Sbesoj qe leku te jete gjithcka,nuk mund te blihet as suksesi as dashuria,Postuar më parë nga TikTak
Ajo per te cilen ti flet eshte interes dhe mungese personaliteti.
Sbesoj qe leku te jete gjithcka,nuk mund te blihet as suksesi as dashuria,Postuar më parë nga TikTak
Ajo per te cilen ti flet eshte interes dhe mungese personaliteti.
"Carpe Diem"
Postuar më parë nga _B_r_U_n_O_
Po shpirti eshte ai qe karakterizon boten e njeriut qofte mashkull apo femer.
Te jesh Xhentelman eshte nje cilesi e rralle ne kohet tona.
"Carpe Diem"
Pse ke pare shpesh ti femra te bukura dhe me burre fukara apo burre te pasur e me nje femer te shemtuar.Postuar më parë nga DI_ANA
Pershendetje!
Kjo qe thua ti eshte plotesisht reale fatkeqesisht dhe e drejte,por nuk e dime nese ekziston te ta dashuri apo interes??Postuar më parë nga morrison
Dhe sa kohe mund te zgjase ky interes?
Pastaj e tregon jeta vete,,,po mos harro se ka edhe femra te bukura me burra fukarenj po te pasur ne shpirt dhe burra te pasur me femra te shemtuara po qe te cilat e mbulojne kete me zgjuarsine dhe mencurine qe kane.
Eh keshtu eshte ndertuar jeta.....
"Carpe Diem"
Teme mjaft cool po per ato qe jan ne takim te pare.Une per vete aferrsisht,keshtu kam vepruar.Jam shume dakort edhe mekete se leku do te thote shume.Per sa i perket asaj "vetvetes" qe lexova me pare,ne takim te pare,po qe vetvetja,kurre sdo te dashuroje femra,as nuk do te pelqeje.Duhet qendrim serioz.Pastaj,pasi ta ndjesh se jeni afruar vazhdoni te hapeni me njeri tjetrin dhe te arrini plotesisht te vetvetja.As femra ne fund te fundit,nuk eshte vetvetja.Eshte tjeter gje kur ka kohe qe njiheni dhe lidheni.
Postuar më parë nga Kristiano
Jam plotesisht dakort me mendimin tend dhe gjykimin qe i jep .Pikerisht ky takim i pare ka shume rendesi dhe me kohen pastaj njihesh me teper dhe me ne brendesi.
respekte
"Carpe Diem"
Te vjen keq te shtoj dhe 2 une?Postuar më parë nga DI_ANA
11-Merrni nje shami qyrresh me vete se nuk i dihet.
12-Leter higjenike se do ju kapi barku po bot te gjitha kto mo siper.
flm per pergjigjen,Postuar më parë nga LlaCiPaCi
Jo kaq vulgere,dhe do te ishte me mire tu tregoje me me shume edukate,se ul veten,.....enfant bizarre!
"Carpe Diem"
Di_Ana kto keshilla qe ke dhen ti, me te vertete qe e bejn nje mashkull te suksesshem, Por kte gje duhet ta kete te lindur nje mashkull, duhet te jete vetvetiu kavalier, se nuk behet gje me imponim
Edhe nje keshille tjeter per cunat... mos i beni shum komplimente vend e pa vend.. beni rralle e per malle.... se atehere femra do i vlersoje me shume, edhe do mendoja qe spo ja thua thjesht per te kaluar kohen, por je duke ja then sepse ashtu e mendon .
![]()
SHQIPTAR
ja te shkruaj edhe un ca keshilla...
Kur i flet nje femre.. shikoje drejt e ne sy mos i hudhni syte sa anej ktej sepse eshte mungese edukate..
Kur flet me te, duhet te flasesh sa me qarte edhe te thuash ndonje batute per te qeshur tek tuk ( rralle jo shpesh ) ( sepse femrat vdesin per ata qe i bejn te qeshin )
degjojeni me vemendje sa here qe ajo te flase, edhe KUJDES mos lini tju shpetoje asgje ne ato qe thote ( sepse ne rast te kundert do mendoje qe ju se keni medjen kur flet ajo edhe ofendohet )
Kur ecni rruges skeni pse shikoni femra te tjera ... mundesisht kur kalon ndonje femer e bukur, shikoni ate qe keni ne krah edhe jo njerzit qe jan rreth e rrotull...
Kur jeni ne lokal duke pire kafe, mos e vrisni mendjen per asgje flisni nga me te ndryshmet ska rendesi per cfar, vetem pa ber muhabet mos rrini.. ( Keshille Flisni me ze te ulet qe vetem ajo te degjoje edhe jo i gjith lokali )
Jini gjithmone vetvetja edhe mos u mundoni te mashtroni ( sepse fundja femra te pelqen ty si person edhe jo fjalet e mashtrimit qe do te thuash )
ka edhe te tjera po tani kam pune, ndonje dite tjeter do ju bej perseri leksion ciao :P
SHQIPTAR
Krijoni Kontakt