Si te jesh i suksesshem me femrat eshte tema apo jo?
Receta ime:
1.Bej ironi me femren...tallu me te ne ç'do moment.
2.Beji komplimenta per veshjen...por jo per bukurine e saj.Femra skllaverohet nga deshira per komplimenta per bukurine e saj...sa me shume e mbani pezull,aq me shume ju kerkon.
3.Thuaji qe s'eshte e afte ne punen e saj...kjo e ben te vuaje.Femra e adhuron vuajtjen.
4.Krijo nje te dashur imagjinare me te re ne moshe se ajo...femra ka kompleksin e moshes.E ndjen veten ne konkurence ne çdo moment.
5.Tregohu i sigurt ne vetvete...dhe luaj me pasigurite e saj.Pasiguria e ben qe ajo te kete nevoje per mbrojtje,dhe mbrojtjen e kerkon te mashkulli.
6.Beji te kuptoje qe dhe nese ajo te le...ti mund te gjesh qindra si ajo dhe se ka qene fati me i madh per te,takimi me ty.
7.Mos e lere te shpenzoje kot per shopping...mos ja bej qejfin me dhurata,apo me darka neper restorante...mos ja lere forcen e vendimeve.
8.Mos i thuaj "Te dua".Mos e thirr "Shpirti,zemra,ylli,rrushi"...mos e meso me ledhatime...Femra abuzon me ledhatimet.
9.Beje merak!..mos u pergjigj telefonit...humb pa lene gjurme...,mos i thuaj ku shkon apoçfare ben,lere qe te te kerkoje...dhe kur te te gjeje trajtoje keq...thuaji qe e ke lodhur qe i rri ngjitur gjithe kohen.
10.Mos e puth ne publik...mos hec dore per dore me te rruges...mos e lavdero ne sy te te tjereve.
Nese i reziston te gjithave kto,nese i kalon te gjitha kto prova...atehere dashuria e saj eshte e vertete.Ajo do te doje gjithmone ne menyre te pakondicionuar.Qe nga ai moment ajo behet engjelli yt mbrojtes.Respektoje,duaje,jepi siguri,mos e tradheto asnjehere.
Shume e thjeshte, duhet te jesh nje total Ass Hole.
Shpresoj te kete ngelur ndonje femer qe nuk ka nevoje per ato qe shkruajti LencBukuroshi qe te dashuroje me te vertete nje djale.
P.S.Pa ofendim per asnjeri, personalisht jam dakord me postimin e Lenc Bukuroshit, per fat te keq eshte diçka e vertete.
Ndryshuar për herë të fundit nga xfiles : 07-04-2008 më 16:52
Nuk dua t'ju egersoj me shume me provokime...se e di qe merrni flake shume shpejt.10 provat behen per te nxjerre djallin nga brenda femres...pasi djalli del...mbetet engjelli.Kjo eshte idea...!
Lenco, nje keshille e mire: Mos jep kurre keshilla.
Ato keshilla qe ke dhen ti, i perdorin me shume neper filma amerikane me adoleshente.
Nejse..
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Djalli nuk nxirret duke qene vete djall.
Pastaj, per mendimin tim(kjo vlen per mua personalisht) prova e vetme qe nje femer duhet te kaloje eshte te me doje pa patur nevoje te kaloje ato 10 "prova".
Nese nje femer nuk me do per ate qe jam, me gjithe dashurine qe ja shpreh hapur dhe pa rezerva, atehere çfare vlere ka qe ta beje te me doje me sjellje qe nuk jane spontane por te sajuara. Atehere ajo do me donte per ato 10 prova e jo per ate qe jam ne te vertete.
Muhabet eshte kur debatohet, po kur kalon duke shtruar pikat, nga 1 deri tek 10, atehere quhen keshilla edhe plane per tu ndjekur. lolNe muhabet po bejme...
Nejse, "scusa x il disturbo" :P
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Krijoni Kontakt