Close
Faqja 20 prej 25 FillimFillim ... 101819202122 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 246
    I'm in love with you Maska e enderrimtarja
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    Ne boten e endrrave, vetem aty mund te jem gjithçka per ty
    Postime
    71
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Moj grua, moj. Le ta qartesojme situaten te keqen; nese si burri, si gruaja punojne poaq atehere me duket mese normale qe burri te ndihmoje ne familje. Nese gruas i vete nje nate te jave te dale e te pije dicka me mikesha, normal qe burri do laje pjatat ate nate e do mbaje kalamajt. Nese gruaja eshte deri ne darke vone ne pune, natyrisht qe burri do fuse ne lavatrice dhe te brendeshmet e gruas(ashtu sic ben e shoqja ditet e tjera te javes).
    Sipas mendjes tende "te hapur", burri ne pune e gruaja ne shtepi. Kjo quhet Mesjete.
    E une kam njohur meshkuj te tille qe s'preknin gje me dore ne shtepi, ama ne karakter ishin si femra te poshtra. Sa mashkull je matet sa je ne gjendje te kujdesesh per familjen dhe harmonine, jo sa tiran je me gruan.
    O Blue_sky lexoi dhe nje here ato qe kam shkruar une pastaj thuaj "mendje hapur", se jemi duke thene te dyja te njejtat gjera dhe s'po merremi vesh.
    Nuk jam aq mesjetare sa dukem. Une nuk dua te fus ne shpi nje gomar qe te punoje gjithe diten e ne darke te me sjelli buke per te ngrene. Nuk dua qe per shokun tim te jetes te jem "vetem nje fabrike per pjellori e per te shtuar rracen", te siguroj e di çfare dua nga jeta. Nuk e dua shokun e jetes as gomar, po ama as pasqualino nuk e dua.
    JETO dhe lëri të tjerët të JETOJNË

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    po ama as pasqualino
    Po pasqualino ca eshte?
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    Postime
    71
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Po pasqualino ca eshte?
    zotni gru shkurt Apollyon, nga ata te shartuarit
    Ndryshuar për herë të fundit nga enderrimtarja : 09-04-2008 më 00:27

Si te jesh mashkull i suksesshëm?!

Mjafton qe te jesh pak me i zgjuar se femra qe ke ne krahe
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Dreqin mbaje per fyty ose mbyllur.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga enderrimtarja Lexo Postimin
    Beni keshtu dhe femra ia futi vrapit hahahahahahahah. Une them merreni çdo gje natyrshem, .
    Kuptimi ishte njohja....Mos thashe te mos jini vetvetja?

Lenia e bakshishit s'ka te beje fare me klasin e njeriut. Njeriu me klas dhe po nuk la bakshish dallon 20 km larg. Lini bakshish nese e beni gjithmone kete veprim, jo vetem ne ate moment...
    Sigurisht qe tregon kulture dhe nuk thashe te behet vetem ne kete rast!!!Une peronalisht le gjithmone bakshish.

Pjeserisht dakord, duhet te jeni te vendosur, por perveçse te propozoni planin tuaj kerkoni te dini dhe planet e femres, sepse ndihet me e vleresuar kur dikush i kerkon mendim dhe bashkendan mendimet me te.
    Shume flm qe qenke pjeserisht dakort..

Nuk jam aspak dakord. Vertete qe nje femre i pelqen te flase e te flase pa fund, i pelqen te jete ne qender te vemendjes, por kete e kerkon me shoqet e veta jo tek nje mashkull. Tek nje mashkull femra kerkon dike qe te dije te degjoje dhe te dije te komunikoje, komunikim = degjim + bashkebisedim. Nese e lini femren te flase vetem ajo, do ta vini ne siklet.
    Aha....ketu sqenke dakort!As une me ty!Pasi nuk ke kuptuar çkam dashur te them.

Ne femrat nuk kerkojme shume, ne kerkojme dike qe te jete vetvetja dhe te na ndihmoje te jemi vetvetja.
    Perfaqeson femrat ti???Se une jo......
    Une psh kam pare femra qe kerkonin shume e shume....Kjo qe une thashe ketu ishte edukate!Shume mire ben qe je vetvetja dhe qendro e tille,po mos fol ne shumes!
    "Carpe Diem"

Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    Postime
    71
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Perfaqeson femrat ti???Se une jo......
    Une psh kam pare femra qe kerkonin shume e shume....
    Po ti i perfaqeson te gjitha femrat???? Une shyqyr zotit nuk jam rrit mes femrave qe kerkonin shume e shume, jam rrit mes njerezve qe ecnin me kembe ne toke.

Kjo qe une thashe ketu ishte edukate!
    Pse ajo qe thashe une ishte jashte edukates??? Me fal qe te paskam prishur temen

Shume mire ben qe je vetvetja dhe qendro e tille,po mos fol ne shumes!
    E njejta gje vlen dhe per ty, fakti qe e ke hapur ti temen s'te ben pronaren e temes, ti dhe mendimet e tua une shpreh mendimet e mia, demokraci hesapi.

Respekte

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga enderrimtarja Lexo Postimin

E njejta gje vlen dhe per ty, fakti qe e ke hapur ti temen s'te ben pronaren e temes, ti dhe mendimet e tua une shpreh mendimet e mia, demokraci hesapi.

Respekte
    Nuk me ke kuptuar dhe nuk kuptohemi bashke!Je shume e zgjuar per mua dhe nuk kam qejf te debatoj me ty !!!Por do te lutesha pak me te ulet agresivitetin!
    Pronare temes????lol
    Po me duket vetja ne kopesht!
    "Carpe Diem"

Mbreti_ILI Maska e Mbreti_ILI
    Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Në Francë !
    Postime
    558
    Si Ta Besh Per Vete Femren Qe Diten E Pare...

1...shko Ne Takim Ne Kohe
    Mos Mberri Heret ...as Vone Por Fiks Ne Kohe.kjo Do Ti Krijoje Vajzes Pershtypjen Se Jeni Nje Tip Merakli Dhe Korrekt.
    1. Patjeter qe takimi e tregon saktesine dhe principin e mashkullit , por vonesa eventuale do te mund te arsyetohet me ndonje arsye te madhe . Nuk dmth qe te gjithe jane perfekt.

2...ji I Sjellshem

Ji I Sjellshem Me Te..por Edhe Me Te Tjeret Qe Jane Rreth Jush Si Kamarieri Apo Shitesi.nje Femer Nuk E Duron Dot Nje Sjellje Prej Harbuti.

2. para kesaj duhesh ta kuptosh natyren e femres se cfare kerkon ....

3.......qetesohuni

Nese E Ndjeni Se Jeni Nervoz Merrni Fryme Thelle Dhe I Thoni Vetes Se Ju Jeni Mashkulli Dhe Se Ju Do Te Vendosni Nese Do Te Harxhoni Apo Jo Kohe Me Te.pra Mendoni Me Superioritet Per Veten Dhe Pranoni Se Thjesht Eshte Nje Takim Njohjeje Qe Edhe Mund Te Deshtoje..

3.Nervoz mund te behesh sikur qe e permenda me arsye . Psh nese vjen nje tip qe ta fut boks hundeve , duhesh me ja kthy e jo mi thon faleminderit .....

4...lini Bakshish

Lenia E Bakshishit Tregon Klas.kurre Mos Paguani Pa Lene Bakshish.

4.Lenia e bakshishit mund te jete domethenese per disa femra , por per femren e cila do te donte te jetoje me ty , jo . Per shume kend kjo e ben te mendoje nese je ndonje tip i cili tere naten rri neper bare duke i shkundur xhepat per ti dhene ndonje lek , striptizetave e kamariereve .

5....jini Te Vendosur

Ju Ne Menyre Absolute Nuk Duhet Ta Pyesni Ate Nese Ka Ndonje Plan.. Por I Propozoni Nje Plan Tuajin..sa Here Qe Beni Nje Gabim Kerkoni Falje.

5.Vendosmeria e mashkullit nuk tregohet ne kete menyre . Ndersa rreth planeve , varet se cili eshte arkitekt me i forte. Nese per cdo rast do te ishte femra ajo qe ka plane e vizione te saja , eshte mire ta degjosh . Mund te kete te drejte !

6....mbylleni Gojen

Perpiquni Qe Ta Mbani Biseden Rreth Saj.ne Bisede Ajo Duhet Te Flase Me Shume Se Ju Dhe Ju Ta Degjoni.eshte E Bezdishme Per Nje Femer Qe Te Degjoje Ne Takimin E Pare Me Nje Mashkull.asaj I Pelqen Me Shume Te Flase..

6. Ka femra te cilat po tu folesh rreth vetes , do te thone : S'paska qka me tregu per veten . Bashkebisedimi ne te shumten e rasteve do te ishte me ideal .eshte mire mashkulli te prese qka ka femra te thote , ndoshta i keni parimet e njejta dhe nese jo, mundohu te perfitosh nga kjo nje eksperience te re .

7.....perfundojeni Biseden Kendshem Dhe Ne Kohe.

Thoni Dicka Me Humor.mos E Zgjasni Takimin Qe Te Behet I Bezdisshem.dhe Mbylleni Biseden Sa Me Kendshem Qe Ajo Ta Mbaje Mend Dhe Te Vije Me Deshire Ne Takimin E Dyte.

7. E sakte plotesisht . Diqka e mire qe gjate tere kohes se takimit te pare do te mbetet ne mendjen e njeri-tjetrit .... poqese jeni per njeri -tjetrin.

8....mos Kini Frike Te Kundershtoni

Mos Kini Frike Te Thoni...jo Ose...nuk Mendoj Keshtu...gjate Nje Bisede.femrat Kane Deshire Te Te Njohin..por Ato Nuk Mund Ta Bejne Dot Nese Ti Thua Po Per Cdo Gje Si Automat.

8. Natyrisht qe duhesh me dijt qka eshte e bardhe e qka e zeze .

9......behu I Vemendshem Dhe Jo I Hallakatur Ne Bisede

Mos U Trego Nervoz Sepse Kjo Tregon Mungese Konfidence.qendroni Drejt..artikuloni Mire Fjalet..shikojeni Ate Ne Sy.femrat Nuk Para Pelqejne Te Mendojne Se Mashkulli Qe Kane Perballe Eshte I Frikesuar Apo Ne Ankth.

9. Mundet qe njeriun ta kape sikleti kur e sheh nje "dallendyshe " para vetes , megjithate vemendja sigurisht te jete po te ajo . Megjithate , asnje femer nuk do te deshironte qe mashkulli i tyre ideal te jete nje nga ata qe dridhet para cdo femre , sidomos nese femra ne takim i ka vlerat me te vogla sesa e meriton.

10...mos Vepro Sikur Ke Nevoje

Jane Disa Gjera Te Vogle Qe Mund Te Bejne Qe Nje Femer Te Largohet.ju Nuk Keni Te Drejte Qe Ne Takimin E Pare Te Kerkoni Te Jeni Me Te.gjithashtu Nuk Duhet Te Reagoni Me Posesivitet Nese Ajo Vendos Te Bisedoje Me Dike Tjeter...

10. Nese mashkullit i pelqen femra , eshte e natyrshme te mundohet te beje diqka , edhe pse sipas disa rregullave te pashkruara , nuk duhet mu mundu te perfundosh naten me te . Megjithate mire eshte tia besh me dije se nuk ke gabuar dhe ti japesh kohe te mendoje edhe ajo.

Disa Keshilla Per Ju Meshkuj Dhe Do Te Desha Te Ndaja Opinionin E Te Dy Paleve Ne Kete Teme...

Flm

Respekte
    Ndersa tere kete po e shtoj....

Mashkulli i suksesshem eshte ai qe e ben femren e duhur per vete dhe ta kaloje jeten ne harmoni , duke mos u munduar qe brenda dites ta ndryshoje jeten e vet por , te mundohet qe gjate tere jetes se tij , ta kujtoje dhe ta vleresoje mundin e vet dhe te partneres se tij qe gjate viteve ne bashkeshortesi , kane kaluar caste te lumtura , per te cilat do t'ia vlente te kthehet perseri ne jeten rinore.

ne fund te fundit , e gjitha varet nga mashkulli , i cili deshiron apo jo te jete i suksesshem dhe ku deshiron te jete i suksesshem . Ne disa raste keto qe i ka shkruar jane te demshme per reputacionin e mashkullit , e ne disa raste edhe ato qe i shkrova une . megjithate kurre nuk ben te paragjykohet nje mashkull .
    Për t'i njohur të tjerët
    më parë ,duhet ta njohësh vehten.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2008
    Postime
    49
    Si Ta Besh Per Vete Femren Qe Diten E Pare...

1...shko Ne Takim Ne Kohe
    Mos Mberri Heret ...as Vone Por Fiks Ne Kohe.kjo Do Ti Krijoje Vajzes Pershtypjen Se Jeni Nje Tip Merakli Dhe Korrekt.

2...ji I Sjellshem

Ji I Sjellshem Me Te..por Edhe Me Te Tjeret Qe Jane Rreth Jush Si Kamarieri Apo Shitesi.nje Femer Nuk E Duron Dot Nje Sjellje Prej Harbuti.

3.......qetesohuni

Nese E Ndjeni Se Jeni Nervoz Merrni Fryme Thelle Dhe I Thoni Vetes Se Ju Jeni Mashkulli Dhe Se Ju Do Te Vendosni Nese Do Te Harxhoni Apo Jo Kohe Me Te.pra Mendoni Me Superioritet Per Veten Dhe Pranoni Se Thjesht Eshte Nje Takim Njohjeje Qe Edhe Mund Te Deshtoje..

4...lini Bakshish

Lenia E Bakshishit Tregon Klas.kurre Mos Paguani Pa Lene Bakshish.

5....jini Te Vendosur

Ju Ne Menyre Absolute Nuk Duhet Ta Pyesni Ate Nese Ka Ndonje Plan.. Por I Propozoni Nje Plan Tuajin..sa Here Qe Beni Nje Gabim Kerkoni Falje.

6....mbylleni Gojen

Perpiquni Qe Ta Mbani Biseden Rreth Saj.ne Bisede Ajo Duhet Te Flase Me Shume Se Ju Dhe Ju Ta Degjoni.eshte E Bezdishme Per Nje Femer Qe Te Degjoje Ne Takimin E Pare Me Nje Mashkull.asaj I Pelqen Me Shume Te Flase..

7.....perfundojeni Biseden Kendshem Dhe Ne Kohe.

Thoni Dicka Me Humor.mos E Zgjasni Takimin Qe Te Behet I Bezdisshem.dhe Mbylleni Biseden Sa Me Kendshem Qe Ajo Ta Mbaje Mend Dhe Te Vije Me Deshire Ne Takimin E Dyte.

8....mos Kini Frike Te Kundershtoni

Mos Kini Frike Te Thoni...jo Ose...nuk Mendoj Keshtu...gjate Nje Bisede.femrat Kane Deshire Te Te Njohin..por Ato Nuk Mund Ta Bejne Dot Nese Ti Thua Po Per Cdo Gje Si Automat.

9......behu I Vemendshem Dhe Jo I Hallakatur Ne Bisede

Mos U Trego Nervoz Sepse Kjo Tregon Mungese Konfidence.qendroni Drejt..artikuloni Mire Fjalet..shikojeni Ate Ne Sy.femrat Nuk Para Pelqejne Te Mendojne Se Mashkulli Qe Kane Perballe Eshte I Frikesuar Apo Ne Ankth.

10...mos Vepro Sikur Ke Nevoje

Jane Disa Gjera Te Vogle Qe Mund Te Bejne Qe Nje Femer Te Largohet.ju Nuk Keni Te Drejte Qe Ne Takimin E Pare Te Kerkoni Te Jeni Me Te.gjithashtu Nuk Duhet Te Reagoni Me Posesivitet Nese Ajo Vendos Te Bisedoje Me Dike Tjeter...

Disa Keshilla Per Ju Meshkuj Dhe Do Te Desha Te Ndaja Opinionin E Te Dy Paleve Ne Kete Teme...

Flm

Respekte
    O DI_ANA keto rregulla sipas mendimit time jan te shekullit XX...
    Regullat ne ditet e sotme per te bere femren per veti jan vetem parat...ky ishte mendimi im
    Me respekt

Faqja 20 prej 25 FillimFillim ... 101819202122 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Cilat janë vetitë që vlerësoni tek një mashkull apo femër?
    Nga Poetesha në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 98
    Postimi i Fundit: 21-03-2024, 03:23
  2. Virgjëria tek femrat
    Nga klandestini në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 260
    Postimi i Fundit: 03-05-2007, 16:37
  3. Nga Rudolf Xhuliani dhe Dora Bakojanis tek Edi Rama.
    Nga Humdinger në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-02-2007, 07:48
  4. Pyetje-Pergjigje
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 16-05-2006, 07:51
  5. Është e vështirë të jesh mashkull
    Nga Kryeplaku në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 84
    Postimi i Fundit: 18-03-2006, 02:15

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •