Close
Faqja 14 prej 25 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 246
    Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga Lenc Bukuroshi Lexo Postimin
    Nuk dua t'ju egersoj me shume me provokime...se e di qe merrni flake shume shpejt.10 provat behen per te nxjerre djallin nga brenda femres...pasi djalli del...mbetet engjelli.Kjo eshte idea...!

Djallin brenda femres??????Te kjo 10_çja jote mungon druri vetem!
    Femra nuk eshte objekt as kafshe per tu zbutur,dhe as injorante sa te genjehet kaq lehte!Adoleshentet ndoshta,por edhe ato te japin uje ne bisht te luges tani.
    Nuk ka djall femra...ti nuk respekton femren dhe ngre ne piedestal veten tende!
    Femra te do per ate qe je dhe jo per ate qe e mashtron.
    Kam pershtypjen se meshkujt si ty me kete gjykim e paguajne nje dite vete dhe te them une qe do te te dhembi shume!
    Lenc Bukuroshi....mund te jesh bukurosh meqe ke vene kete nick,po sot vleresohet bukuria e shpirtit,respekti,njeriu,zgjuarsia dhe jo keto idete qe te kallin friken kur mendon se per fat te keq te tille meshkuj ekzistojne!!
    "Carpe Diem"

Passion Maska e Lida54
    Anëtarësuar
    27-01-2008
    Vendndodhja
    Në Francë.
    Postime
    115

1.Bej ironi me femren...tallu me te ne ç'do moment.
    2.Beji komplimenta per veshjen...por jo per bukurine e saj.Femra skllaverohet nga deshira per komplimenta per bukurine e saj...sa me shume e mbani pezull,aq me shume ju kerkon.
    3.Thuaji qe s'eshte e afte ne punen e saj...kjo e ben te vuaje.Femra e adhuron vuajtjen.
    4.Krijo nje te dashur imagjinare me te re ne moshe se ajo...femra ka kompleksin e moshes.E ndjen veten ne konkurence ne çdo moment.
    5.Tregohu i sigurt ne vetvete...dhe luaj me pasigurite e saj.Pasiguria e ben qe ajo te kete nevoje per mbrojtje,dhe mbrojtjen e kerkon te mashkulli.
    6.Beji te kuptoje qe dhe nese ajo te le...ti mund te gjesh qindra si ajo dhe se ka qene fati me i madh per te,takimi me ty.
    7.Mos e lere te shpenzoje kot per shopping...mos ja bej qejfin me dhurata,apo me darka neper restorante...mos ja lere forcen e vendimeve.
    8.Mos i thuaj "Te dua".Mos e thirr "Shpirti,zemra,ylli,rrushi"...mos e meso me ledhatime...Femra abuzon me ledhatimet.
    9.Beje merak!..mos u pergjigj telefonit...humb pa lene gjurme...,mos i thuaj ku shkon apoçfare ben,lere qe te te kerkoje...dhe kur te te gjeje trajtoje keq...thuaji qe e ke lodhur qe i rri ngjitur gjithe kohen.
    10.Mos e puth ne publik...mos hec dore per dore me te rruges...mos e lavdero ne sy te te tjereve.
    hahahahahhahahahahahahahhahahah.Me shkriu ky tipi mu

Kush eshte ajo femer qe rri me ty ,se un per vete 5 mn dhe te fusja shkelmin
    Les passionnés soulèvent le monde, et les sceptiques le laissent retomber.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Kush eshte ajo femer qe rri me ty ,se un per vete 5 mn dhe te fusja shkelmin
    Aahahaha e forte

Ca te thashe Lenco? ahahahahahaha
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-03-2008
    Postime
    537
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Djallin brenda femres??????Te kjo 10_çja jote mungon druri vetem!
    "Djalli"...ne menyre figurative...nenkupton ndjenjat negative qe ka femra brenda...ashtu siç ka dha mashkulli.Je shume e lire te hapesh nje teme..."Si te jesh femer e suksesshme" me teorite e tua per zbutjen e meshkujve...dhe une do nderhyja me shume kenaqesi.

DI_Ana per mendimin tim dhe ti e pyet ndonjehere veten...Pse gjysma e martesave perfundon me divorce?Pse lidhjet nuk zgjasin me shume?Pse ka kaq shume tradhtira?...Pse ka kaq shume njerez te pakenaqur nga partneri?...

Sepse nuk e njohin mire njeri tjetrin para se te lidhen...kenaqen nga fjalet.Njeriun se njeh dot nga fjalet,e njeh nga veprimet qe ben.Une mund te prezantohem si mashkulli perfekt...po ne momentin qe ti do zbulosh qe une s'jam i tille...ti do zhgenjehesh.
    Ciftet prishen qe ne momentin e pare kur perballen me nje probleme.Ne ate "bukurine e tyre shpirterore" fshehin siperfaqesine ndaj problemeve.Secili nga ne ka brenda vetes ndjenja te mira apo te keqija...qe rriten apo zhduken...ne konfrontet me te tjeret.

The World Is Yours Maska e J@mes
    Anëtarësuar
    27-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    1,966
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    Djalli nuk nxirret duke qene vete djall .

Pastaj, per mendimin tim(kjo vlen per mua personalisht) prova e vetme qe nje femer duhet te kaloje eshte te me doje pa patur nevoje te kaloje ato 10 "prova".
    Nese nje femer nuk me do per ate qe jam, me gjithe dashurine qe ja shpreh hapur dhe pa rezerva, atehere çfare vlere ka qe ta beje te me doje me sjellje qe nuk jane spontane por te sajuara. Atehere ajo do me donte per ato 10 prova e jo per ate qe jam ne te vertete.
    O xot, o xot sa romantik qe eshte ky djal
    Lum ajo vajze qe do kete fatin te jete pjese e dashurise se xfiles
    »« ¤ »«Ê£ÐØ®ÂÐØ»« ¤ »«

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-03-2008
    Postime
    537
    Citim Postuar më parë nga Lida54 Lexo Postimin
    hahahahahhahahahahahahahhahahah.Me shkriu ky tipi mu: Kush eshte ajo femer qe rri me ty ,se un per vete 5 mn dhe te fusja shkelmin
    Ja psh...nje rast fare evident...i nje femre qe s'e ka kalu testin...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga J@mes_Douglas Lexo Postimin
    O xot, o xot sa romantik qe eshte ky djal
    Lum ajo vajze qe do kete fatin te jete pjese e dashurise se xfiles
    haha, nuk ka ngel vajze pa ma thene, po çe do qe kur i vjen rradha te jene ato pjese e dashurise sime sikur nuk ndjehen dhe aq me fat .
    nejse, faleminderit.

Passion Maska e Lida54
    Anëtarësuar
    27-01-2008
    Vendndodhja
    Në Francë.
    Postime
    115
    Ja psh...nje rast fare evident...i nje femre qe s'e ka kalu testin.

Te bej nje fare testi une qe te vi menja verdalle
    Ku ka mashkull te me boj kete test mua njehere,jam alla shqiptare una dhe mbaj arme te ftohta me vete.Jo provoje po deshe.
    Les passionnés soulèvent le monde, et les sceptiques le laissent retomber.

me syze dielli Maska e sadiku
    Anëtarësuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    85
    Si Ta Besh Per Vete Femren Qe Diten E Pare...
    1...shko Ne Takim Ne Kohe
    Mos Mberri Heret ...as Vone Por Fiks Ne Kohe.kjo Do Ti Krijoje Vajzes Pershtypjen Se Jeni Nje Tip Merakli Dhe Korrekt.
    Ne fakt eshte me mire te jesh 5 minuta me perpara

4...lini Bakshish

Lenia E Bakshishit Tregon Klas.kurre Mos Paguani Pa Lene Bakshish.
    Kjo nuk besoj te ket ndo nje lidhje qe te jesh i suksesshem. Kur kamarieri te sjell faturen, mashkulli do firmosi cekun edhe do tja japi kamarierit, ose tja japi leket kamarierit ne dore. Femra nuk besoj te vej te kamarieri edhe ta pyesi, "eh boti te la bakshish ky"

6....mbylleni Gojen

Perpiquni Qe Ta Mbani Biseden Rreth Saj.ne Bisede Ajo Duhet Te Flase Me Shume Se Ju Dhe Ju Ta Degjoni.eshte E Bezdishme Per Nje Femer Qe Te Degjoje Ne Takimin E Pare Me Nje Mashkull.asaj I Pelqen Me Shume Te Flase..
    Kjo mund te jet e arsyeshme per ty, po per mua eshte e njejta gje. Eshte e bezdishme per mua qe nje femer te flasi vetem per vete. Qysh mund ta njohesh nje mashkull kur me shume flet femra? Ketu gjerat jane te ndara.

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga Lida54 Lexo Postimin
    Te bej nje fare testi une qe te vi menja verdalle
    Ku ka mashkull te me boj kete test mua njehere,jam alla shqiptare una dhe mbaj arme te ftohta me vete.Jo provoje po deshe.

Moj ke lajthit ti......Se dija une qe kishe arme ti,duhet pa kjo puna jote.
    Sdo te afrohet njeri as ty pa mire....lol

Bisous
    "Carpe Diem"

Faqja 14 prej 25 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Cilat janë vetitë që vlerësoni tek një mashkull apo femër?
    Nga Poetesha në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 98
    Postimi i Fundit: 21-03-2024, 03:23
  2. Virgjëria tek femrat
    Nga klandestini në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 260
    Postimi i Fundit: 03-05-2007, 16:37
  3. Nga Rudolf Xhuliani dhe Dora Bakojanis tek Edi Rama.
    Nga Humdinger në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-02-2007, 07:48
  4. Pyetje-Pergjigje
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 16-05-2006, 07:51
  5. Është e vështirë të jesh mashkull
    Nga Kryeplaku në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 84
    Postimi i Fundit: 18-03-2006, 02:15

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •