Close
Faqja 4 prej 17 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 170
    OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga oliver55 Lexo Postimin
    atje ku qepen rrobet e di qe quhet rrobaqepsi.po atje ku fepen femrat si quhet?
    Figacucitrice!
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga walter Lexo Postimin
    Figacucitrice!
    ose muschischneiderei.............................

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Ja,ja,das ist gut!
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga ujkus Lexo Postimin
    edhe vende te tjera e kane pase te njejtin problem .
    psh ne angli ne aristokracine agleze kishte dale fenomeni i "virgjereshave angleze" te cilat benin gjithcka me dashnoret e tyre pervec pernetrimit perpara .

ato ishin te ...
    ... SHKATHTA DHE TE ZGJUARA
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Me ben cudi qe akoma eshte ky metalitet ne Shqiperi.Nuk e kuptoj perse njerezit duhet te mendojne kaq mbrapsh.Sa per kete nuk kam mendime te tilla as nuk kam per ta menduar kurre.Kur dashuron nje djal do ta dashurosh nga te gjitha anet eshte tjeter gje qe pas disa kohesh mund te ndahesh edhe mund te kesh fjetur me te.Kete gje aman nuk do ta beja kurre.

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar më parë nga YaSmiN Lexo Postimin
    Me ben cudi qe akoma eshte ky metalitet ne Shqiperi.Nuk e kuptoj perse njerezit duhet te mendojne kaq mbrapsh.Sa per kete nuk kam mendime te tilla as nuk kam per ta menduar kurre.Kur dashuron nje djal do ta dashurosh nga te gjitha anet eshte tjeter gje qe pas disa kohesh mund te ndahesh edhe mund te kesh fjetur me te.Kete gje aman nuk do ta beja kurre.
    Yasmin shume i drejte ky arsyetimi jot..Me mire sinqeriteti.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anëtarësuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Deri tani kam kritikuar veten dhe mentalitetin Shqiptar por mqs disa nga shoket e mi nuk jane te kenaqur ja dhe disa gjera te jera qe duhen pare ne kompleks me c'do gje tjeter.
    Ne moshen 16-18 ndersa isha ne Shqiperi mes shokesh perdoreshe nje shprehje e tille, ju kerkoj falje por eshte e nevojshme ("Nuk ka me vajza te virgjera por hapni syte mos lidheni me ndonje qe ka lindur femije").
    Dmth, djemte kane standartet e tyre ashtu si edhe vajzat, ngaqe kemi te bejme me dy gjini te ndryshme theksi vihet tek cilesi te ndryshme. Ne nuk e bejme problem te madh kur nuk permbushim te gjitha cilesite qe vajzat kerkojne pse vajzat duhet te shkojne kaq larg sa te genjejne, nderhyrje mjekesore, etj.
    Nqs nje vajze do te shikonte dike jo te pashem (mua) nuk besoj se do ti fliste per here te dyte, nese do ta njihte si person ndoshta do te kalonin nje jete shume me te bukur, ne pergjithesi ne te gjithe jemi siperfaqesore, sikur te ishte virgjeria dicka qe mund te shihej si mungesa e flokeve tek meshkujt nuk mendoj se do te ishte kaq problem por per fatin e mire qe nuk eshte ve ne dukje karakterin e personit.

Per te kuptuar me mire para se te arini ne konkluzione lexoni te gjitha postimet.
    Kalofshi mire,
    Ed
    Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
    https://chng.it/LqW9qg4bkD

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-07-2007
    Postime
    101
    Nuk do pretendoja shen marin si grua do doja nga nje femer respektin reciprok nqs nje femer ka nje moral minimal nuk eshte per mua njeriu duhet te eci me paketen e parimeve sa per virgjerin une nuk jam i virgjer qe te pretendoj hyjneshen por nuk do preferoja as nje femer pa moralshme

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-12-2007
    Postime
    110
    Keto gjera jane budallalliqe ne these.
    Gazetaret i ekzagjerojne shume gjerat per arsyet e tyre, duke thene se ky treg ka klientele jo te vogel, dhe shumicen e rasteve jan emigrantet ata qe i kerkojne te virgjera, etj... etj...
    Keto gjera kan ndollur edhe ne regjimin komunist, ku nuk kishte emigrante.
    Lidhjet me mbreseri (jo me dashuri) kerkoheshin gjithmon "vajza te virgjera".
    Vajzat te detyruara nga familja (sipas zakonit) benin qepjen 2-3 dite para martese, dhe do shkonin derre ne these. Keto ndodhnin vetem neper fshatrat e humbur, ku çarçafi pas dites se pare te marteses do te valevitej si flamur ne dritaren e dhomes. Nje emigrant qe e ka pare me syte e vete boten nuk mundet te kerkoje nje gje kaq mbrapa bote.
    Nuk ma do mendja se ekzistojne emigrante te ketij lloji.

Respekte.

i/e regjistruar Maska e Ali Baba Tepele
    Anëtarësuar
    15-03-2007
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,984
    Shumë temë interesante.Dikur kam shkruar e kamë sqaruar se çfar ishte virgjëria! Lidhur me "mentalitetin" kjo është një dukuri e ngulitur jo vetëm tek shqiptarët.Duhet apo s'duhet virgjëria si fenomen,në dyshim e vënë vetëm femrat duke u nisur nga mëndjelehtësia e kalimit të një fenomeni tjetër siç është liria e seksit.Por 99,9% e meshkujve dëshirojnë virgjërinë,praktikishtë dhe moralishtë.Sido që të sillen femrat nuk e heqin dotë këtë mentalitet.Në qoftë se ndodh e kundërta, e ka një sqarim. vetëm 1% janë ata që nuk e dinë,të tjerët e falin për shum arsye.Duke mos dashur të zgjatem ju jap mundësi femrave ti vlerësojnë ca më tepër meshkujt e të mos kujtojnë se "Ju vunë brirë"! Meshkujt jan më inteligjentë nga ç'i mendojnë femrat,por praktika e do që të përshtaten edhe me disa anormali.Po qe se ka ndonjë mendim të kundërt urdhëro të shprehet e të më bindë.Unë nuk tregohem kokëfort.
    respekt për të gjithë.

Faqja 4 prej 17 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Studentja 18 vjeçare ofron në internet virgjërinë për 8 milionë lekë
    Nga ^_BIM_BUM_BAM_^ në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 26-05-2009, 11:57
  2. Nderto fort folene tende. Martesa
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-04-2007, 14:05
  3. Ali Guma dhe Seksi
    Nga Lioness në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 11-03-2007, 10:56
  4. Çfarë funksioni natyror ka cipa e virgjërisë?
    Nga alibaba në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 15-12-2006, 14:20
  5. Pse në orthodoksi dhe në katoliçizëm Maria shihet si virgjëreshë?
    Nga Manulaki në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 135
    Postimi i Fundit: 20-01-2004, 16:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •