me e rendeshishmja: shikojeni ne sy kur ju flet jo nga buzet apo me ndo nje vend tjeter!!!
me e rendeshishmja: shikojeni ne sy kur ju flet jo nga buzet apo me ndo nje vend tjeter!!!
Flm Shume Fierakja.....
Mund Ta Shtojme Te Pikat Kryesore....
Shume E Rendesishme Edhe Kjo..........
Respekte
"Carpe Diem"
hahaha cme solle te qeshuren .Postuar më parë nga BaLLaKumi
ke nje te qerasur lali kur te vij ne shqiperi per kete qe ke thene
te marte dreqi koken ty hashaha.keshtu i beni per vete vajzat hahaha sa te mire i kemi djemt shqiptar te bejne per vete me nje cumcakiz orbit ....
diana ke dal me bo bamirsi ti moj?
Takova njeren para dy vjetesh edhe me erdhi 10 minuta me vonese, dhe sapo i hypa makines me ike edhe me tha me fal se po bleja ca gjona gocash ne i vend. ca duhet te beja un?
Ktu ne usa duhet me len bakshish si qe vetem si ne takim si me gjyshen me ke do te jesh duhet me len tip.
o diana ske ce vret menjen aman me shku ne fjale ne thes ne takime si rrobot. Lere te rrjedhe cdo gje natyrshem se edhe me imponim ashtu me qen i sjellshem kur zduhet te jete sja vle.
Po menyre me emire eshte me qen vetvetja, se askush nuk rrin perfect gjithmone.
Postuar më parë nga MICHI
TE FALENDEROJ PER PERGJIGJEN.....NUK ESHTE E NDALUAR TE SHPREHESH..PASTAJ KUSH TE DOJE VEPRON SI TE DOJE...NUK THASHE KURRE MOS JEMI VETVETJA...PO FORUM ESHTE DHE SI I TILLE MENDIMET NDAHEN.
SA PER ATE FEMER QE TE KA IKUR MBASE SKE QENE I GUSTOS SE SAJ...GJERA QE NDODHIN
RESPEKTE
RESPEKTE
"Carpe Diem"
ke shume te drejt!me qen i sjellshem kur zduhet te jete sja vle.
Po menyre me emire eshte me qen vetvetja, se askush nuk rrin perfect gjithmone.
ja te tregoj nje histori te vocke. U njof kjo vajza me kte djalin dhe mbash shume kohesh vendosi te dilte me te sepse e pa qe ishte shume cun i mire dhe budalliqe te tilla. Ne takimin e pare ajo nuk vajti dot dhe ai prap e beri te ndihej mire ajo duke i then "e dija qe nuk eshte e leht te dal me ty...kshu qe ska problem qe s'erdhe". Ne takimin tjeter te gjitha mire e bukur. I hapte deren e makines. Ok normale. I fliste me fjal te medhaja. Jo normale per ate se nuk eshte as doktor as avokat, eshte kamarier. Shume xhentil, aq shume sa ajo u merzit sepse ai nuk ishte me vetvetja. Ku e prishi fare ishte kur i terhoqi karigen per tu ulur ne nje coffe place!!! Ai terhoqi karigen ajo vajti u ule tek tjetra. Te kisha nje aparat ta nxirja photo ne ate moment sdo kishte pamje me te bukur se fytyra e ti! LOL
...dhe aty filloj leksioni!!!
Tham ju duam te jeni me edukat dhe xhentil, por jo ta teproni shume se pastaj jeni fake. Njeriu po nuk pati humor dhe po nuk qe vetvetja dhe i sinqert eshte kot.
kshu qe shume fjal me vend kjo qe citova me pelqeu![]()
Postuar më parë nga alnosa
alnosa Rrofsh per qerasjen , Por te dish i gja ,ska dal akoma ajo vajze qe te ma korruptoje akoma
Michi tregou pak ma cun serjoz me Dianen ca asht ajo moj se na flliqe sexin M !!!
PS: Kurse Ti Bebushja se di cmosh ke dhe ku jetone, Por Ashtu si ke then ti me Ciper qe nje Mashkull te jet vetvetja Del QE ai mashkull po te bej ashtu sic pande ti te jet vetvetja del qe i ka shum ze femerat dhe i Ofendon use Ushtrron Dhunen ti ca do beje ??? Do Citoje Qe ai Mashkull te ishte akoma Vetvetja he ??
Sa per Dianen Eshte Femra ma me Eksperjenc ne kete tem te merni shembull ju Vajzat e tjera
Respekt From BaBa !!!!
Ndryshuar për herë të fundit nga BaBa : 22-01-2007 më 13:16
'DI-ANA' jam dakord ne cdo pike tenden.Postuar më parë nga DI_ANA
Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni
te dij te sillet ndaj nje femre
dhe te tjerat jane thene .
te jet vetvetja dhe jo te shtiret
Postuar më parë nga JaCk_DaniELs
![]()
Femrat dua meshkujt dordhenese (jo doreleshuar). Edhe nese ke interes ke nje femer, je sje dakort permbahu rregullave cuno
![]()
Krijoni Kontakt