kur nje femer tregon qysh duhet ta kapesh ka marr fund cdo gje..un mendoj qe dashuria nuk eshte nje gje e programohet ose qe hap nje liber dhe ja kshu duhet te sqillesh sepse aty njeriu humb veten e vet,mund te thuash qe nuk eshte me as ai meqe po sqillet qysh ka ndegjuar qe duhet te sqillet dhe jo qysh eshte aji me vertet!dhe mendoj qe eshte me tjet thjesht qysh eshte me te mirat dhe te kqijat kshu qe mund te thuash a me pelqen apo jo ky njeri jo qe mbas disa kohesh te kuptosh qe eshte zero fare..
ku e di un po them qe dashuria ska rregulla ska asgje qe shkon si te thok koka se po qe dashuri aty flet vetem zemra..
kurr libri qe te thot:"po e preke femren aty ajo do qeshi,po e puthe me nje sy hap ajo do te lej.."
un thjesht e mbeshteta ne baze te asaj qe kishe shkruar
te falenderova per keshillat apo kerkesen e mashkullit te sukseshem qe jam i sigurt qe po e kerkon ,vetem prit ne stacion sa te vije se nuk do vonohet shum ,
Sa per Te Hap Teme <<
Si Duhet të jesh një Femer e suksesshme?!>> Skam Se Pse Ta Hap Se Ato Qe mundem Ti Shkruaja jam mese 100% qe do me quani egoizt ,se ne cdo teme qe un e kam hap ktu mu kan drejtu secila qe nuk eshte e vertete ashu apo kshu arsye te ndryeshme duke dal cdo njera Femer e perkryer prefekt ,dhe raste te tilla qe nuk ndodhin apo imagjinata te meshkujve edhe sikur ja u veshin femrave :P
cdo njera me ka kundershtu kur ne jeten e perditeshme si tek Femrat & tek Meshkujt ,te dyanshem nuk jemi ashu perfekt
duhet pranuar ,nese dikush hap teme per femrat apo per meshkujt diskutoje dhe mos dil aty direkt ne kundershtime si me qen duke ju drejtu vetem nje personi ,tema qe ke hap eshte per gjith![]()
BanDa-BuTueSi
Force-Intruder,te pergezoj per perkrahjen i nderuar...me respekt te lexoj dhe nga tjera tema,vertet kishit ni talent te perkushtuar per te qenurit i kohes dhe i fjales,ku te rrallet meshkuj jen qe tregojn karakterin njerzor ndaj femres,ishit per tu krenuar me ty i nderuar...komplimente
Ndaj,me habit fakti,se si nuk trajtohet femra e drejt me mashkullin,as sot ne kete shek:21-ishit,valle se a nuk qenka femra nje qenie njerzore?po perkundrazi femra u dashka gjithnje te jet e mvarur prej burrit,(kshtu sipas atyre qe nuk njohin drejtesi e them)e vetmja ide qe kishe pas lindur bashk me mua,kishte qen drejtesia,p.s.por sa kam pas suksese ne kete drejtim,mbetet anonim?,Jufalemnderit ne mirekuptim...pershendes
Hajla Rugovase
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
Pergjigja eshte shume e thjeshte : Si te jesh nje mashkull i suksesshem? Tregohu si i tille...![]()
Blossoms of heaven, Ashes of hell...
Jo te gjithe dine plako
Kohe e fundit meshkujt kane filluar te behen Zonja te suksesshme![]()
Blossoms of heaven, Ashes of hell...
Krijoni Kontakt