Close
Faqja 13 prej 25 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 246
    In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga bakudr Lexo Postimin
    Per ta shtene ne dore do perdorni fjalite:

Nuk merrte mendja kurre se do te perfundoja ne nje profesion si matador!!

Nuk ma merrte mendja kurre se do behesha shofer Formula 1.

Nuk e prisja kurre qe do e humbja shokun tim te femijerise gjate ngjitjes se Everestit!!!!

Me gjeten gjysem te vdekur ne det pasi komerdaren time ja pata dhene nje vajze te vogel kur anija na u mbyt ndersa lundronim drejt Bermudes!!!
    pedofil me nje fjale te vetme :P po pse ore 14 vjecaret do genjejme me keto thenie ne more djale !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-03-2008
    Postime
    537
    Si te jesh i suksesshem me femrat eshte tema apo jo?
    Receta ime:
    1.Bej ironi me femren...tallu me te ne ç'do moment.
    2.Beji komplimenta per veshjen...por jo per bukurine e saj.Femra skllaverohet nga deshira per komplimenta per bukurine e saj...sa me shume e mbani pezull,aq me shume ju kerkon.
    3.Thuaji qe s'eshte e afte ne punen e saj...kjo e ben te vuaje.Femra e adhuron vuajtjen.
    4.Krijo nje te dashur imagjinare me te re ne moshe se ajo...femra ka kompleksin e moshes.E ndjen veten ne konkurence ne çdo moment.
    5.Tregohu i sigurt ne vetvete...dhe luaj me pasigurite e saj.Pasiguria e ben qe ajo te kete nevoje per mbrojtje,dhe mbrojtjen e kerkon te mashkulli.
    6.Beji te kuptoje qe dhe nese ajo te le...ti mund te gjesh qindra si ajo dhe se ka qene fati me i madh per te,takimi me ty.
    7.Mos e lere te shpenzoje kot per shopping...mos ja bej qejfin me dhurata,apo me darka neper restorante...mos ja lere forcen e vendimeve.
    8.Mos i thuaj "Te dua".Mos e thirr "Shpirti,zemra,ylli,rrushi"...mos e meso me ledhatime...Femra abuzon me ledhatimet.
    9.Beje merak!..mos u pergjigj telefonit...humb pa lene gjurme...,mos i thuaj ku shkon apoçfare ben,lere qe te te kerkoje...dhe kur te te gjeje trajtoje keq...thuaji qe e ke lodhur qe i rri ngjitur gjithe kohen.
    10.Mos e puth ne publik...mos hec dore per dore me te rruges...mos e lavdero ne sy te te tjereve.

Nese i reziston te gjithave kto,nese i kalon te gjitha kto prova...atehere dashuria e saj eshte e vertete.Ajo do te doje gjithmone ne menyre te pakondicionuar.Qe nga ai moment ajo behet engjelli yt mbrojtes.Respektoje,duaje,jepi siguri,mos e tradheto asnjehere.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Shume e thjeshte, duhet te jesh nje total Ass Hole.

Shpresoj te kete ngelur ndonje femer qe nuk ka nevoje per ato qe shkruajti LencBukuroshi qe te dashuroje me te vertete nje djale.

P.S.Pa ofendim per asnjeri, personalisht jam dakord me postimin e Lenc Bukuroshit, per fat te keq eshte diçka e vertete.
    Ndryshuar për herë të fundit nga xfiles : 07-04-2008 më 16:52

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga J@mes_Douglas Lexo Postimin
    Shikoj titullin e me pas lexoj postimet e fundit. Rishikoj titullin e serisht rilexoj postimet e fundit.
    Me del natyrshem pyetja. More, ç'lidhje ka titulli me bakshishet xhanem?!

Do ja dija per nder sikur ndonjeri apo ndonjera te me orientonte me temen, pa kaluar une tek faqja pare. Jo per gje, po e kam bezdi
    ahaha , edhe un e ngrita faqen nje her per te pare titullin e temes, e lexoja perseri, edhe prap e ngrija lart te shikoja titullin, u hutova per nje cast .. ahaha

gallate
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga Lenc Bukuroshi Lexo Postimin

.Respektoje,duaje,jepi siguri,mos e tradheto asnjehere.
    Ty tu dukan femrat budallaqe,mesa kuptova!

Me gjithe ate psikologji-machiste qe na bere,vetem te kjo fraze jam dakort me ty!
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-03-2008
    Postime
    537
    Nuk dua t'ju egersoj me shume me provokime...se e di qe merrni flake shume shpejt.10 provat behen per te nxjerre djallin nga brenda femres...pasi djalli del...mbetet engjelli.Kjo eshte idea...!

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Lenco, nje keshille e mire: Mos jep kurre keshilla.

Ato keshilla qe ke dhen ti, i perdorin me shume neper filma amerikane me adoleshente.

Nejse..
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Lenc Bukuroshi Lexo Postimin
    ...10 provat behen per te nxjerre djallin nga brenda femres...pasi djalli del...mbetet engjelli.Kjo eshte idea...!
    Djalli nuk nxirret duke qene vete djall .

Pastaj, per mendimin tim(kjo vlen per mua personalisht) prova e vetme qe nje femer duhet te kaloje eshte te me doje pa patur nevoje te kaloje ato 10 "prova".
    Nese nje femer nuk me do per ate qe jam, me gjithe dashurine qe ja shpreh hapur dhe pa rezerva, atehere çfare vlere ka qe ta beje te me doje me sjellje qe nuk jane spontane por te sajuara. Atehere ajo do me donte per ato 10 prova e jo per ate qe jam ne te vertete.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-03-2008
    Postime
    537
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Lenco, nje keshille e mire: Mos jep kurre keshilla.

Ato keshilla qe ke dhen ti, i perdorin me shume neper filma amerikane me adoleshente.
    Ne muhabet po bejme...s'eshte se po dal te Maurizo Costanzo une me bo si profesor...Jane diskutime per qejf.

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Ne muhabet po bejme...
    Muhabet eshte kur debatohet, po kur kalon duke shtruar pikat, nga 1 deri tek 10, atehere quhen keshilla edhe plane per tu ndjekur. lol
    Nejse, "scusa x il disturbo" :P

Faqja 13 prej 25 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Cilat janë vetitë që vlerësoni tek një mashkull apo femër?
    Nga Poetesha në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 98
    Postimi i Fundit: 21-03-2024, 03:23
  2. Virgjëria tek femrat
    Nga klandestini në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 260
    Postimi i Fundit: 03-05-2007, 16:37
  3. Nga Rudolf Xhuliani dhe Dora Bakojanis tek Edi Rama.
    Nga Humdinger në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-02-2007, 07:48
  4. Pyetje-Pergjigje
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 16-05-2006, 07:51
  5. Është e vështirë të jesh mashkull
    Nga Kryeplaku në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 84
    Postimi i Fundit: 18-03-2006, 02:15

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •