Close
Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 91
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    I dashur goldian,
    Me sa me tregon ti paske nje kohe relativisht te gjate qe je ndare. Ti duhet te ndjekesh hapat standarde ne raste te tilla :
    PRANO REALITETIN: Ajo ka ikur tashme. Nuk mund te jeni me bashke. Mos lejo fantazine dhe gjerat e mbetura peng te te mjegullojne evidencen e realitetit ku jeton. Ajo nuk eshte me me ty... por ti mund te jesh ende i lumtur me dike tjeter.
    KTHJELLO MENDJEN: Harroji zenkat, shkaqet, nervozizmin e brendshem. Gjithcka qe te prish momentet e ekuilibrit shpirteror. Ka shume mundesi qe kujtime te hidhura te te ringjallin ne te dashuren tende te re, pikerisht ato qe ke "urryer" te ai njeri me te cilin je ndare. Dhe kjo mund te te sjelle probleme ne lidhjen aktuale.
    MOS RI-BE TE NJEJTAT GABIME: Pasi te jesh cliruar nga ndjenjat dhe emocionet negative, beji nje rivleresim te plote lidhjes se meparshme. Me qetesi dhe pjekuri identifiko "problemet", ku nuk perputheshit ne karakter. Meso nga gabimet e meparshme per te qene i suksesshem ne lidhjen tende te re.
    GJEJ NJE MIKE TE RE: Shiko perreth. Ka plot femra per ty miku im. Ndoshta ajo e duhura mund te jete dikush qe e ke patur gjithmone para syve. Komuniko me vajza te reja... zer nje mike te re. Mos kerko shembelltyre te ish-te dashures, kerko dicka krejt te re.
    FOLI MIKES TENDE TE RE: Megjithese pothuajse gjithmone interpretohet si "gabim" nuk eshte ide e keqe ti tregosh mikes tende te re per ish-te dashuren. Jo shume dhe jo gjithcka natyrisht. Ato qe mjaftojne per ta bere te dashuren tende te re te kuptoje problemet e tua. Kjo do t'ju sjelle me afer dhe do ti beje te mundur asaj te te kuptoje ne momente te caktuara.

Miqesisht
    F-I
    faleminderit per keshillat
    vertet i ke qendisur fjalet
    respekte
    JO SEKS PARA MARTESE

Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Ahhh... ketu puna eshte ndryshe vella! Kur vjen puna te femijet ia vlen cdo sakrifice vetem qe ata te jene te lumtur. Dhe ty te takon ta kerkosh lumturine ne lumturine e tyre. Lumturia e tyre eshte suksesi jot. Cfaredo pishmani te kesh ne kete bote, cfaredo gjeje qe nuk ke realizuar, jane ata.
    Jane libri qe ke dashur te shkruash por nuk e ke shkruajtur kurre. Jane qellimi i jetes tende. Ti i jep kuptim ekzistences se tyre shume me pak se sa i japin ata kuptim ekzistences tende. Ata jane ti qe jeton pergjithmone. Krijimi yt me i suprem.
    Keshtu rruga e vetme eshte te besh zemren e forte dhe te mendosh per lumturine e tyre.
    Se i tregon per Shqiperine nuk ka asgje te keqe, beji qe ta duan... mundesisht vizitojeni bashke. Do te vije dita kur ata te jene te lire dhe te rritur dhe atehere mund te dedikosh pjesen tjeter te jetes vetes.
    Ok po me bejne syte mua apo vertet i ke shkruar keto ti........e di qe me 4 ore gjume jam po s'po me besohet syve

Bej shaka hon se vertet ke shkruar shume shume bukur. Lumturia e prindit eshte vete femija. Femija ose ta shton jeten, ose te con ne varr para kohe. Prandaj kur arrin ne ate pike ne jeten tende qe ke femije, tashme nuk je ti prioriteti por jane ata dhe do mendosh per te miren e tyre. Drity nuk e di ku jeton, por e degjoj kete gje shpesh edhe ketu ne USA qe thone ja do rrime sa te marrim pashaporten dhe do ikim ne Shqiperi. Jo vetem qe ajo nuk ndodh, por perkundrazi femijet as nuk e konceptojne dot jeten andej sidomos po te kene lindur ne ate shtet ku jane tani. Nuk po them se Shqiperia nuk eshte mire per te jetuar, por thjesht po them se kur ke lindur diku tjeter dhe je mesuar me ate jete aty, me ato kushte aty, me ato mundesi qe ke aty, edhe ti do ta kuptosh qe jeta e femijeve te tu do jete shume me e lumtur dhe e sukseshme ne ate vend ku ata kane kaq vjet.

Respekte

P.S. Force-Intruder, sorry qe shkruajta hon se as nuk jam e sigurte nese vetem ti duhet te japesh mendime te kjo teme apo mundet qe edhe te tjeret te japin.

i/e regjistruar Maska e ujkus
    Anëtarësuar
    17-10-2006
    Postime
    327
    xfile nuk eshte se do iprishesh lumturine njeriut .asnjegje nuk eshte e perjetshme as lumturia e tyre . as e jotja me te po te dish ta fitosh. ti thejsht do te jesh aty kur kjo te ndodhi .
    nuk eshte se ti do te besh shume thjesht te jesh spektator .
    ama sherret me spektatore jane me te rendet.

ps le te jete italiane gjithsesi femer eshte .me mire eshte qe eshte pa komplekse se do ti dorezohet me shpejt ndjenjes per ty xfile .

sa per divjaken eshte nje perle unikale ne te gjithe boten si vend .
    por e kisha tjeter vend muhabetet

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga DeAdA Lexo Postimin
    P.S. Force-Intruder, sorry qe shkruajta hon se as nuk jam e sigurte nese vetem ti duhet te japesh mendime te kjo teme apo mundet qe edhe te tjeret te japin.
    OK-i doki... sqarim per te gjithe te interesuarit!
    Te gjithe jane te lire te japin mendime, mjafton qe te mos tallin menderen kur dikush thote dicka te sinqerte. Perndryshe do i rekomandoj ate qe i rekomandova Pratolinit edhe qe shkoi ne kosh.
    Titulli i temes sic e shikoni ka ndryshuar ne : Keshilla Miqesore
    Une po shpresoja te beja ndonje "column" te kendshem. Te gjithe ishin dhe jane te lire te keshillojne miqesisht tjetrin.
    Cheers

Anëtarësuar
    17-10-2006
    Postime
    327
    per grifshen

nuk mesohet psikollogjia e nje vendi duke bere plazh e dashur .

dhe per punen e fantazise me lejo te te them :

fantazia eshte ajo qe i ben femrat te dorezohen para nje mashkulli .

mos te duket cudi qe dhe ti mund te jesh pjese e nje loje neser

dhe nje tjeter dashuria eshte nje loje per te humbur kohe keshtu qe fantazia e nj emashkulli per te bere per vete nje femer eshte shume po shume me e madhe sa sa e nje femre ndaj nje mashkulli .

Citim Postuar më parë nga X-Files
    Njese, me mbajti shume afer, si shoqe, edhe pse une kembengulja, ajo ma priste thjesht se isha me i vogel se ajo (ajo 31 une 22 ne ate kohe).
    Ujkus e shikon ti ku qendron thelbi i muhabetit ketu apo jo?! Ajo 31 e ky 22 ne ate kohe. Ky si djal naiv ka ren pre e nje femra me karakter te ulet, qe i pelqen te ket vemendjen e kujtdo dhe kudo. Ksaj mikes o ti cuno dhe i ha dhe i djeg me fal per shprehjen, se ca te ben ty te mendosh qe nqs ajo mban terrhiq e mos e keput X-Files kundrejt te fejuarit te saj, nuk do te bej te njejten gje me X-Files ne nje te ardhme kur ti bjeri ne sy nje njomezak tjeter?!
    E ka then mire Blue_Sky: larg bisht perdredhurave.

ps: fantazia e nje mashkulli deri ne shtrat shkon ... ajo e nje femre zgjat gjithe jeten.
    Aspak nuk thash qe kam arritur te njoh jeten qe behet ne Divjake, thjesht iu pergjigja pyetjes tende ne kam qen apo jo ndonjeher atje.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Nyx : 31-01-2008 më 11:21

Anëtarësuar
    17-10-2006
    Postime
    327
    jam dakort me intruderin dhe saper mua keshillat i jap me kenaqesi .

prit se u be kompleks muhabeti se tani moj grifshe dhe ajo femer eshte dhe nuk ka asgj te keqe ti haje etj. ceshtja ishte se xfile e do dhe do ta beje per vete ,me pas te ardhmen nuk e parashikojme dot

sa per moshen nuk do te thote asgje se ne fund te fundit xflie do te rriten nje nivel ne shkalle experience me femrat dhe ne fund te fundit lufton per ndjenjen e tij
    Ndryshuar për herë të fundit nga J@mes : 31-01-2008 më 19:38

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Ajo paska qene nje bishtperdredhur ne te qe se paska pasur shoqen; nga njera ane e fejuar, ne te tjetren ane i pelqen te kete vemendjen e kecave te njome. Nje femer serioze, e lidhur ne fejese me nje mashkull, lere qe s'e fsheh fejesen e saje duke mbajtur rreth fejese por dhe ju flet kolegeve per te fejuarin, sorollat te fejuarin i cike sa per te hequr jarget i kolegeve si ty nga vetja.
    S'kuptoj sesi nje femer e fejuar, duke ditur qe ti ndjen per te, prape vazhdon te te ngjeshe me muhabet e te te ftoje te dalesh nga puna?Ka karakter ajo?
    Po ti njehere? Pse e ben veten pre e saje? S'mendon qe ke aq vlera sa te kesh nje femer te sinqerte ne krah?
    Pra, i dashur XFiles, i bie qe ajo femer s'qenka perfekte, s'qenka aq e paarriteshme, perkundrazi uroj qe ty mos te te bashkoje zoti kurre ne fejese me nje te tille. Larg bishtperdredhurave, cuno!
    te siguroj se nuk eshte aspak si e perfytyron ti, ka mjaft respekt per te fejuarin e vet, dhe ai eshte ne dijeni per ate qe ndjej une per te.
    Ajo me mban thjesht si shok, si vella te vogel, sepse une i kam thene qe e kam fjetur mendjen e nuk e ngacmoj me, dhe ne fakt kshu eshte, vetem se me rref pakez zemra akoma.
    Dhe eshte shume e sinqerte. me ka ndejtur afer ku une u dashurova me te, ajo me keshillonte vete se si ta harroja, dhe per kete i jam shume mirnjohes.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga angel_ j Lexo Postimin
    Ujkus e shikon ti ku qendron thelbi i muhabetit ketu apo jo?! Ajo 31 e ky 22 ne ate kohe. Ky si djal naiv ka ren pre e nje femra me karakter te ulet, qe i pelqen te ket vemendjen e kujtdo dhe kudo. Ksaj mikes o ti cuno dhe i ha dhe i djeg me fal per shprehjen, se ca te ben ty te mendosh qe nqs ajo mban terrhiq e mos e keput X-Files kundrejt te fejuarit te saj, nuk do te bej te njejten gje me X-Files ne nje te ardhme kur ti bjeri ne sy nje njomezak tjeter?!
    E ka then mire Blue_Sky: larg bisht perdredhurave.
    e keni keqkuptuar muhabetin, sepse ajo nuk ben aspak terhiqe mos e keput,
    e njoh personalisht shume mire, nuk eshte aspak bishtperdredhur, prandaj kjo me ben ta vleresoj me shume akoma.
    Ke te drejte aty ku thua se nese ajo le tjetrin per mua, nje dite do me lere dhe mua per nje tjeter. Ndershmeria e saj kundrejt meje dhe te fejuarit te vet ja rrit vleren ne syte e mi.
    ps: fantazia e nje mashkulli deri ne shtrat shkon ... ajo e nje femre zgjat gjithe jeten.
    jo per ç'do mashkull vlen kjo gje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga ujkus Lexo Postimin
    sa per divjaken eshte nje perle unikale ne te gjithe boten si vend .
    por e kisha tjeter vend muhabetet
    te kuptoj, do te thuash qe te mbysin thashethemet?
    po eshte e vertete, kam rene dhe une pre e tyre.

Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Këshilla Estetike/Në kushte shtëpiake
    Nga Mina në forumin Bukuri dhe estetikë
    Përgjigje: 226
    Postimi i Fundit: 26-07-2024, 03:27
  2. Keshilla rreth Islamit* Video (English)
    Nga La_Lune në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 26-04-2012, 04:07
  3. Keshilla Dhe Porosi Ndaj Pushtetarve Dhe Udheheqsave
    Nga gharib në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-04-2009, 05:29
  4. Këshilla dhe udhëzime rreth provimeve shkollore
    Nga titi-a në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-12-2008, 09:44
  5. Elbasani prenoton miqësore me Barcelonën
    Nga ClaY_MorE në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 30-09-2006, 21:05

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •