Close
Faqja 10 prej 25 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 246
    i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Ne kohet e socme per te bere per vete nje femer duhet :

Te jesh brisk nga goja, kur them brisk them nga ata mag 3 me tre brisje.
    Duhet te kesh icik reputacion gangsterri kudo qe te behet fjale.

Te tjeret ju them un qe skan fare rendesi.
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

Larguar Maska e Gerrard
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Anfield Road
    Postime
    1,603
    Citim Postuar më parë nga KOKASHTA
    Ne kohet e socme per te bere per vete nje femer duhet :

Te jesh brisk nga goja, kur them brisk them nga ata mag 3 me tre brisje.
    Duhet te kesh icik reputacion gangsterri kudo qe te behet fjale.

Te tjeret ju them un qe skan fare rendesi.

Pershendetje!!

Per mendimin time nuk eshte ashtu si thua ti. Iku koha e viteve 1990 jemi ne vitin 2007, Femra ka filluar te kuptoj qe mashkulli ideal eshte ai qe ka nje bagazh ka orizont dhe prespektive per jeten. Nuk shkon me ke trimeria apo ke forca fizike. Njeriu mundohet qe te zgjedhi nje njeri qe eshte per here jo sot per neser. Se keshtu si ka ardhur koha nuk ka me gangstera e te forte.

Une jam mashkull dhe e shikoj ndryshe prandaj dhash dhe kete mendim, pasi kam dhe une shoqerin time qe e pasqyrojne dhe me tregojne se kush eshte mashkulli ideal apo femra ideale.

Njeriu sot perdor llogjiken, eshte nje thenie e Froidit, Behu i duruar se te mbron nga fyerjet dhe ofendimet. Njesoj si te mbron veshja nga i ftohti. Qe ne kete kohen e sotme duhet te jesh i duruar dhe jo impulsiv apo llafazan i madh sepse behesh bajat ne shoqeri dhe te vejne vizen. Fjale pak dhe me mendje te ndritur

Kalofshi Mire

Trendafili
    Liverpool is now where it belongs
    The cry was no surrender,
    We'll fight for the boys in red,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The team that Shankly bred.
    We'll fight for Alun Evans,
    We'll fight for Ian St.John,
    The pride of division one - two- three - four
    Listen to the Kopites roar

LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Citim Postuar më parë nga Trendafili-Blu
    Pershendetje!!

Per mendimin time nuk eshte ashtu si thua ti. Iku koha e viteve 1990 jemi ne vitin 2007, Femra ka filluar te kuptoj qe mashkulli ideal eshte ai qe ka nje bagazh ka orizont dhe prespektive per jeten. Nuk shkon me ke trimeria apo ke forca fizike. Njeriu mundohet qe te zgjedhi nje njeri qe eshte per here jo sot per neser. Se keshtu si ka ardhur koha nuk ka me gangstera e te forte.

Une jam mashkull dhe e shikoj ndryshe prandaj dhash dhe kete mendim, pasi kam dhe une shoqerin time qe e pasqyrojne dhe me tregojne se kush eshte mashkulli ideal apo femra ideale.

Njeriu sot perdor llogjiken, eshte nje thenie e Froidit, Behu i duruar se te mbron nga fyerjet dhe ofendimet. Njesoj si te mbron veshja nga i ftohti. Qe ne kete kohen e sotme duhet te jesh i duruar dhe jo impulsiv apo llafazan i madh sepse behesh bajat ne shoqeri dhe te vejne vizen. Fjale pak dhe me mendje te ndritur

Kalofshi Mire

Trendafili
    Shoku, ta them un qe keshtu eshte kudo...Femra vdes te ket te dashur gangsterrin e fshatit, apo te shkolles apo te lagjes etj etj. Ku ti gjesh vitet 90 o daku, se atehere mund te thuash qe existonte dashuri, se sa vjen e po dh.... femra e mashkulli bashke.
    Ta them un me 100 firma qe shume pak femra shohin inteligjencen, sjelljen.
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Shoku, ta them un qe keshtu eshte kudo...Femra vdes te ket te dashur gangsterrin e fshatit, apo te shkolles apo te lagjes etj etj. Ku ti gjesh vitet 90 o daku, se atehere mund te thuash qe existonte dashuri, se sa vjen e po dh.... femra e mashkulli bashke.

Ik mer pilu ti , shko e rritu , kalo ca femra neper duar zotrote , humb virgjerine njehere dhe ec e na thuaj cfare kerkojne femrat . Deri atehere lexo , studio dhe mos ta them stepin e fundit cfare te besh . Po ishe i zgjuar e kupto vete ti , if not ik vrit veten .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Larguar Maska e Gerrard
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Anfield Road
    Postime
    1,603
    Pershendetje!!

Kokashta: Me sa kam vene re une nuk eksiston me Gangserrlliku ka marr fund, hajde jeto nje kohe te shkurter ne Tirone dhe shikoje se cfare ndryshimi ka nga kjo qe po thua ti. Nuk e di nga i ke krijjuar keto ide, po une qe po jetoj dhe po e shikoj realitetin nga afer nuk eshte keshtu si thua ti. Eshte komplet ndryshe dhe ska asnje te perbashket me ate qe po shkruan ti.
    Dashuria lind nga njeriu po ashtu dhe materializmi, mund te thuash qe eshte futur ne mas materializmi ateher do te te jepja te drejte.

Po per gangsterrllikun absolutisht ste jap te drejte.

Kalofshi Mire

Trendafili
    Liverpool is now where it belongs
    The cry was no surrender,
    We'll fight for the boys in red,
    The team that Shankly bred.
    We'll fight for Alun Evans,
    We'll fight for Ian St.John,
    The pride of division one - two- three - four
    Listen to the Kopites roar

LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL

i/e regjistruar Maska e pellumbi
    Anëtarësuar
    30-04-2005
    Postime
    320

Keshillat per te bere pershtypje perpara partneres...!

Meshkujt duan të jene te suksesshëm ne “gjuetine” e tyre. Por, jo gjithmonë do te shkonte ashtu si ata do të donin. Madje ka dhe shumë femra, të cilat do të donin te merrnin guximin per te shprehur te parat ate qe mendonin apo ndjenin, por kjo ndodh rralle. Femrat duket se e kane me te veshtire per te folur dhe per kete çdo gje ia lene ne dore meshkujve. Studiuesit japin disa këshilla për të pasur sukses në çastin kur doni të krijoni një lidhje të re.
    Këshilla 1 - Jini i paraqitshëm
    Ky është një rregull tjetër si ai :”Mos jini skandal për prindërit”, por e lidhur me seksin dhe jo me veshjet. Edhe nëse një vajzë pëlqen “idiotët” dhe meshkujt e dhunshëm seksualisht do t’i vijë turp, për shkak të një arsye që fle në kokën e saj: Çfarë do të mendojnë të tjerët? A mund t’ua prezantoj miqve këtë djalë? Po prindërve? Kështu që ky është një kundër-rregull. Femrat duan atë që duan femrat e tjera, jo atë që femrat e tjera nuk e pëlqejnë.
    Këshilla 2 - “Jo seks”: gjithçka hap pas hapi
    Herën e parë që dilni me një vajzë çojeni diku ku mund të kërcehet. Femrat zakonisht pëlqejnë të kërcejnë. Të vallëzosh është argëtuese dhe vallëzimi i ngadaltë përfshin edhe prekje. Mund t’i bëni komplimente, por mos flirtoni. Tregoni se sa shumë argëtoheni me të. Nëse e puthni, putheni thjesht si shok. Në këtë mënyrë do ta rrisni gradualisht sasinë e puthjeve dhe përqafimeve, nga takimi në takim.
    Këshilla 3 - Tregohuni i matur
    Ky është një tjetër fakt që lidhet me bisedat pa tema seksi. Femrat e duan seksin, por në njëfarë mënyre janë të frikësuara se mos dikush do e zbulojë koketerinë e tyre. Nëse flisni për seks ose për ish-të dashurat, i bëni ato të ndihen se nuk jeni fare i matur. Bëni diçka ndryshe. Kjo ndryshe është: Diçka që femra të cilën sapo e keni takuar do të donte ta dëgjonte.
    Këshilla 4 - Të marrësh dhe të japësh
    Kjo është vazhdimësia e të qenit homoseksual. Njëherë me ta menaxhuar situatën duke e lënë një femër të presë gjatë për seks, mund t’i rrisni më shumë dëshirat e saj dhe reputacionin tuaj. Ju do të bëheni ekspert në përqafime, prekje te lehta dhe puthje. Kërkesa për ju do të rritet.
    Këshilla 5 - Është detyra juaj të përdorni fjalë
    Fatkeqësisht femrat (edhe këto të kohëve moderne) zakonisht, janë vërtet të paafta të formulojnë dëshirat e tyre seksuale me fjalë. Shpesh një femër nuk mund ta strukturojë me fjalë të qarta atë që ajo do seksualisht, dhe për këtë ajo pret që t’i lexoni mendjen dhe të veproni i pari. Për këtë arsye femrat nuk do ju kërkojnë thuajse kurrë të dilni me të. Ato do ju presin juve të nisni fjalimin.
    Këshilla 6 - Është detyra juaj të nisni veprimin
    Ka shumë fusha ku një burrë supozohet të veprojë: Mashkulli pritet të afrojë femrën. T’i propozojë çfarë të bëjnë (të shohin një film në kinema, të shkojnë në muze). Të marrë nismën për puthjen e parë dhe të bëjë propozimin për martesë. Në fakt, ky rregull aplikohet më shumë tek ato femra që kanë sjelle tipike femërore. Ato femra që janë më burrërore me flokë të shkurtër me këpucë të sheshta dhe shumë pak tualet mund të jenë shumë më ndryshe.
    Nese ajo qe do te thuash nuk eshte me e mire se heshtja atehere me mire hesht.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Diana,mos u merzit se cfare te thote skota e krokodilave,ti je nje engjell,mos ja ver veshin etiketimeve qe te bejne,,,,,,ketyre po the ndonje gje per kryekrokodilin te mbysin.
    degjo mua mos u deshpero....che te ne frega!!
    ps.per te mos dale nga tema,e kisha fjalen per krokodila meshkuj te suksesshem.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-01-2008
    Vendndodhja
    Orion Spur
    Postime
    43
    mendova se ishte pyetje por ja qe ti na ke dhene keshilla ne meshkujve si duhet te jemi.

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    "meshkuj te kulturuar"!
    Ok merre ti rolin e gjuetares, unë lirisht po bëhem i kulturuar.
    Megjithatë femra gjuetare nuk ka, ne duhet të jemi goxha mafiozë, gengsta etj, që të bëjmë diçka.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Nje koleg i imi thote perhere qe te kesh sukses duhet"te dashuren ta trajtosh si grua, e gruan si te dashur"(burre i zgjuar vallai :P):
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 03-02-2008 më 13:20
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Faqja 10 prej 25 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Cilat janë vetitë që vlerësoni tek një mashkull apo femër?
    Nga Poetesha në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 98
    Postimi i Fundit: 21-03-2024, 03:23
  2. Virgjëria tek femrat
    Nga klandestini në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 260
    Postimi i Fundit: 03-05-2007, 16:37
  3. Nga Rudolf Xhuliani dhe Dora Bakojanis tek Edi Rama.
    Nga Humdinger në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-02-2007, 07:48
  4. Pyetje-Pergjigje
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 16-05-2006, 07:51
  5. Është e vështirë të jesh mashkull
    Nga Kryeplaku në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 84
    Postimi i Fundit: 18-03-2006, 02:15

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •