ScarFace_23 E Mbeshtes mendim tend sepse eshte gje shum e drejte ajo qe sapo then sepse nuk shtyhet muhabeti po nuk te bezdisen me zile shoqeria.
ScarFace_23 E Mbeshtes mendim tend sepse eshte gje shum e drejte ajo qe sapo then sepse nuk shtyhet muhabeti po nuk te bezdisen me zile shoqeria.
E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....
PERSHENDETJE ScarFace_23
KETO KESHILLAT E TUA MENDOJ SE JANE NGA RRETHI I ELBASANIT APO JO....SHAKA
1...SESHTE NEVOJA TE KESH PIRE
2...POEZIJA ESHTE KULTURE PSE MOS TI THUASH NJE KOMPLIMENT ME POEZI PSH...
3..JO INJOROJE SHOQERINE ..PERKUSHTOJU VETEM ASAJ..
4...
MOS MENDO KUT DO BESH SEKS PO LEJA KOHES..
E HUMBE TESTIN..LOOL
RESPEKTE
"Carpe Diem"
Flm Shock Per Pergjigjen....
Po Sigurisht Qe Edhe Mashkulli Duhet Te Flase Po Prape Kembengul Ne Faktin Qe Duhet Te Degjosh Shume Dhe Te Flasesh Me Mbrapa....jam Femer Dhe Duke Njohur Shume Te Tilla E Di Qe Kjo Gje Vleresohet....
Duhet Te Jeni Me Shume Xhentelmena Ju Meshkujt......dhe Filloni Mesoni Poezira Dashurije....lool
Respekte
"Carpe Diem"
O Ballakum do etape prape ti re? Aman re se do na mesojne huqet kto pastaj .
Ceshte me e rendesishja per tu be interesant ke nje femer duhet te kesh reputacion te eger,ndjelles qe ajo te kete arsye dhe deshire per te te njohur.Duhet te tregohesh sa me shume i mprefet nga situatave qe nje femer shfaq ndaj teje,qe ti kapesh mendimet e saj pa e menduar as vete ajo.Tani perpiqu te mesosh se je cun i zgjut
,qe ti kapesh mendimet e saj pa e menduar as vete ajo.
Po Nuk ka mundesi lal sepse ajo mund ta kthei mendimin cte ngel pastai.
Duhet te jesh i duruar.
E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....
ScarFace_23
TI MESA SHOH PASKE NJOHURI TE TEPERTA..PSE MENDON SE DO JESH I FITUAR PO TE DUKESH I EGER.??
FEMRAVE SU INTERESOJNE MESHKUJT E TILLE....FLAS NE PERGJITHESI...
PO I MPREFET DUHET TE TREGOHESH SE KJO TREGON ZGJUARSINE E NJE MASHKULLI....PO JO TE JESH DINAK DHE MASHTRUS....
KUJDES NDONJEHERE MOS E NENVLETESONI FEMREN PERSA I PERKET ZGJUARSISE...MUND TE BINI ME NDONJE ME TE ZGJUT SE VETJA ...PRANDAJ THASHE LERENI TE FLASE DHE MUNDOHUNI TE KUPTONI KUSH ESHTE....
RESPEKTE
"Carpe Diem"
Normal Te mbeshtes kete mendim po jo der ne funde se nje mashkull i vertet dhe me icik seder ,se le kurr veten te udhehiqet nga nje femerPostuar më parë nga DI_ANA
apo e kam gabim !
Flm per Mirkuptimin.
Normal Te mbeshtes kete mendim po jo der ne funde se nje mashkull i vertet dhe me icik seder ,se le kurr veten te udhehiqet nga nje femer
apo e kam gabim !
Flm per Mirkuptimin.
RESPEKTE
Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 30-01-2008 më 18:24
"Carpe Diem"
I sukseshëm është ai, i cili në të gjitha duelet do të dalë ngadhnjëmtar, sa që 2kundërshtarët" do të mbetën gojëhapur!Postuar më parë nga bebushja
Asnjehere Nuk Them Qe Te Shtiremi Po Te Gjithe Kemi Nevoje Per Te Mesuar.....
Njeriu Meson Gjithe Jeten E Tij Dhe Mbaron Se Mesuari Diten Qe Vdes.
Gjithmone Duhet Te Jemi Vetevetja Po Respekti DHE DASHURIA JANE GJERA Qe Mund TI Zhvillojme Perdite E Me Teper...
Respekte
"Carpe Diem"
Krijoni Kontakt