Close
Faqja 7 prej 25 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 246
    patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Mashkull i suksesshem!..personalisht,nuk me pelqen aspak te jem i tille...me duket dicka teper e vrazhde....te mesosh te kontrollosh emocionet e tua eshte
    kriteri baze per tu bere nje mashkull i tille por me c'qellim?!...e quajme veten meshkuj te suksesshem kur bejme per vete sa me shume femra...kur rreshtojme historite tona si trofe qe shkelqejne ne vetrinen e arrogances sone...ju femra!
    per c'fare ju sherbejne te tille meshkuj te suksesshem?!...a e dini qe suksesi i tyre do te thote lendim i garantuar per ju?!...ju meshkuj!...per c'fare e kerkoni kete sukses?!...a e dini se duke arritur nje sukses te tille nuk do te arrini kurre te dashuroni me zemer?!....femra!...perballjet perfekte te kesaj natyre perfundojne gjithmone ne zhgenjime te hidhura"....meshkuj!....te qenit perfekt ne kete lloj menyre ju largon nga natyra e vertete njerezore dhe ju ben ti trajtoni ndjenjat si nje loje...

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga shoku_tanku
    Mashkull i suksesshem!..personalisht,nuk me pelqen aspak te jem i tille...me duket dicka teper e vrazhde....te mesosh te kontrollosh emocionet e tua eshte
    kriteri baze per tu bere nje mashkull i tille por me c'qellim?!...e quajme veten meshkuj te suksesshem kur bejme per vete sa me shume femra...kur rreshtojme historite tona si trofe qe shkelqejne ne vetrinen e arrogances sone...ju femra!
    per c'fare ju sherbejne te tille meshkuj te suksesshem?!...a e dini qe suksesi i tyre do te thote lendim i garantuar per ju?!...ju meshkuj!...per c'fare e kerkoni kete sukses?!...a e dini se duke arritur nje sukses te tille nuk do te arrini kurre te dashuroni me zemer?!....femra!...perballjet perfekte te kesaj natyre perfundojne gjithmone ne zhgenjime te hidhura"....meshkuj!....te qenit perfekt ne kete lloj menyre ju largon nga natyra e vertete njerezore dhe ju ben ti trajtoni ndjenjat si nje loje...

Mashkull i suksesshem ne takim te pare shoku tanku,nuk flas per don zhuanet!!

respekte
    "Carpe Diem"

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA
    Si Ta Besh Per Vete Femren Qe Diten E Pare...

1...shko Ne Takim Ne Kohe

Respekte

Fillimi temes,ka mundesi te lexoni me mire ju lutem?????????!!!!!!
    "Carpe Diem"

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA
    Mashkull i suksesshem ne takim te pare shoku tanku,nuk flas per don zhuanet!!

respekte
    E lexova shume mire temen Di_Ana....ndoshta nuk e kuptova qe ju na sugjeroni se si te behemi don zhuane te pjesshem dhe jo plotesisht te tille

i/e regjistruar Maska e friendlyboy1
    Anëtarësuar
    25-06-2002
    Postime
    769
    i suksesshem? te jesh ne form fizike, te kesh nje pun stabel, mos pish cigare, te kesh shum para ne bank, te jesh singel dhe mundesisht te jetosh me prindrit edhe pse mund te paguash per apartamentin tend. mir esht te jetosh ne nje qytet te madh sepse ke mundsi te dalesh te takosh vajza, si dhe ka mundsi per me shum aktivitete. ja kaq esht shum e thjesht.

carpe diem Maska e drini_në_TR
    Anëtarësuar
    28-09-2002
    Vendndodhja
    Tiranë, AL
    Postime
    1,585
    thjeshtë...

të dijë kë femër të zgjedhi për tipin që ka vetë ai...

të dijë si ta bëj femrën që të jepet, pra që ajo të ndjehet femër...

të dijë si të jetë mashkull, pra si ta mbajë atë që ka, femrën e tij të dashur...

thjeshtë sipas meje...

përshëndetje

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143
    ke shume te drejt!

ja te tregoj nje histori te vocke. U njof kjo vajza me kte djalin dhe mbash shume kohesh vendosi te dilte me te sepse e pa qe ishte shume cun i mire dhe budalliqe te tilla. Ne takimin e pare ajo nuk vajti dot dhe ai prap e beri te ndihej mire ajo duke i then "e dija qe nuk eshte e leht te dal me ty...kshu qe ska problem qe s'erdhe". Ne takimin tjeter te gjitha mire e bukur. I hapte deren e makines. Ok normale. I fliste me fjal te medhaja. Jo normale per ate se nuk eshte as doktor as avokat, eshte kamarier. Shume xhentil, aq shume sa ajo u merzit sepse ai nuk ishte me vetvetja. Ku e prishi fare ishte kur i terhoqi karigen per tu ulur ne nje coffe place!!! Ai terhoqi karigen ajo vajti u ule tek tjetra. Te kisha nje aparat ta nxirja photo ne ate moment sdo kishte pamje me te bukur se fytyra e ti! LOL
    ...dhe aty filloj leksioni!!!

Tham ju duam te jeni me edukat dhe xhentil, por jo ta teproni shume se pastaj jeni fake. Njeriu po nuk pati humor dhe po nuk qe vetvetja dhe i sinqert eshte kot.

kshu qe shume fjal me vend kjo qe citova me pelqeu
    per ate cunin nuk kam ca them por per kete vajzen ti mendon se ka ber gje te zgjuar /??? qe edhte ulur ne karige tjeter thjesht ka ulur veten e saj se ndersa vajti ne takim duhet te sillesh mir ndryshe mos te vinte fare

por nje gje nuk kuptova ne kete histori per cfar ndodhi kjo nga fjalet qe the nuk kuptova shum qe ajo te bente kete gje ?? mundesh te ma shpjegosh me paster

ciao mario respekte
    Partizoni

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    tani per temen mendim tim

deri me sot nuk kam ndjekur ndonje levijze nga ndonje liber edhe ku di un
    thjesht kam qen vetvetja ime
    kur dal me vajza i shikoj ne sy kur flasin
    pastaj nuk dua tju mbush mendjen kush jam edhe kush nuk jam ose kush mund te behem thjesht me ate qe flas dua te me doi per ate qe jam jo some one els
    por me shum o djema silluni sic e shikoni vet te arsyshme por kur mos thoni kam ate kete bej ate kete etc se nje dit mesohen te gjitha edhe do rini me gisht ne goj :P

gjithshtu kjo vlen edhe per vajzat

pastaj
    sot flitet se nuk i besohet kuj ,nuk i besohet kuj po ja pra edhe nje shkak qe mos i besohet kuj dhe nese askuj nuk i beson ske mundesi ne jete te dashurosh !

ne keshtu do vazhdojm te jetojm a ? pa dashuri pa BESE Pa respekt pa nder pa meshir

pra vetvetja mbi te gjitha
    Partizoni

shqiptar Maska e eagle's son
    Anëtarësuar
    17-10-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    161
    si te jesh mashkull i suksesshem?

ne radhe te pare duhet te bindesh veten se je vertet i tille
    proud 2 be me, the eagle's son

i/e regjistruar Maska e theodora*
    Anëtarësuar
    16-01-2004
    Postime
    879
    Citim Postuar më parë nga drini_në_TR
    thjeshtë...

të dijë kë femër të zgjedhi për tipin që ka vetë ai...

të dijë si ta bëj femrën që të jepet, pra që ajo të ndjehet femër...

të dijë si të jetë mashkull, pra si ta mbajë atë që ka, femrën e tij të dashur...

thjeshtë sipas meje...

përshëndetje

jam dakord me ty
    "MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"

Faqja 7 prej 25 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Cilat janë vetitë që vlerësoni tek një mashkull apo femër?
    Nga Poetesha në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 98
    Postimi i Fundit: 21-03-2024, 03:23
  2. Virgjëria tek femrat
    Nga klandestini në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 260
    Postimi i Fundit: 03-05-2007, 16:37
  3. Nga Rudolf Xhuliani dhe Dora Bakojanis tek Edi Rama.
    Nga Humdinger në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-02-2007, 07:48
  4. Pyetje-Pergjigje
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 16-05-2006, 07:51
  5. Është e vështirë të jesh mashkull
    Nga Kryeplaku në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 84
    Postimi i Fundit: 18-03-2006, 02:15

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •