Close
Faqja 5 prej 10 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 91
    Citim Postuar më parë nga ujkus Lexo Postimin
    prit se u be kompleks muhabeti se tani moj grifshe dhe ajo femer eshte dhe nuk ka asgj te keqe ti haje etj. ceshtja ishte se xfile e do dhe do ta beje per vete ,me pas te ardhmen nuk e parashikojme dot
    Te jap nje keshille un ty si i ri qe je ne forum, mos i bej postimet kshu se s'ka lezet sa her qe te vij nje mendim i ri ne koke i keput nje post te ri ... e ke opsionin per te ndryshuar postet e tua ne nje afat kohor qe zgjat 60 minuta.

Sa per kete qe ke then, bie vet me kembet e tua ne ate qe thash pak me pare un ... aq e ka fantazine nje mashkull deri ne shtrat ... kjo si femer qe eshte jo vetem qe me sa po lexoj e paska mbajtur afer djalin dhe e ka keshilluar si ta harroje, po edhe ka menduar per te ardhmen e saj, qe fatkeqesisht nuk e shikon me X-Files ne krahe, po me te fejuarin e saj ... e shef ku e con fantazia kete femer. Ajo fantazi qe ka perdorur X-Files kesaj jo qe nuk i ka prishur gje mendjen, per me keq i ka ngjallur thjesht nje meshire per "shokun" qe ka ber te vuaj pa dashje.

ps: X-Files ate qe thash lidhur me fantazine e thash per raste te dukshem, se nuk diskutohet qe jo te gjithe njerezit jane njelloj
    Dhe ne lidhje me ate vajzen, un nuk e kam iden kush eshte, thjesht dhash opinionin tim per aq sa lexova nga situata jote.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Nyx : 31-01-2008 më 11:32

i/e regjistruar Maska e ujkus
    Anëtarësuar
    17-10-2006
    Postime
    327
    x files nuk perfytyroj asgje .ske per te gjetur paqe asnjehere ta siguroj .
    nuk mund te kesh shoqe ate qe do sepse do vazhdosh ta duash deri sa te tretesh .
    tani je lidhur me tjeter femer .nqs po pyete vete ke do ate qe ke ne krah apo ate kete zonjushen .
    dhe nuk ka lidhej se ca di ai i dashuri i saj per ty vella , e vetja menyre eshte ta kesh ,nje nate nje puthje ose mos ta shohesh me sepse ne momentin qe do e shohesh zemra ka per te rrahur perseri dhe ti do jesh keq. nuk do e kesh e zenren tende po nejsi ti i di vete detaje tdhe cfare ndjen

Anëtarësuar
    17-10-2006
    Postime
    327
    e jo grifshe fantazia per ta beje jeten te bukur dhe je femre per vete .
    kurse ti po e sheh pak muhabetin shume ndyre .
    ajo nuk do ta humbe si shok dhe kjo qe thua ti diabolike dhe me habit ti qe duhet te ishe pa komplekse .
    nuk ka nevoje ta shash ate femer ,asaj bravo i qofte se po mbane edhe miqesine edhe dashnine .un flas nga ana e xfiles .

dhe mos u mbro kot se nuk kam gje me ty .

x file rrofsh qe me kuptove . ajo qe doja te te thoja eshte :

njeriu luton deri ne fund per ndjenjen e tij ,per veten ,sepse nuk i shpeton dot vetes asnjehere . kjo eshte e gjithe .

harroji thashethemet nuk kane piken e rendesise .

ps : per mua ajo femer paska vlera.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    te siguroj se nuk eshte aspak si e perfytyron ti, ka mjaft respekt per te fejuarin e vet, dhe ai eshte ne dijeni per ate qe ndjej une per te.
    Ajo me mban thjesht si shok, si vella te vogel, sepse une i kam thene qe e kam fjetur mendjen e nuk e ngacmoj me, dhe ne fakt kshu eshte, vetem se me rref pakez zemra akoma.
    Dhe eshte shume e sinqerte. me ka ndejtur afer ku une u dashurova me te, ajo me keshillonte vete se si ta harroja, dhe per kete i jam shume mirnjohes.
    Oh, qenke naiv totalisht. Femrat kane nje dinamike shume me komplekse te menduari. Une te jem ne nje lidhje qe me ploteson si njeri, njerezit e tjere qe me shohin tere deshire e qe duan me teper MA NEVERISIN. Jo vetem qe s'do i mbaja afer si shoke, por me zor nje miremengjes do arrija te ju thoja.

Leri ato ca te thone njerezit dhe fillo e shih veprimet e tyre. Ore, ti paske dalur si loloja i situates, ai e dika, kjo e dika, ti sillesh aty pa drejtim...rrezik ato kur jane vetem dhe qeshin.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Ujkus, jam single, se po te kisha te dashur nuk diskutohet qe do e doja me te vertete.
    ajo qe thua ti, e kam kolege pune, dua apo nuk dua do ta shof .
    Pastaj nuk eshte se e kam shume problem jo, se nuk dua te duket se kushedi se ça, une nuk vuaj per ate, dmth nuk u be qameti se vazhdoj te ndjej akoma diçka.
    Faleminderit per keshillat te gjitheve .

