JA NAQE TE UNE NDODH NJE FENOMEN TJETER
UNE PO PAGUJ BOLL 10 MIJE LEKSHA E PRAP I PAPREKUN PO MES lol
JA NAQE TE UNE NDODH NJE FENOMEN TJETER
UNE PO PAGUJ BOLL 10 MIJE LEKSHA E PRAP I PAPREKUN PO MES lol
JO SEKS PARA MARTESE
hahaha te raft pika....ma mir mas i paguj hic njata lek...ose jepja na njenes borxh se mund tu duhet me u martu![]()
Really Dude... Get A Life!!!
Goldian e paske fatin e 70% te shqipetareve,
Ne more burr jemi te ndershem nuk na mashtrojn gocat kollaj.
E sa per goca te prekura ihaaaa, ska dert ato nuk e kan sapun qe tu hargjijohet hahahahah.
Tani edhe me qepje po sigurisht mjeku tani do u a ben me singjir(patent) keshu qe nuk kan nevoj te shkojn shpesh te mjeku hahahahaha..
Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
Une di historine e nje femre qe kur u martua me nje burre, kur kreu aktin seksual morri nje brisk edhe ne vend qe te priste mishin e saj te dukej sikur ishte e virgjer, vajti e i preu njecik testikulin te shoqit. Por per paq ai shpetoi bashke "me te tijen" edhe tani ka femije.
Ndaj djema dridhuni kur ta kujtoni kete histori e pranoni ate qe thote vajza, sesa kete qe them una.
Eshte e vertete si histori me besoni.
ne amerike, po jepte nji emision ek rai, ishte njona qe kishte hap tenderqe i kishte shku mbi 5milion dollar qe ta bonte me ndonji qe donte te virgjer,
e ne thoshte jam gati t'i nenshtrohem te gjitha testeve te mundshme
plus,
qe ishte dhe e shemtut,...lol
p.s a thu ishte e qepme edhe ajo me tegela ari,...
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Himeni eshte cipa e holle ,si membrane qe bllokon hyrjen ne vagine.
Ajo mund dhe te çahet per arsye te ndryshme,p sh nga sforcimet e puneve te renda te her pas hershme.
Ka persona qe nuk kane fare himen ,ose shum pak ,ose qe nuk kane fare hemoragji.
Gjithashtu himeni mund te ndertohet dhe kjo quhet himenoplastike dhe behet nga kirurge estetist.
Gjithashtu ka raste qe dhe mbas disa esperiencash himeni nuk çahet fare,dhe mund te kerkoje dhe nderhyrje kirurgjikale.
Sa per temen ,ja vlen te marrish nje njeri pa e njohur dhe aty,se si eshte seksualisht?Eshte njesoj sikur te blesh nje dhurate ne nje kuti pa e pare e hapur,pastaj ndodhin dhe supriza....Njerezit duke pasur mardhenie seksuale para martese njihen me mire ,shofin dhe afersine dhe diferencat qe kane ndermjet tyre..
Mendoj se nuk eshte turp te kesh pasur eksperienca qe per arsye te ndryshme nuk kane funksionuar.
Turp eshte te besh dashuri pa e dashur nje person,para revolucionit seksual, seksi behej pa penetrim .
Ku eshte ndryshimi ketu ,pse duhet mbajtur ky moral hipokrit.
Dashuria eshte nje vlere e domosdoshme ,liria nje vlere e rendesishme ,keshtu qe dashuria e lire eshte nje vlere e padiskutueshme.
Kame ndegju nje ndodhi keshtu spo e di a eshte e vertet.
Martohet nje vajz dhe ate nate normal kur i mbyllin kishte qen zakon dhendri qet me pushk kur i del gruaja e virgjer,dhe e bene kete gje qet disa here me pushk,dhe atij pari kalon fraeri i nuses qe e kishte pasur me par me shokun e vet dhe degjon krismat dhe i thot shokut:
Me thuaj kujt me i besu une tash ketij timit apo pushkes te atij dhendrit?!.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Krijoni Kontakt