ROFL.... Ahahahahahahhahahhahahhaha
dmth ketu ca jane "rectally speaking" si burra... e forte per zotin...
p#ssies... nuk e kam me femrat kuptohet![]()
Mjafton te jini vetvetja
Te jeni te sinqerte
Ta lini ndonjehere zemren te lire te dashuroj
Beni keto dhe do jeni okkkkkkk!
MOs e vrisni shume mendjen per gjera te tjera, se asnje femer nuk shikon sa bakshish i le kamarierit, sa merresh me celularin... femrat kane nevoje per dike qe te jete vetvetja, nuk duan maska apo njerez me dy fytyra.
JETO dhe lëri të tjerët të JETOJNË
Ne teori, kshu eshte.MOs e vrisni shume mendjen per gjera te tjera, se asnje femer nuk shikon sa bakshish i le kamarierit, sa merresh me celularin... femrat kane nevoje per dike qe te jete vetvetja, nuk duan maska apo njerez me dy fytyra
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Beni keshtu dhe femra ia futi vrapit hahahahahahahah. Une them merreni çdo gje natyrshem, nuk keni dale bashke per te ndare tokat, keni dale te njiheni, nese dilni bashke do te thote se gjeni tek njeri - tjetri diçka per te shpenzuar kohe ndoshta njohja s'do perfundoje si doni ju, po perse te lesh shije te hidhur tek personi tjeter? Jep me te miren qe te mundesh sido qe te shkojne gjerat.
Lenia e bakshishit s'ka te beje fare me klasin e njeriut. Njeriu me klas dhe po nuk la bakshish dallon 20 km larg. Lini bakshish nese e beni gjithmone kete veprim, jo vetem ne ate moment... duhet te jeni koherent dhe me veten tuaj. Nese e beni kete gjest vetem para femres, do kuptohet qe jeni duke shitur mend, sepse gjerat spontane mbeten spontane, s'kane nevoje per zbukurime.
Pjeserisht dakord, duhet te jeni te vendosur, por perveçse te propozoni planin tuaj kerkoni te dini dhe planet e femres, sepse ndihet me e vleresuar kur dikush i kerkon mendim dhe bashkendan mendimet me te.
Nuk jam aspak dakord. Vertete qe nje femre i pelqen te flase e te flase pa fund, i pelqen te jete ne qender te vemendjes, por kete e kerkon me shoqet e veta jo tek nje mashkull. Tek nje mashkull femra kerkon dike qe te dije te degjoje dhe te dije te komunikoje, komunikim = degjim + bashkebisedim. Nese e lini femren te flase vetem ajo, do ta vini ne siklet.
Ne femrat nuk kerkojme shume, ne kerkojme dike qe te jete vetvetja dhe te na ndihmoje te jemi vetvetja.
JETO dhe lëri të tjerët të JETOJNË
Krijoni Kontakt