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    E ka then mire Blue_Sky: larg bisht perdredhurave.
    Shuuuume miqesore. Ky e do ju i thoni bishtperdredhur, WTF!

Anëtarësuar
    17-10-2006
    Postime
    327
    po te te tregoj historine e nje plaku qe nuk po vdiste dot dhe 2 jave njerezit prisnin e varrosim sot e varrosim neser . e mori vesh kete nje mik i tij i rinise dhe i vete te shtepia hyn ne dhomen e te semurit dhe i thote ne vesh drita ka vdek . sa i tha kete dha shpirt ky robi . uroj te mos jesh ne kete gjendje.nderro pune se te pengon te besh jeten tende

kjo ishte mendimi i fundit dhe ta them sinqesisht .dashnia eshte virus shume i keq

Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Oh, qenke naiv totalisht. Femrat kane nje dinamike shume me komplekse te menduari. Une te jem ne nje lidhje qe me ploteson si njeri, njerezit e tjere qe me shohin tere deshire e qe duan me teper MA NEVERISIN. Jo vetem qe s'do i mbaja afer si shoke, por me zor nje miremengjes do arrija te ju thoja.
    Leri ato ca te thone njerezit dhe fillo e shih veprimet e tyre. Ore, ti paske dalur si loloja i situates, ai e dika, kjo e dika, ti sillesh aty pa drejtim...rrezik ato kur jane vetem dhe qeshin.
    Blue_sky me vjen keq te te them por kjo qe ke thene ti me siper eshte shume naive. Nuk e dija qe kur do dike harroke shoqerine. Dmth ti i mbake shoket vetem kur nuk ke te dashur, dhe sa zenke nje i harroke.......hmmmmmm.......me vjen keq te te them por ti pastaj nuk dike ta respektosh shoqerine. Nje shoqeri e vertet ruhet per jete, dhe ai qe ke apo do kesh ti ne krah, ne qofte se te do aq shume do ta respektoj shoqerine tende, si shoqe ashtu edhe shoke. Shoket dhe shoqet nuk hidhen poshte aq lehte.

klm

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin

nuk arrij ta kuptoj se me ça lloj bazash po i thua keto, ajo e di qe jam naiv(dhe per kete nuk jam aspak pishman), prandaj ne vend sa te me kthente kurrizin e te mos me fliste me me goje, me ndihmoi qe ta harroja, jo plotesisht por ishte me e lehte per mua.
    Une nuk e shoh ate "me deshire", mos ngaterro rastin kur dikush te do me te vertete dhe kur dikush te sheh si nje objekt fantazish seksuale.

Perse thua qe paskam dale si loloja i situates? Une nuk eshte se po i shkoj nga mbrapa. Nuk e kuptoj se si arrini te mendoni vetem per keq. Ajo ka qene nje mike e vertete per mua, dhe kur kam patur halle te tjera, dhe vetem pres rastin qe nje dite te arrij ta falenderoj siç duhet, dhe vetem sepse une gabimisht rashe ne dashuri me te duhet te prishte gjithçka?

Nejse, se nuk dua ta vazhdoj me kete muhabet. Keshillat me bene mire ,
    dhe keto te Blue_Sky dhe angel_j nga nje ane me ndihmuan te shoh pak me me sy kritik situaten.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga angel_j
    aq e ka fantazine nje mashkull deri ne shtrat
    Angie... mos fillo tani ne ato gabimet qe beri njera para ca kohesh ne ca tema. Nuk e kuptoj ca dmth fantazia e nje mashkulli qenka deri ne shtrat...!!!
    E para eshte pergjithesim i gabuar... e dyta kjo nuk ju ben juve asgje me teper se "vegla" kenaqesie. Ulni meshkujt... ulni veten... e thjeshte!

Faqja 5 prej 10 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Këshilla Estetike/Në kushte shtëpiake
    Nga Mina në forumin Bukuri dhe estetikë
    Përgjigje: 226
    Postimi i Fundit: 26-07-2024, 03:27
  2. Keshilla rreth Islamit* Video (English)
    Nga La_Lune në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 26-04-2012, 04:07
  3. Keshilla Dhe Porosi Ndaj Pushtetarve Dhe Udheheqsave
    Nga gharib në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-04-2009, 05:29
  4. Këshilla dhe udhëzime rreth provimeve shkollore
    Nga titi-a në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-12-2008, 09:44
  5. Elbasani prenoton miqësore me Barcelonën
    Nga ClaY_MorE në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 30-09-2006, 21:05

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •