pershendetje siara une cdo here kam parafytyruar nje siara tjeter po mbi te gjitha ju uroj mireseardhej ketu
pershendetje siara une cdo here kam parafytyruar nje siara tjeter po mbi te gjitha ju uroj mireseardhej ketu
. Jeto sikur do vdesesh neser. dhe meso sikur do jetosh gjithmone.
Mire se erdhe Siara ja kalofshe sa me mire midis nesh
nice pic
have nice time
Me respekt Blerimi
I love you not only for who you are,but for what I am when i'm with you!
Pershendetje Siara
Mire se erdhe dhe ja kalofsh sa me mire
Hi Rea dhe faleminderit per pershendetjen. Sa per "lol" i kam me shumice, jam tip gazmor, dhe me behet qejfi qe paskam nje shoqe me te cilen mund ta ndaj gjithe kete gaz... lol...
P.S O Rea qenke regjistruar diten e lindjes sime mi dreq, prandaj do te kem me shume xhan ...lol...![]()
![]()
Ai qe sheh me syrin e te mires edhe kur mendon, mendon mire. Ai qe mendon mire arrin te gjeje kuptimin e kesaj jete dhe ta shijoje ate.
mire se erdhe siana je shum e mire
dhe uroj te kalosh sa me mire midis nesh
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Salut Rezi Mynihut !!
Te falenderoj per komplimentet, aq me teper kur i marr nga nje "frankofon" dhe nga dikush per te cilin kam respekt (respekt ky i krijuar nga ē'kam lexuar per ty ne forum), eshte nje kenaqesi e dyfishte.
Per sa i perket zgjedhjes se gjuhes frenge, nismetari dhe nxitesi ka qene nje i afermi im, mjek i njour i qytetin tim, adhurues i kesaj gjuhe, i cili ben pjese ne eliten e frankofoneve te Elbasanit. Me te kam filluar te marr njohurite e para mbi gjuhen dhe qyteterimin freng, gjej rastin ta falenderoj nga zemra ketu.
Ne France kam pak kohe, veēse 2 muaj, ndodhen ne Pau qytet ne jug te Frances. Shumekush mund te mos e njohe kete qytet, por eshte nje nga qytetet me te bukur te jugut i cili ka qene dhe muza e poeteve me emer si Lamartine, Alfred de Vigny etj. Po permend ketu dy vargje te Lamartinit qe ja ka thurur ketij qyteti (po i shkruaj ne frengjisht se nuk dua t'ia prish origjinalitetin me perkthim)
" Pau est la plus belle vue de terre comme Naples est la plus
belle vue de mer"
Parisin e mrekullueshem e kam vizituar, por fatkeqesisht nuk kam pasur rastin te jetoj atje "per 6 muaj te pakten"...lol... sikurse sugjeroje ti. Ndoshta ne nje te ardhme edhe mundet, por eshte akoma projekt-ide lol.
Gjithsesi do te thoja qe ēdo krahine e Frances sjell diēka te veēante ne aspekte te ndryshme dhe te gjitha keto se bashku krijojne imazhin e Frances, te admiruar dhe lakmuar nga shumekush.
Per sa i perket Elbasanit, miqve dhe gjithe te dashurve qe kam lene atje, mund te them qe me mungojne shume, dhe do ishte me mire qe ta evitonim kete pyetje pasi ndjehem keq... ndoshta dhe per vete faktin qe jam akoma "fresh" ne kete vend.
Besoj se ju pergjigja me perpikmeri pyetjeve tuaja zoti mesues...
lol... ēfare note meritoj? lol
Me respekt Siara !
Ai qe sheh me syrin e te mires edhe kur mendon, mendon mire. Ai qe mendon mire arrin te gjeje kuptimin e kesaj jete dhe ta shijoje ate.
![]()
Pershendetje dhe ju faleminderit Figo, Marin, dhe Blerim London.
Rea te faleminderit, edhe ti je shume e embel.
Ciao nga Siara !
![]()
Me fal london_girl se te quajta "Rea", muahhhh !!!![]()
![]()
Pershendetje Che Guevara dhe te falenderoj per urimin.
Me respekt Siara !
P.S Po mire o vellaēko si me kishe perfytyruar dhe nese je zhgenjyer, a mund ta di se ne ē'prizem ???![]()
Krijoni Kontakt