Fabi flm per urimin dhe kur te vi ne USA do te telefonoj ..lol..
Majemy faleminderit, ja po shtohen dhe elbasanllijte ketu me sa duket...
Mullaymeri flm per komplimentet por se kuptova per ē'qytet e kishe fjalen ???
Fabi flm per urimin dhe kur te vi ne USA do te telefonoj ..lol..
Majemy faleminderit, ja po shtohen dhe elbasanllijte ketu me sa duket...
Ai qe sheh me syrin e te mires edhe kur mendon, mendon mire. Ai qe mendon mire arrin te gjeje kuptimin e kesaj jete dhe ta shijoje ate.
Natyrisht qe flisja per PAU ne zonen e Aquitaine.Postuar mė parė nga Siara
"Arbeit Macht Frei"
WE DON'T NEED ANOTHER WAR !
Nuk e di me ē'parametra e masni rendesine e nje qyteti ju, por Pau nuk eshte aspak nje qytet i humbur, ka vlera historike, kulturore, arsimore, si dhe bukuri natyrore qe gjithkush do ta admironte. Dhe une jam e lumtur qe kam bere kete zgjedhje...
Ai qe sheh me syrin e te mires edhe kur mendon, mendon mire. Ai qe mendon mire arrin te gjeje kuptimin e kesaj jete dhe ta shijoje ate.
O goca nga Pau ok e mora vesh nga ishe dhe pse nuk lexoj me behet qefi qe ty po te pelqen kaq shume franca se une te them te drejten po me del per hundesh veēse s'kam ca ti bej eshte jeta e tille
ok pra se prap te shkruj dhe ndoshta noinji dite te bukur me shi mbase takohemi se une du me ardh ne pau se kam degjuar shume per ate vend
Ciao !
E dua shiun sepse eshte i vetmi moment kur mund te qaj me koken lart...
Po te ishe nga Tirana dhe te beje ket zgjedhje nuk do kisha asgja ne kundershtim. Po te lesh Elbasanin dhe te perfundosh ne Pau, ketu kam rezervat e mija.Postuar mė parė nga Siara
Nuk e di me ē'parametra e masni rendesine e nje qyteti ju, por Pau nuk eshte aspak nje qytet i humbur, ka vlera historike, kulturore, arsimore, si dhe bukuri natyrore qe gjithkush do ta admironte. Dhe une jam e lumtur qe kam bere kete zgjedhje...![]()
Ne PAU kam qene vite me pare kur rendja mbas nji shahisteje qe jeton aty. Ndoshta trishtimi im i atyre koheve me ka bere te mos e kem qejf ate qytet. Por kishte nji gja te mire, vere te mrekullueshme dhe njerez llafazane qe te ofronin me pi.
"Arbeit Macht Frei"
WE DON'T NEED ANOTHER WAR !
Salut anaiss !
Me vjen keq qe te qenka merzitur Franca, varet se ne ēfare rrethanash ndodhesh... pasi dhe mua pas disa kohesh mund te me ndodhe e njejta gje, por per momentin nuk mendoj per kete, ja le hohes...
Sa per udhetimin per ne Pau, vetem cakto diten dhe nje shoqe e ke tashme qe te pret.
Me studime je aty anaiss ? (nese ke deshire mund te shkruash tek forumi "Shqiptaret ne diaspore" te"Shqiptaret ne France" dhe te diskutojme mbi ēdo gje qe ka te beje me ne dhe kete vend).
Bisous Siara !
Mullaymeri nje keshille do te te jepja une : ji objektiv ne gjykimin e gjithēkaje dhe gjithkujt, perndryshe mund te te lindin gjithnje kontradikta me njerezit.![]()
Ciao !
Hi komshije. ne nje lagje jemi dhe ste njoh
te uroj tja kalosh mire dhe sa me pak kohe ne ate qe tani tu ka bere obsesion[internetin dhe chatin]
do degjohemi lal
bye
Hi Peti flm per urimin !
Obsesion me eshte bere interneti, perfshi dhe forumin por jo chati, si fillim edhe hyja per kurreshtje, por e kuptova qe nuk eshte aspak terheqes dhe per me teper eshte humbje kohe.
Ciao !
po ku ishe fut moj goca jone.si te ka lala ty mire me shenet po me ato deftere mire i ke hallet mire te hecin.nigjo ime me i vesh se te tjetri degjon muzik se ju te rinjte e keni menjen per xhaga xhuga
mire se na erdhe e me kam te mar ishalla goce .
mu me ke elbasanlli lal keshtu qe jemi patriote dhe ne dite te keqija mua sme ke fare)))))))
ej po beja pak shaka
SIARA mire se erdhe ne forumin tone them se do kenaqesh por kjo eshte vetem reklama ta dish lal.
kacaku basket flm per urimin e veēantegezohem qe po shoh gjithnje e me teper elbasanllij ketu ne forum. Te uroj suksese ne rrugen qe ke nisur dhe te jesh gjithnje me zemer prane Elbasanit te bukurit Elbasan
![]()
Ciao !
Krijoni Kontakt