Close
Faqja 0 prej 25 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 246
    Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874

Si të jesh një mashkull i suksesshëm?!

Si Ta Besh Per Vete Femren Qe Diten E Pare...

1...shko Ne Takim Ne Kohe
    Mos Mberri Heret ...as Vone Por Fiks Ne Kohe.kjo Do Ti Krijoje Vajzes Pershtypjen Se Jeni Nje Tip Merakli Dhe Korrekt.

2...ji I Sjellshem

Ji I Sjellshem Me Te..por Edhe Me Te Tjeret Qe Jane Rreth Jush Si Kamarieri Apo Shitesi.nje Femer Nuk E Duron Dot Nje Sjellje Prej Harbuti.

3.......qetesohuni

Nese E Ndjeni Se Jeni Nervoz Merrni Fryme Thelle Dhe I Thoni Vetes Se Ju Jeni Mashkulli Dhe Se Ju Do Te Vendosni Nese Do Te Harxhoni Apo Jo Kohe Me Te.pra Mendoni Me Superioritet Per Veten Dhe Pranoni Se Thjesht Eshte Nje Takim Njohjeje Qe Edhe Mund Te Deshtoje..

4...lini Bakshish

Lenia E Bakshishit Tregon Klas.kurre Mos Paguani Pa Lene Bakshish.

5....jini Te Vendosur

Ju Ne Menyre Absolute Nuk Duhet Ta Pyesni Ate Nese Ka Ndonje Plan.. Por I Propozoni Nje Plan Tuajin..sa Here Qe Beni Nje Gabim Kerkoni Falje.

6....mbylleni Gojen

Perpiquni Qe Ta Mbani Biseden Rreth Saj.ne Bisede Ajo Duhet Te Flase Me Shume Se Ju Dhe Ju Ta Degjoni.eshte E Bezdishme Per Nje Femer Qe Te Degjoje Ne Takimin E Pare Me Nje Mashkull.asaj I Pelqen Me Shume Te Flase..

7.....perfundojeni Biseden Kendshem Dhe Ne Kohe.

Thoni Dicka Me Humor.mos E Zgjasni Takimin Qe Te Behet I Bezdisshem.dhe Mbylleni Biseden Sa Me Kendshem Qe Ajo Ta Mbaje Mend Dhe Te Vije Me Deshire Ne Takimin E Dyte.

8....mos Kini Frike Te Kundershtoni

Mos Kini Frike Te Thoni...jo Ose...nuk Mendoj Keshtu...gjate Nje Bisede.femrat Kane Deshire Te Te Njohin..por Ato Nuk Mund Ta Bejne Dot Nese Ti Thua Po Per Cdo Gje Si Automat.

9......behu I Vemendshem Dhe Jo I Hallakatur Ne Bisede

Mos U Trego Nervoz Sepse Kjo Tregon Mungese Konfidence.qendroni Drejt..artikuloni Mire Fjalet..shikojeni Ate Ne Sy.femrat Nuk Para Pelqejne Te Mendojne Se Mashkulli Qe Kane Perballe Eshte I Frikesuar Apo Ne Ankth.

10...mos Vepro Sikur Ke Nevoje

Jane Disa Gjera Te Vogle Qe Mund Te Bejne Qe Nje Femer Te Largohet.ju Nuk Keni Te Drejte Qe Ne Takimin E Pare Te Kerkoni Te Jeni Me Te.gjithashtu Nuk Duhet Te Reagoni Me Posesivitet Nese Ajo Vendos Te Bisedoje Me Dike Tjeter...

Disa Keshilla Per Ju Meshkuj Dhe Do Te Desha Te Ndaja Opinionin E Te Dy Paleve Ne Kete Teme...

Flm

Respekte
    "Carpe Diem"

6....mbylleni Gojen

Perpiquni Qe Ta Mbani Biseden Rreth Saj.ne Bisede Ajo Duhet Te Flase Me Shume Se Ju Dhe Ju Ta Degjoni.eshte E Bezdishme Per Nje Femer Qe Te Degjoje Ne Takimin E Pare Me Nje Mashkull.asaj I Pelqen Me Shume Te Flase..

Pse nje mashkull duhet te veproje ne kete menyre..!
    Per cfare arsye duhet te sillet nje bisede vetem rreth femres..!

Urime per temen.

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Nje mashkull i suksesshem per mendimin tim eshte kur eshte vetvetja,dhe jo i shtirur duke ndjekur ca regulla ,sepse nese i ben keto disa er i sforcuar ,do vi nje cast qe do lodhet ,keshtu qe ndryshimi ke ai e ben ne syt te goces te pavlefshem
    Vetvetja ne cdo gje eshte me e paster se cdo regull tjEter.
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Ma®seli Maska e JaCk_DaniELs
    Anëtarësuar
    17-05-2002
    Vendndodhja
    As Vet Se Di
    Postime
    923
    4...lini Bakshish

Sjam Dakort me kete.
    Lenja E Bakshishit nuk trgon gje.
    E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Nje mashkull i suksesshem per mendimin tim eshte kur eshte vetvetja,dhe jo i shtirur duke ndjekur ca regulla ,sepse nese i ben keto disa er i sforcuar ,do vi nje cast qe do lodhet ,keshtu qe ndryshimi ke ai e ben ne syt te goces te pavlefshem
    Vetvetja ne cdo gje eshte me e paster se cdo regull tjEter.
    nga bebushja

NE ASNJE MENYRE NUK THEM QE TE MOS JEMI VETVETJA DHE TE SHTIREMI...SIGURISHT QE JEMI AI QE JEMI DHE NUK KA ASGJE PER TE FSHEHUR....KETO QE THASHE E DASHUR NUK JANE RREGULLA PO THJESHT DISA KESHILLA QE JU MUND TI QUANI TE VLEFSHME APO JO..MENDOJ SE TY SI FEMER NJE MASHKULL I TILL DO TE PELQENTE ME TEPER SESA DIKUSH QE NUK TE RESPEKTON DHE TE FLET NE NJE MENYRE TE ULET....PASTAJ NUK ESHTE NEVOJA TE SHTIRESH SE E VERTETA DEL NJE DITE.

RESPEKTE
    "Carpe Diem"

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    6....mbylleni Gojen

NGA SHOCK...

SEPSE NE TAKIMIN E PARE ASHTU SIC THASHE DO TE ISHTE PAK E MERZITSHME PER FEMREN QE TE DEGJOJE VETEM ATO QE THOTE MASHKULLI....JO QE NUK DUHET TE FLISNI PO ME KUFI...LENIA E TE FOLURIT KESAJ FEMRE ESHTE DICKA QE KA TE BEJE ME RESPEKTIN E SEKSIT TE OPOZUAR.....

RESPEKTE
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 30-01-2008 më 18:22
    "Carpe Diem"

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    4...lini Bakshish

Sjam Dakort me kete.
    Lenja E Bakshishit nuk trgon gje.

JaCk_DaniELs

ESHTE E DREJTA JOTE TE MOS JESH DAKORT ME KETE GJE.....PERSONALISHT MENDOJ SE ESHTE DICKA ME ZEMER DHE TREGON NJE PJESE NDJESHMERIE PERSONALITETI.....EDHE KJO NJE LLOJ RESPEKTI NDAJ TE TJEREVE...

RESPEKTE
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 30-01-2008 më 18:22
    "Carpe Diem"

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    SE harrova e shef ti kshu o kur zgjohesh vone nga shtrrati e 14.... Kurr mos bani sex qe me takimin e par se thyheni te gjith Rregullat qe sa po kemi Citu me larte
    BALLAKUMI

SA PER PUNEN E SEKSIT ATE MENDOJ SE E KUPTONI GJATE BISEDES NQS FEMRA ESHTE E INTERESUAR APO JO...MENDOJ SE NE KETE RAST AJO MUND TJU KUSHTONTE ME SHUME NGA KOHA E SAJ....POR GJITHMONE NUK DUHET TE JENI JU ATA QE VENDOSNI....ASHTU SIC THASHE KINI PLANIN TUAJ DHE DISKUTOJENI....PO SIGURISHT DUKE QENDRUAR SA ME SHUME XHENTELMEN....

RESPEKTE
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 30-01-2008 më 18:23
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar Maska e ScarFace_23
    Anëtarësuar
    11-12-2006
    Vendndodhja
    Elbasan
    Postime
    66
    Qe te jesh i suksesshem me nje femer qe ne diten e pare duhet te kemi parasysh disa etapa:

1.Duhet te na vije goja era zjarr dmth ti kemi fut i dopjo xhin tonik
    2.Te mos i themi poezi ( jo per gje po une sdi) se ta merr per dobsi
    3.Te bejme muhabet me shoqnine qe kur te jemi me femren ne tavoline te na besdisin me zile ( te tregohemi interesant )
    4.Ene mos te zgjasi java pa ba seks se na mori lumi

Ime ka ene te tjera po pertoj ti shkruj se sdu te them sekretet e mija,se i hedh tuc gjithe femrat.

Citim Postuar më parë nga DI_ANA
    6....mbylleni Gojen

NGA SHOCK...

SEPSE NE TAKIMIN E PARE ASHTU SIC THASHE DO TE ISHTE PAK E MERZITSHME PER FEMREN QE TE DEGJOJE VETEM ATO QE THOTE MASHKULLI....JO QE NUK DUHET TE FLISNI PO ME KUFI...LENIA E TE FOLURIT KESAJ FEMRE ESHTE DICKA QE KA TE BEJE ME RESPEKTIN E SEKSIT TE OPOZUAR.....

RESPEKTE
    Ok deri me nje fare pike jam dakord!
    Por edhe femra duhet te dije dicka per mashkullin apo jo?
    Nuk mund te shtyhet nje takim duke folur vetem per nje person,ne kete rast femren.Mund te jete pak e sikletshme per vete femren.
    Do ishte me mire sikur te flisnin te dy,pastaj kur takon nje person per here te pare eshte normale qe do te dish disa te dhena per te edhe anasjelltas sic do te dije ajo per ty.

Edhe njehere urime per temen.

Faqja 0 prej 25 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Cilat janë vetitë që vlerësoni tek një mashkull apo femër?
    Nga Poetesha në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 98
    Postimi i Fundit: 21-03-2024, 03:23
  2. Virgjëria tek femrat
    Nga klandestini në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 260
    Postimi i Fundit: 03-05-2007, 16:37
  3. Nga Rudolf Xhuliani dhe Dora Bakojanis tek Edi Rama.
    Nga Humdinger në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-02-2007, 07:48
  4. Pyetje-Pergjigje
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 16-05-2006, 07:51
  5. Është e vështirë të jesh mashkull
    Nga Kryeplaku në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 84
    Postimi i Fundit: 18-03-2006, 02:15

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •