare ne katin e trete te kulles se c'fare mendove ???
Ah sikur ta shifja qe ketu Elbasanin tim te bukur !!!
Eh ... malli ben te veten .
WOWOWOWOW siara sa e mire qenke mi motra....
muahhhh si yllll
te uroj tja kalofsh mire ke forumi
muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
SA HERE LARG TEJE DO JEM
GJITHMONE NE ZEMER DO TE KEM
NESE DO KEM CA PIKA LOT NE SY
DIJE SE ATO JANE LOT MALLI PER TY....
Mire se erdhe siara !
Shiko shiko qenka mbledh disa franceza (fallco kuptohet)
ketu
Ku je ti ylli se dhe une ne france jam dhe mbase na del ndonje rruge bashkimi francez
Pacim dhe ja kalofsh bukur ketu !
E dua shiun sepse eshte i vetmi moment kur mund te qaj me koken lart...
Pershendetje patriote dhe flm per urimin & ti Nuska ē'ke me xhan qe nxehesh..lol..une nuk thashe qe jeni Rigoletot e forumit, thjesht thashe qe kur lexoj shkrimet tuaja me dhurojne ēaste hareje dhe me sjellin humorin e humbur gjate nje dite monotone...
Une kete e konsideroj si vleresim per vete ..lol..
Sinqerisht Siara !
Ai qe sheh me syrin e te mires edhe kur mendon, mendon mire. Ai qe mendon mire arrin te gjeje kuptimin e kesaj jete dhe ta shijoje ate.
atehere te bejme forumclubin e frances se edhe une ne paris jetoj tani///
algen88@hotmail.com
ky eshte emaili im ngaqe kam pak ketu dhe snjoh asnje shqiptar o shqiptare nese doni me shkruani///
bani palle sa te jeni GJALLE
Krijoni Kontakt