Close
Faqja 9 prej 25 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 246
    i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    po te jet keshtu... i bie qe cunat e thjeshte e te sinqerte te ken shtene ne dore ( pra ti kene te dashura apo gra) vajzat me te bukura e me te mira..
    mirpo realiteti ombjektiv kur thone roskoveco-patozaraket nuk eshte keshtunë..

djemt e sinqerte e te thjeshte mbeten gjithmone me gjisht ne gojë.. dhe horrat i kane ne dore tere bukuroshet ..pejk..

kush ja hedh qurret djalit te thjeshte e te sinqerte.. askush..

per flokesh rrihen femrat per ate me horrin e lagjes.. me pushtin e pallatit .. me shtazarakun e fshatit..
    keshtu jan punet..

a eshte kjo ligj natyre a cfar sdi..

te ben per vete thot njera.. thjeshtesia e nje cuni..
    rri aman se aty para hundes i kini te thjeshtet e te sinqertet ne pallat po as qe ja fusni ne po.rdhe.. dhe veni pispilloseni ne disko te takoni pikerisht ate pisin.. qelbanikun.. qe ju quan shk...... apo b.uc.e e ju rreh e ju i rrini sus..

i/e regjistruar Maska e Jimmi_1978
    Anëtarësuar
    10-11-2006
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    443
    Isha vetevetja kur pretendoja nje lidhje me te gjate ndersa aktroja kur kisha ne mendje vetem trupin e saj.
    Pajtohem me ato rregullat qe keni shkruar por nuk bejne pune tek te gjitha femrat, tek disa, por nje mashkull i afte duhet te dije te menaxhoje situaten, dhe duhet te kuptoj kerkesat e nje vajze.
    Barca

Larguar Maska e Gerrard
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Anfield Road
    Postime
    1,603
    Pershendetje!!

DI_ANA: Jam shum dakord me shkrimet e tua. Nuk ka asnje gje perfekte c`do njeri e nxjerr koken dhe piken e dobet ku calon. Mendoj qe nje mashkull i suksesshem eshte ai mashkull qe tregohet vetevetja me te mirat dhe te keqijat qe ka. Nuk me duket normale qe te shtiret apo te hiqet ndryshe pasi ne nje dite jo shum te larget del se kush eshte i verteti dhe veshtire ta rikuperosh.

Bazat e nje mashkulli:

Besnikeria
    Korrektesia
    Miresjellja
    Kultura
    Pastertia

Besoj se bejne nje mashkull perfekt dhe te suksesshem.

Kalofshi Mire

Trendafili
    Liverpool is now where it belongs
    The cry was no surrender,
    We'll fight for the boys in red,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The team that Shankly bred.
    We'll fight for Alun Evans,
    We'll fight for Ian St.John,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The pride of division one - two- three - four
    Listen to the Kopites roar

LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL

i/e regjistruar Maska e Eve
    Anëtarësuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    Citim Postuar më parë nga Brari
    po te jet keshtu... i bie qe cunat e thjeshte e te sinqerte te ken shtene ne dore ( pra ti kene te dashura apo gra) vajzat me te bukura e me te mira..
    mirpo realiteti ombjektiv kur thone roskoveco-patozaraket nuk eshte keshtunë..

djemt e sinqerte e te thjeshte mbeten gjithmone me gjisht ne gojë.. dhe horrat i kane ne dore tere bukuroshet ..pejk..

kush ja hedh qurret djalit te thjeshte e te sinqerte.. askush..

per flokesh rrihen femrat per ate me horrin e lagjes.. me pushtin e pallatit .. me shtazarakun e fshatit..
    keshtu jan punet..

a eshte kjo ligj natyre a cfar sdi..

te ben per vete thot njera.. thjeshtesia e nje cuni..
    rri aman se aty para hundes i kini te thjeshtet e te sinqertet ne pallat po as qe ja fusni ne po.rdhe.. dhe veni pispilloseni ne disko te takoni pikerisht ate pisin.. qelbanikun.. qe ju quan shk...... apo b.uc.e e ju rreh e ju i rrini sus..

Brari ti je akoma i papjek...e pse i pergjitheson te tera?

Me kohen qe ka ardh sot eshte shume veshtire te gjesh nje cun te sinqert dhe me eduakte ok! Une dua te kaloj jeten me nje cun te tille e per mu sinqeriteti dhe thjeshtesia jane themelore. Ato femra qe e duan te bukur dhe s'duan te din se cfare njeriu asht, ato duan me u mburr para te tjereve...
    Lost time is never found again.
    -Benjamin Franklin-

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-03-2007
    Postime
    128
    (Kur ecni rruges skeni pse shikoni femra te tjera ... mundesisht kur kalon ndonje femer e bukur, shikoni ate qe keni ne krah edhe jo njerzit qe jan rreth e rrotull...)

E vertete eshte..., por po te shikosh ate qe ke ne krah eshte e pa mundur te ecesh normal dhe pa u perplas ose dicka tjeter. Une them se ka menyra te tjera me i tregu se ajo eshte ne qender te vemendjes pa u perfshi ne ndonje aksident qofte dhe i lehte.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-03-2007
    Postime
    128
    Citim Postuar më parë nga bebushja
    Nje mashkull i suksesshem per mendimin tim eshte kur eshte vetvetja,dhe jo i shtirur duke ndjekur ca regulla ,sepse nese i ben keto disa er i sforcuar ,do vi nje cast qe do lodhet ,keshtu qe ndryshimi ke ai e ben ne syt te goces te pavlefshem
    Vetvetja ne cdo gje eshte me e paster se cdo regull tjEter.

Good thinking Bebushja!!!!
    Eshte menyra me e drejte dhe pa paragjykime.

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar më parë nga Ervisa
    Brari ti je akoma i papjek....
    ..............................

Në temë tani.
    Për mua një mashkull i suksesshëm është ai, që ka cilësitë e Brarit.
    I bukur po, i mençëm po, artist po, me pàre po, HOT po...
    Do përmendja edhe më, por kam frikë se eklipsoj të tjerët.

Ahhh... që s'vej dot foton e tij këtu.

Eshtë edhe një mashkull tjetër i mirë shumë këtu në forum, por do më shpallte luftë po t'ia përmendja emrin ( nickun).
    Where does a thought go when it's forgotten?

ALBANIAN ATTITUDE
    Anëtarësuar
    10-10-2003
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    291
    DI_ANA I lexova me vëmendje këshillat e tua dhe mund te them se ne shume raste ke te drejte. Megjithatë janë shume te përgjithësuara, sepse varet nga rrethanat te cilat te “rrethojnë”. Varet nga situata;
    Vendndodhja, pra lokaliteti, gjithashtu personalitetet e te dyve dhe me e rëndësishmja kërkesat e te 2 palëve.
    Me hollësisht;

Unë si çun kërkojë gjera te ndryshme ne momente ose ne rrethana te ndryshme nga goca te ndryshme. Supozojmë se jam ne një diskotekë. Jam pa goce dhe shkoj për një ‘gote’ me shokët. Ne këtë moment, ne përgjithësi, çunat “gjuajnë” dhe ne.q.se unë i përmbahem kushteve te cilat ty DI_ANA parashtron unë dal i qethur. Zor se mund te kapesh një goce ne diskotekë ne atë mënyrë. Nuk ecën puna. I vetmi vend ne te cilin metodologjia jote punon është ne kishe ose ne varrim.

Tani e vetmia këshillë qe ke shume te drejte është qe çuni s’duhet te flas me shume nga Goca. Te bie vlera menjëherë. Për atë gjë ke shume te drejte. Gocat ngordhin për çuna misteriozë. Tani me sa shikoj ty këto këshilla i ke dhënë për rastin qe çuni e ka fituar te drejtën e takimit. Prape duhet te kuptosh se ç’fare kërkon çuni nga kjo goce; thjesht seks, shoqëri, njohje te mëtejshme.....për çdo kërkesë ka rregulla te ndryshme qe duhet ti përmbahesh.
    Megjithatë një pike qe nuk e pashe te diskutohej është momenti qe i afrohesh një goce dhe po mundohesh te fitosh një takim. Unë kam shume eksperience ne këtë pike prandaj do mundohem ta shtjelloj disi. Pika me kulminante është pagesa e pijeve nga mashkulli. Mbi 90% te femrave qe u jam dhe kam afruar me lehtësi një pije nuk kam qene i suksesshëm, kështu qe e kam studiuar edhe përsosur atë pike.

Po u jap një shembull qe me ndodhi para disa javësh. Shkova ne një disko dhe po rija vetëm ne banak dhe po pija diçka. Ne krah te djathte ishin dy goca pa mashkull. U afrohet dikush, një grek, the nis bisedën me to. Përpara këtij çunit shume te tjerë u ishin afruar dhe i kishin qerasur por ata kishin ikur pa sukses. Nejse, ky Greku u thotë,-- a do pimë diçka. Posi thonë ato dhe unë u hap disi rrugën për te porositur. Porosit ky greku për te tre. U jep pyjet te gjithëve dhe pastaj paguan pijen e tij. Kthehet nga kjo goca dhe i thotë kaq për pijet tuaja. Ajo ngeli e shastisur, unë me shume akoma. Megjithatë ai greku shume i qete ia merr leket dhe paguan pijen e saj. Pra, secili pagoi për pijet e veta. Qe ti biem shkurt, kur u mbill diskoteka ata ikën qe te tre me makinën e atij Grekut. Lucky bastard...anyway....

Këshilla kryesore, po i afrove një pije gocës nuk ke sukses ne bote. Gjithashtu mos prano pije prej saj, se dukesh si gigolo pastaj. Ne përgjithësi gocat, mendoj unë, te respektojnë kur nuk ka shkëmbim leku. Sepse e kupton qe ti nuk do vetëm seks.

Nevertheless, duhet te kuptosh qe njerëz te ndryshëm kane mendime te ndryshme dhe i shikojnë gjerat me ‘ndryshe’...

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga nikas
    DI_ANA I lexova me vëmendje këshillat e tua dhe mund te them se ne shume raste ke te drejte. Megjithatë janë shume te përgjithësuara, sepse varet nga rrethanat te cilat te “rrethojnë”. Varet nga situata;
    Vendndodhja, pra lokaliteti, gjithashtu personalitetet e te dyve dhe me e rëndësishmja kërkesat e te 2 palëve.
    Me hollësisht;

Unë si çun kërkojë gjera te ndryshme ne momente ose ne rrethana te ndryshme nga goca te ndryshme. Supozojmë se jam ne një diskotekë. Jam pa goce dhe shkoj për një ‘gote’ me shokët. Ne këtë moment, ne përgjithësi, çunat “gjuajnë” dhe ne.q.se unë i përmbahem kushteve te cilat ty DI_ANA parashtron unë dal i qethur. Zor se mund te kapesh një goce ne diskotekë ne atë mënyrë. Nuk ecën puna. I vetmi vend ne te cilin metodologjia jote punon është ne kishe ose ne varrim.

Tani e vetmia këshillë qe ke shume te drejte është qe çuni s’duhet te flas me shume nga Goca. Te bie vlera menjëherë. Për atë gjë ke shume te drejte. Gocat ngordhin për çuna misteriozë. Tani me sa shikoj ty këto këshilla i ke dhënë për rastin qe çuni e ka fituar te drejtën e takimit. Prape duhet te kuptosh se ç’fare kërkon çuni nga kjo goce; thjesht seks, shoqëri, njohje te mëtejshme.....për çdo kërkesë ka rregulla te ndryshme qe duhet ti përmbahesh.
    Megjithatë një pike qe nuk e pashe te diskutohej është momenti qe i afrohesh një goce dhe po mundohesh te fitosh një takim. Unë kam shume eksperience ne këtë pike prandaj do mundohem ta shtjelloj disi. Pika me kulminante është pagesa e pijeve nga mashkulli. Mbi 90% te femrave qe u jam dhe kam afruar me lehtësi një pije nuk kam qene i suksesshëm, kështu qe e kam studiuar edhe përsosur atë pike.

Po u jap një shembull qe me ndodhi para disa javësh. Shkova ne një disko dhe po rija vetëm ne banak dhe po pija diçka. Ne krah te djathte ishin dy goca pa mashkull. U afrohet dikush, një grek, the nis bisedën me to. Përpara këtij çunit shume te tjerë u ishin afruar dhe i kishin qerasur por ata kishin ikur pa sukses. Nejse, ky Greku u thotë,-- a do pimë diçka. Posi thonë ato dhe unë u hap disi rrugën për te porositur. Porosit ky greku për te tre. U jep pyjet te gjithëve dhe pastaj paguan pijen e tij. Kthehet nga kjo goca dhe i thotë kaq për pijet tuaja. Ajo ngeli e shastisur, unë me shume akoma. Megjithatë ai greku shume i qete ia merr leket dhe paguan pijen e saj. Pra, secili pagoi për pijet e veta. Qe ti biem shkurt, kur u mbill diskoteka ata ikën qe te tre me makinën e atij Grekut. Lucky bastard...anyway....

Këshilla kryesore, po i afrove një pije gocës nuk ke sukses ne bote. Gjithashtu mos prano pije prej saj, se dukesh si gigolo pastaj. Ne përgjithësi gocat, mendoj unë, te respektojnë kur nuk ka shkëmbim leku. Sepse e kupton qe ti nuk do vetëm seks.

Nevertheless, duhet te kuptosh qe njerëz te ndryshëm kane mendime te ndryshme dhe i shikojnë gjerat me ‘ndryshe’...

Flm per pergjigjen,
    Ky eshte mendimi yt dhe aspak i imi dhe kemi te drejten e shkembimit te mendimeve...
    Keto keshilla qe une jap nuk jane aspak per kisha dhe varrime,po jane per te gjithe ata qe e quajne veten "meshkuj te kulturuar"!
    Ti ke te drejte te mos i pranosh,po jo ti gjykosh!
    Nuk jam aspak e mendimit qe sjellja e mire dhe me edukate te silka kaq "pasoja te keqia"!!!!!
    Cuditerisht po habitem nga ky gjykim!
    Te uroj sa me shume shanc ne kete drejtim.......
    "Carpe Diem"

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anëtarësuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    boooooooooooo sa merak keni mer amon amon tani ka ardh koha qe sduhet te ndjekesh rregulla per te bo nji femer per vete. per menimin tim vete ne nje lokal ulesh porosit nji vodka smirinof me redbull mundesisht ulu tek banaku rri serioz dhe shife po ste erdhi goca ter qef. I Love My Bitch
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

Faqja 9 prej 25 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Cilat janë vetitë që vlerësoni tek një mashkull apo femër?
    Nga Poetesha në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 98
    Postimi i Fundit: 21-03-2024, 03:23
  2. Virgjëria tek femrat
    Nga klandestini në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 260
    Postimi i Fundit: 03-05-2007, 16:37
  3. Nga Rudolf Xhuliani dhe Dora Bakojanis tek Edi Rama.
    Nga Humdinger në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-02-2007, 07:48
  4. Pyetje-Pergjigje
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 16-05-2006, 07:51
  5. Është e vështirë të jesh mashkull
    Nga Kryeplaku në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 84
    Postimi i Fundit: 18-03-2006, 02:15

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •