Close
Faqja 15 prej 25 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 246
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-03-2008
    Postime
    537
    Harrova te permendja disa sjellje qe femra i perdor si kunderveprime...
    -Femra...qan shpesh.Mos bini ne kete kurth....eshte kurthi me i susksesshem qe ka femra.Ajo qan qe te te zbusi...qe te kujtosh se ke prekur limitin.Mashkulli 90% te rasteve bie brenda...e han,dhe i vjen keq per te.Mos beni gabim...se jane "lot krokodrilli"!....Kur femra qan...lejeni te qaje...se i kalon vete!
    -Femra eshte shume manipuluese....Mjeshtria e femres eshte manipulimi.E ben me veshjet...me fjalet...me sjelljet...me prekjet.Ka nje autostime te pakufijshme per me ja ble mendjen mashkullit.Beni kujdes...mos bini brenda...!!!Kur ajo ofrohet vete per diçka...(dmth e mer iniciativen e para)...ka nje qellim ne mendje,do te te perdori per te arritur qellimin e saj.Mos i zini bese...jane diabolike.

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga Lenc Bukuroshi Lexo Postimin
    -Femra...qan shpesh.Mos bini ne kete kurth....eshte kurthi me i susksesshem qe ka femra.Ajo qan qe te te zbusi...qe te kujtosh se ke prekur limitin.Mashkulli 90% te rasteve bie brenda...e han,dhe i vjen keq per te.Mos beni gabim...se jane "lot krokodrilli"!....Kur femra qan...lejeni te qaje...se i kalon vete!
    -Femra eshte shume manipuluese....Mjeshtria e femres eshte manipulimi.E ben me veshjet...me fjalet...me sjelljet...me prekjet.Ka nje autostime te pakufijshme per me ja ble mendjen mashkullit.Beni kujdes...mos bini brenda...!!!Kur ajo ofrohet vete per diçka...(dmth e mer iniciativen e para)...ka nje qellim ne mendje,do te te perdori per te arritur qellimin e saj.Mos i zini bese...jane diabolike.
    Lenc.....hap nje teme me vete dhe quaje rrofte maçizmi,por te lutem boll me keto budalliqe se po ul imazhin e femres!!!
    Hap nje teme dhe na fol ti qe femrat na qenkan te shtirura ,po do te lutesha jo te kjo teme!Sa mire e njihke boten diabolike!!!!!!Ndoshte sepse mund te jesh vete i tille!
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-03-2008
    Postime
    537
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Sa mire e njihke boten diabolike!!!!!!Ndoshte sepse mund te jesh vete i tille!
    Ve re qe e ke domosdoshmeri te grricesh patjeter.Ne mendjen time "diabolike" jap 2 shpjegime:Ose vuan nga ndonje patologji e grricjes kronike...ose je dashuruar me mua.

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Ve re qe e ke domosdoshmeri te grricesh patjeter.Ne mendjen time "diabolike" jap 2 shpjegime:Ose vuan nga ndonje patologji e grricjes kronike...ose je dashuruar me mua.
    Mos perdor termin "grrices" por debat....Nuk vuaj nga patologjia e asaj qe thua ti,por indinjohem nga ulja qe i behet imazhit te femres.
    Ne po diskutojme dhe nqs ty te duket keshtu,atehere me fal dhe nuk nderhyj me!
    Sa per tu dashuruar me bindje te plote,eshte "Jo"!

Gjithe te mirat
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-03-2008
    Postime
    537
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Sa per tu dashuruar me bindje te plote,eshte "Jo"!
    Edhe po te ishte "Po"...mua nuk me pelqejne bjondet!!!

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Edhe po te ishte "Po"...mua nuk me pelqejne bjondet!!!
    Rracist
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    loooooooooooooooooooooooooooooooool hahahahahaha !!! kesaj i them dashuri me grricje te pare !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Citim Postuar më parë nga SaS Lexo Postimin
    loooooooooooooooooooooooooooooooool hahahahahaha !!! kesaj i them dashuri me grricje te pare !!!
    Ti do vrare

Citim Postuar më parë nga Lenc Bukuroshi
    Lenc Bukuroshi, ti dukesh qe ke shume eksperience me femrat por thjesht do te theksoja qe ke eksperience me femra qe ju nevojitet vemendje nga meshkujt. Rrusho ben mire te fillosh te shpenzosh pak me teper kohe me femra tamam qe te mbajne ty dhe ndonje si puna jote ne ajer dhe jo me te lejojne ta trajtosh ti si te doje ty qejfi.

FYI, nje djale qe i ve vetes prapashtesen "Bukuroshi" nga mbrapa, per mua ose eshte gay ose ka shume low self-esteem qe duhet ta thoj vete per veten ate gje. Ben mire te sillesh si mashkull ndonjehere se deri tani edhe ne femrave po na e merr ne kthese

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-09-2007
    Postime
    16
    Jo lenc je paksa gabim me kete pergjigjje ne fillim shiqo se kam pas te bej me femra te shumta sa qe mund te them se kam kryer edhe fakulltet per keto gjera nuk eshte puna te behesh djalli ose engjulli se ti je njeri me ndjenja sikur edhe ajo femer me ty qe eshte mirepo duhet ti evitosh disa gjera femren trajtoje mire e mire jepi liri perkdhele se perkdheljet, puthjet e zjarrta qe ti ndoshta i jep saj ajo nuk do i harroj kurr mirepo problemi qendron tek ty MOS E LESHO VETEN NE DASHURI MENJEHER sepse po e zbuloi ajo do te haj per se gjalli sepse ti i shkatrron ndjenjat e tua shiqoje a i'a vlen ajo femer qe eshte me ty ta fitoj zemren tende ose at dashurin tende shiqoje nese eshte femer e sjellshme, serioze, sidomos besnike nese i ka keto veti ajo ateher ke driten e gjelbert per ta hapur edhe ti zemren tende sepse ne fakt po ja vlen qe ajo ta merr a nese nuk ja vlen ateher leht sepse nuk je i dashuruar dhe ke me pas me leht shpresoj se nuk keni keqkuptuar

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    FYI, nje djale qe i ve vetes prapashtesen "Bukuroshi" nga mbrapa, per mua ose eshte gay ose ka shume low self-esteem qe duhet ta thoj vete per veten ate gje. Ben mire te sillesh si mashkull ndonjehere se deri tani edhe ne femrave po na e merr ne kthese
    Lenc kjo ishte deklarate per lufte.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Faqja 15 prej 25 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Cilat janë vetitë që vlerësoni tek një mashkull apo femër?
    Nga Poetesha në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 98
    Postimi i Fundit: 21-03-2024, 03:23
  2. Virgjëria tek femrat
    Nga klandestini në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 260
    Postimi i Fundit: 03-05-2007, 16:37
  3. Nga Rudolf Xhuliani dhe Dora Bakojanis tek Edi Rama.
    Nga Humdinger në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-02-2007, 07:48
  4. Pyetje-Pergjigje
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 16-05-2006, 07:51
  5. Është e vështirë të jesh mashkull
    Nga Kryeplaku në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 84
    Postimi i Fundit: 18-03-2006, 02:15

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •