Close
Faqja 21 prej 25 FillimFillim ... 111920212223 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 246
    I'm in love with you Maska e enderrimtarja
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    Ne boten e endrrave, vetem aty mund te jem gjithçka per ty
    Postime
    71
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Nuk me ke kuptuar dhe nuk kuptohemi bashke!Je shume e zgjuar per mua dhe nuk kam qejf te debatoj me ty !!!Por do te lutesha pak me te ulet agresivitetin!
    Pronare temes????lol
    Po me duket vetja ne kopesht!
    Me vjen shume keq qe nxjerr konkluzione per nje person vetem me nje postim. Fakti qe nuk jemi dakord ne nje teme apo ne nje diskutim s'do te thote se nuk kuptohemi bashke. Sa per punen e zgjuarsise nga sa kam lexuar ne forum s'je person qe e nenvlereson veten para te tjereve, a thua te jete me spec ky pohim???
    Nuk jam per debat ketu as me ty dhe as me njeri tjeter, jemi per te bashkendare mendimet, respektoj mendimet e tua ti ne daç respektoi mendimet e mia ne daç jo.
    Te siguroj se nuk jam aspak agresive, s'e kam ne natyre gjithsesi do mundohem ta mban nen minimale agresivitetin.
    JETO dhe lëri të tjerët të JETOJNË

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga amir_h Lexo Postimin
    O DI_ANA keto rregulla sipas mendimit time jan te shekullit XX...
    Regullat ne ditet e sotme per te bere femren per veti jan vetem parat...ky ishte mendimi im
    Me respekt
    Po mire de se nuk thashe o keto o ska!!!
    Ne nuk jemi makina llogaritese,une shpreha diçka te pergjithshme,por raste te ndryshme dhe veprime te ndryshme ka plot!Nuk jemi te gjithe njelloj.
    Parate gabohesh kur e thua..

Jo te gjitha femrat kane lakmi parane...jo te gjitha,mos e pergjitheso dhe mos e ul kaq poshte figuren e femres se ka te mira sa te duash.
    "Carpe Diem"

I'm in love with you Maska e enderrimtarja
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    Ne boten e endrrave, vetem aty mund te jem gjithçka per ty
    Postime
    71
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Ka nis epoka e gruas, mjaft e shkaterruam ne burrat boten, te shohim njeher ca do ndodhe, po ta leme ne doren e grave, dicka eshte e sigurte (lufte sdo kete kurre).
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Kush ju ka share? Personalisht jam i mendimit qe femra eshte gjeja me e bukur qe ka krijuar zoti, e pse duhet tu shaj?
    hugsssssssssss per kete qe the. Te jene te gjithe si ti eshte me e bukur bota

Ps. Cuna msoni msoni si behesh mashkull i suksesshem.
    JETO dhe lëri të tjerët të JETOJNË

......................... Maska e Pogradecari
    Anëtarësuar
    15-10-2002
    Vendndodhja
    a
    Postime
    540
    Si Ta Besh Per Vete Femren Qe Diten E Pare...

1...shko Ne Takim Ne Kohe
    Mos Mberri Heret ...as Vone Por Fiks Ne Kohe.kjo Do Ti Krijoje Vajzes Pershtypjen Se Jeni Nje Tip Merakli Dhe Korrekt.

POGRADECARI: kurre mos jesh ne orarr
    2...ji I Sjellshem

Ji I Sjellshem Me Te..por Edhe Me Te Tjeret Qe Jane Rreth Jush Si Kamarieri Apo Shitesi.nje Femer Nuk E Duron Dot Nje Sjellje Prej Harbuti.
    POGRADECARI: si harbut duhet te sillesh qe ta marre vesh qe e ke cepin plot

3.......qetesohuni

Nese E Ndjeni Se Jeni Nervoz Merrni Fryme Thelle Dhe I Thoni Vetes Se Ju Jeni Mashkulli Dhe Se Ju Do Te Vendosni Nese Do Te Harxhoni Apo Jo Kohe Me Te.pra Mendoni Me Superioritet Per Veten Dhe Pranoni Se Thjesht Eshte Nje Takim Njohjeje Qe Edhe Mund Te Deshtoje..
    POGRADECARI: no coment
    4...lini Bakshish

Lenia E Bakshishit Tregon Klas.kurre Mos Paguani Pa Lene Bakshish.
    POGRADECARI: dakord
    5....jini Te Vendosur

Ju Ne Menyre Absolute Nuk Duhet Ta Pyesni Ate Nese Ka Ndonje Plan.. Por I Propozoni Nje Plan Tuajin..sa Here Qe Beni Nje Gabim Kerkoni Falje.
    POGRADECARI: kurre mos kerko falje sse tregon dobesi

6....mbylleni Gojen

Perpiquni Qe Ta Mbani Biseden Rreth Saj.ne Bisede Ajo Duhet Te Flase Me Shume Se Ju Dhe Ju Ta Degjoni.eshte E Bezdishme Per Nje Femer Qe Te Degjoje Ne Takimin E Pare Me Nje Mashkull.asaj I Pelqen Me Shume Te Flase..

POGRADECARI: po e le te llafose nuk ka per te pushuar kurre dhe goja i duhet per pune tjeter LOL
    7.....perfundojeni Biseden Kendshem Dhe Ne Kohe.

Thoni Dicka Me Humor.mos E Zgjasni Takimin Qe Te Behet I Bezdisshem.dhe Mbylleni Biseden Sa Me Kendshem Qe Ajo Ta Mbaje Mend Dhe Te Vije Me Deshire Ne Takimin E Dyte.
    8....mos Kini Frike Te Kundershtoni

Mos Kini Frike Te Thoni...jo Ose...nuk Mendoj Keshtu...gjate Nje Bisede.femrat Kane Deshire Te Te Njohin..por Ato Nuk Mund Ta Bejne Dot Nese Ti Thua Po Per Cdo Gje Si Automat.

9......behu I Vemendshem Dhe Jo I Hallakatur Ne Bisede

Mos U Trego Nervoz Sepse Kjo Tregon Mungese Konfidence.qendroni Drejt..artikuloni Mire Fjalet..shikojeni Ate Ne Sy.femrat Nuk Para Pelqejne Te Mendojne Se Mashkulli Qe Kane Perballe Eshte I Frikesuar Apo Ne Ankth.

10...mos Vepro Sikur Ke Nevoje

Jane Disa Gjera Te Vogle Qe Mund Te Bejne Qe Nje Femer Te Largohet.ju Nuk Keni Te Drejte Qe Ne Takimin E Pare Te Kerkoni Te Jeni Me Te.gjithashtu Nuk Duhet Te Reagoni Me Posesivitet Nese Ajo Vendos Te Bisedoje Me Dike Tjeter...
    POGRADECARI: no coment

Disa Keshilla Per Ju Meshkuj Dhe Do Te Desha Te Ndaja Opinionin E Te Dy Paleve Ne Kete Teme...

Flm

Respekte

POGRADECARI:
    nuk e di po e rendeishme eshte te mos genjesh se nqf ajo do fleje dmth bum bum me ty mos perfaqeso dike tjeter por vetem vetveten

Kjo puna e suksesit ndaj femrave eshte goca e ndelikuare .

Te dalesh me fitore nga takimi i pare do te thone qe te kesh gjetur femren ose mashkullin e duhur per ty .

Ka shume vemra qe leshohen ne duaart e disa meshkujve qe kur i shikon ne ruge thua me vete, gjuna i gjori , do ta kete lodhur shume doren ...Ku ta pret mendja qe keta "jane" llaftari .(dhe nga ato femra qe i kosiderojme me kapacitet te larte )

DI ANA urime per temen .
    Ndryshuar për herë të fundit nga Ermali-AL..... : 10-04-2008 më 05:01 Arsyeja: sss
    C'do gje eshte nje gje , dhe asgjeja eshte nje gje !

DYNJAJA pa FUND....

Cobra1 Maska e Cobra1
    Anëtarësuar
    18-01-2005
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    288
    Qe te besh nje femer te te doj eshte shum thjesht

Qe ta urresh ate pamvarsish se ajo ka dashnor dike tjeter kete gje Cuni kurr nuk do ta arrij

Viktima ne ditet e sotme eshte Cuni dhe jo me Goca harrojeni ate pun

Sa per Bakshishin do te kenaqesha kur do ta dhuroja se per ndryshe do ja shkundja xhepat
    partnerit
    Arti paguhet kudo dhe femra esht nje art i vertet

Faleminderit Borshi ne emigrim

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Po mire de se nuk thashe o keto o ska!!!
    Ne nuk jemi makina llogaritese,une shpreha diçka te pergjithshme,por raste te ndryshme dhe veprime te ndryshme ka plot!Nuk jemi te gjithe njelloj.
    Parate gabohesh kur e thua..

Jo te gjitha femrat kane lakmi parane...jo te gjitha,mos e pergjitheso dhe mos e ul kaq poshte figuren e femres se ka te mira sa te duash.
    ....O sa mire e thua moj bukuroshe,une e dije se, si ti ka te rralla femer shqiptare,por sa mire duket e kure thuani dhe per tjerat...sepse keni ni personalitet te sinqert njeriu...te pergezoi motra per gjithe qka shkruan,shkruan me kuarizitet dhe dinjitet te larte....te lumte

Uroi qe t'keni fat,dhe miresi ku do....

Hajla
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Si te jesh mashkull i suksesshëm?!

Mjafton qe te jesh pak me i zgjuar se femra qe ke ne krahe
    Ps..dhe nese ferma eshte me e zgjaur,andaj mos e mohoni ju meshkujt,flase ne pergjithesi....thjeshte jepe vlersimin e duhur edhe pse eshte femer,mos tregoni te metat e juaja, dhe ne kete shekull aman!.

Jufalemnderit ne mirekuptim...

Hajla
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga hajla Lexo Postimin
    Ps..dhe nese ferma eshte me e zgjaur,....
    E qarte ... jo komente

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Citim Postuar më parë nga SaS Lexo Postimin
    e keni hobi me fshi postime ??? hallall a kush iu ka bere moderator juve mer amon !!!

Për kë postim e ke fjalën SaS?

Ka një arsye pse fshihen postimet e tua, apo jo.
    Pse nuk fshihen këto postimet e mësipërme?

Shkruaj siç duhet edhe nuk të fshin njeri postime.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ClaY_MorE : 10-04-2008 më 20:55
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Faqja 21 prej 25 FillimFillim ... 111920212223 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Cilat janë vetitë që vlerësoni tek një mashkull apo femër?
    Nga Poetesha në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 98
    Postimi i Fundit: 21-03-2024, 03:23
  2. Virgjëria tek femrat
    Nga klandestini në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 260
    Postimi i Fundit: 03-05-2007, 16:37
  3. Nga Rudolf Xhuliani dhe Dora Bakojanis tek Edi Rama.
    Nga Humdinger në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-02-2007, 07:48
  4. Pyetje-Pergjigje
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 16-05-2006, 07:51
  5. Është e vështirë të jesh mashkull
    Nga Kryeplaku në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 84
    Postimi i Fundit: 18-03-2006, 02:15

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •