Close
Faqja 15 prej 17 FillimFillim ... 51314151617 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 170
    Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga metinsk Lexo Postimin
    Tema nuk i përket superherojit, po famës tmadhe që bohet reth defloracionit.A osht i randsishem i pari mashkull njeten tuaj, a e trajtojm hala ket sen si tshenjt, si dhuratë, betim qe aj osht i pari dhe i fundit?

Nga ana tjeter, ndo shtete tjera, defloracioni bohet meniher mas lindjes tbebave femna, qe ti largojm problemet e metejshme psiko-fizike, qe jon shumë.

Çka mendoni? (për ket aktualitet shqiptar)

Sinqerisht nuk e dija qe deflorohen foshnjet !!! Te lutem a mund te me thuash ne cilat vende eshte praktike deflorimi i foshnjeve ???

Flm ne perparesi ...
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Na rujt perendia nga mendimet e keqia, mode e re kjo ?
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Citim Postuar më parë nga metinsk Lexo Postimin
    Tema nuk i përket superherojit, po famës tmadhe që bohet reth defloracionit.A osht i randsishem i pari mashkull njeten tuaj, a e trajtojm hala ket sen si tshenjt, si dhuratë, betim qe aj osht i pari dhe i fundit?

Nga ana tjeter, ndo shtete tjera, defloracioni bohet meniher mas lindjes tbebave femna, qe ti largojm problemet e metejshme psiko-fizike, qe jon shumë.

Çka mendoni? (për ket aktualitet shqiptar)
    As une se kisha degjuar ndonjehere kete punen e deflorimit qysh ne lindje kulmi!

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e teta
    Anëtarësuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    po te tregoi une,se kam nje lidhje profesionale me nje ginekologe dhe se paku 100 here kam asistuar kur eshte bere qepja e himenit,kshu past tens tani,as mos llogartini ne te ,se gocat qe ju duken me engjull jan te RI 'HIMENIZUARA" nese bene te zbuloi kete term,

kshu beso ne personin ,jo ne nje cop membran

Ne dsa vende afrikane i bejn synet klitorin qe te ju ulin potencen femrore,sepse ato piqen shum shpejt seksualisht,kjo deflorimi eshte me e pakta qe behet

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Mjeku i "virgjëreshave" myslimane

Ky person u jep grave “pafajësinë e dytë”. Doktori Stefan Gynter thotë se ka ribërë virgjëresha plot 400 gra. Kirurgu intim nga Dyseldorfi i Gjermanisë thotë se është specializuar pikërisht për këtë çështje.

“Kur bëja praktikën time në Bohum vinin shumë gra myslimane, të cilat më pyesnin se a mund ta bëja një gjë të tillë. Në Gjermani atë kohë nuk flitej për një gjë të tillë. Në fund të vitit 2006 shkova në SHBA e sigurova atje teknologjinë e nevojshme”, thotë Gynter.

Sot operon 100 gra në vit. Janë myslimane që jetojnë në Gjermani, por edhe shumë gra të tjera nga Jemeni, Afganistani, Turqia.

“Këto gra kanë vështirësi të mëdha në rast se natën e parë të martesës nuk janë virgjëresha. Unë u them atyre se çfarë është e mundur. Por krahas këtij varianti, që është më i sigurti, në internet mund të gjejnë ngjitëse e madje edhe topa me bojë të kuqe”, thekson doktori Gynter.

Vetëm një kristiane ka operuar ai gjatë gjithë kohës që punon. Bëhet fjalë për një angleze, një besimtare e devotshme. Në një rast tjetër operoi një grua që donte t’i bënte burrit “një dhuratë”.

Operacioni zgjat 45 minuta. Pacientes nuk i mbeten shenja. Në varësi të ndërhyrjes operacioni kushton nga 800 deri në 1200 euro. Në rast se bëhet pas lindjes, kushton 2500 euro.

Por si ndjehet zoti Gynter?

“Në rast se nuk i trajtoj unë, do shkojnë diku tjetër dhe do kenë probleme të mëdha. Natyrisht nuk do preferoja që të marr një porosi të tillë”, theksoi në fund Gynter. (ina)

link

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Kjo eshte fatkeqesia e nje pjese te besimtareve mysliman , prenceedi
    Maskohen mbas nje mbulese, mbas nje shamie koke, mbas nje ulerime qe jam besimtare dhe genjejne veten .
    Besimi filllon dhe mbaron ne zemer , nuk ka nevoje per himenen.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Kjo eshte fatkeqesia e nje pjese te besimtareve mysliman , prenceedi
    Maskohen mbas nje mbulese, mbas nje shamie koke, mbas nje ulerime qe jam besimtare dhe genjejne veten .
    Besimi filllon dhe mbaron ne zemer , nuk ka nevoje per himenen.
    Jo vetem i besimtareve myslimane, por edhe i shume femrave qe jetojne me mentalitet e vjeter e me idene qe "nuk i merr kush po nuk qene te virgjera", qe bredhin e bejne qejf sa jane te reja, e kur i vjen mosha per fejese i fusin nje te qepur qe te duken te paprekura
    Keto vitet e fundit nuk e di ca behet se jam shkeputur cik nga muhabetet, por kur isha ne vit te fundit te gjimnazit, e ne vit te pare universitet, kam degjuar shume histori te tilla.

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e teta
    Anëtarësuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    ate desha te them edhe une,nuk jane vetem muslimanet qe jane te komplexuar ne kete dukuri,edhe te krishteret,njejt ,dhe orthodoksit,kam pare se testimi eshte gjithperfshires

Kosovë e Shqiperi nje Maska e aska_peja
    Anëtarësuar
    30-01-2006
    Vendndodhja
    gjermani
    Postime
    362
    ooo kan kalu ato kohera, tani jem ne shekullin 21, se nuk e k'qyr kush a je e virgjer a jo,

se ski sot te virgjera asku, se as na nuk jemi te vrigjer mashkujt

Gregory Isaacs Maska e metinsk
    Anëtarësuar
    21-06-2010
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    91
    Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    Sinqerisht nuk e dija qe deflorohen foshnjet !!! Te lutem a mund te me thuash ne cilat vende eshte praktike deflorimi i foshnjeve ???

Flm ne perparesi ...

Konkretisht, New Zealand.
    Qielli im

Faqja 15 prej 17 FillimFillim ... 51314151617 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Studentja 18 vjeçare ofron në internet virgjërinë për 8 milionë lekë
    Nga ^_BIM_BUM_BAM_^ në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 26-05-2009, 11:57
  2. Nderto fort folene tende. Martesa
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-04-2007, 14:05
  3. Ali Guma dhe Seksi
    Nga Lioness në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 11-03-2007, 10:56
  4. Çfarë funksioni natyror ka cipa e virgjërisë?
    Nga alibaba në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 15-12-2006, 14:20
  5. Pse në orthodoksi dhe në katoliçizëm Maria shihet si virgjëreshë?
    Nga Manulaki në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 135
    Postimi i Fundit: 20-01-2004, 16:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •