Postuar më parë nga Shkelqesia_E_Tij Ah jo zemra ime : Duhet te shkosh ti tek parate qe me pas ato te vijne tek ty ! Ka goxha ndryshim apo jo ? Jo, ai qe eshte i afte i shkon paraja vete. E me ngadale me keto "zemra/shpirti" se s'je ne pazar patatesh(dhe nese te ka thene kush ketu qe dukem si patate, te kane genjyer lepurush)
Kam vetem nje limit: qiellin!
ue po si nuk e kam. Kam marre edhe çertifikaten nga qendra e integrimit, ne itali. Ti e paske edhe te verifikuar me certifikate. Je i suksesshem, se luan topi.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Postuar më parë nga Apollyon Ti e paske edhe te verifikuar me certifikate. Je i suksesshem, se luan topi. po normale o vella !!! ketu flitet me gjera konkrete jo ide-ra
çam 25 karat
Postuar më parë nga Blue_sky Jo, ai qe eshte i afte i shkon paraja vete. E me ngadale me keto "zemra/shpirti" se s'je ne pazar patatesh(dhe nese te ka thene kush ketu qe dukem si patate, te kane genjyer lepurush) Oh please.... Nuk jemi duke recituar poemen Bageti e Bujqesi
Blossoms of heaven, Ashes of hell...
Postuar më parë nga klandestini po normale o vella !!! ketu flitet me gjera konkrete jo ide-ra Ja tjetri qe flet me fakte me gjera konkrete, jo ne ajer. Ik se te kam pershendet me nje kenge, tek tema e pershendetjeve.
Postuar më parë nga Apollyon Ja tjetri qe flet me fakte me gjera konkrete, jo ne ajer. Ik se te kam pershendet me nje kenge, tek tema e pershendetjeve. po edhe klandestin me bere. po s'jam me tani, para nja ca vitesh isha, kur na solli gomonia
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt