e keni bo temen tutti frutti
e ka majr ani-d
shif rushi rushin
ene kalbu
qashtu
Mire mo se po tregoj une nje pa fruta.
Ishte nje vajze qe do te martohej ,dhe sipas tradites familjare duhet te shkonte tek gjinekologu i besuar i familjes me te vjehren per tu vizituar ne ishte e virgjer a jo .
Vajza e shqetesuar sepse e kishte humbur virgjerine me pare ,drejtohet tek nje mjek tjeter ,per te riparuar ''difektin''.
Po i thote ky gje qe behet ,marrim pak muskul nga pjesa e siperme e nje viçi dhe e ndertojme himenin,dhe keshtu beri.
Erdhi dita qe vajza e shoqeruar nga e vjehra shkojne tek mjeku i besuar i familjes per viziten.
-''Po''mund te them qe eshte e virgjer....hem...po...hem...eshte e virgjer.
Doktor po pse belbezoni e pyet e vjehra.
-Ne te vertete ...eshte hera e pare qe shoh nje himen me vulen e veterinerit te bashkise.
Ndryshuar për herë të fundit nga saura : 25-01-2009 më 07:13
Duke qenë se në emër të dashurisë, në emër të ardhmënisë përdoren shumë gënjeshtra dhe kjo gjë tashmë është bërë e zakonshme në shoqëri, kjo puna e qepjes nuk duket aq tragjike. E konsideroj diçka normale në përputhje me rrethanat në të cilat krijohen çiftet në përgjithësi.
Kodi:Eja ta bëjmë bashkë një anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetë
Domatja ka rezultuar si mjeti me efikas per stimulimin e virgjerise.
Vetem kur te hiqet kokrra e domates, do tu lutesha vajzave ti lajne keto domate, se 3/4 e meshkujve te sapomartuar ne Shqiperi kane filluar te kene probleme me stomakun.
Virgjeria nuk eshte fizike.Virgjeria eshte psiqike.
Qepe apo ngjite sa te duash,nese i eshte shqepur ne tru asaj,eshte e kote.
Quanta vita hai contaggiato,quanta vita bruccerai...!
mendoj edhe une keshtu pergjigje e duhurPas leximit të këtij artikulli,mendoni ju se është e drejtë dhe normale një fenomen i tillë për të rifituar virgjërinë e humbur duke gënjyer për hir të një mentaliteti?
Tema nuk i përket superherojit, po famës tmadhe që bohet reth defloracionit.A osht i randsishem i pari mashkull njeten tuaj, a e trajtojm hala ket sen si tshenjt, si dhuratë, betim qe aj osht i pari dhe i fundit?
Nga ana tjeter, ndo shtete tjera, defloracioni bohet meniher mas lindjes tbebave femna, qe ti largojm problemet e metejshme psiko-fizike, qe jon shumë.
Çka mendoni? (për ket aktualitet shqiptar)
Qielli im
Në foruminshqiptar.com gjindet një nën-forum me emrin Aktualitete Shoqërore ndoshta do të ishte më mirë që kjo temë të vendosej aty.
Shqiptari që derdhë gjak shqiptari nuk meriton të quhet shqiptarë
Nëse moderatort mendoj qe osht vend ma aproprioat atje, le ta zhvendosin, për mu so problem.
Qielli im
Krijoni Kontakt