Close
Faqja 9 prej 10 FillimFillim ... 78910 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 91
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    24-03-2008
    Vendndodhja
    'Itlodeum' world
    Postime
    694
    A ka nevoje dikush per keshilla brutale por qe sherojne, shpejte dhe plotesisht?
    Po, kam nevoje per nje shpulle te mire.

Si te luftoj lodhjen mendore? Jam tip qe dua te bej 10 gjera ne te njejten minute. Kjo shpesh vjen ngaqe nuk kam kohe t'i bej me vone dhe nxitoj. Nuk eshte se bej gabim ne keto qe bej, por e ndiej veten te lodhur, shume te lodhur madje. (te kuptohemi, kjo s'ka te beje me forumin fare).

Ps. mos me jep keshilla si merr pushime dhe relaksohu pasi thene troc koha e lire nuk ekziston.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Po, kam nevoje per nje shpulle te mire.
    Po ndonje shkelm barkut?
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    24-03-2008
    Vendndodhja
    'Itlodeum' world
    Postime
    694
    Jo keq, nese do bente efekt

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-04-2008
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    195
    Atehere mundohu ta riorganizosh kohen dhe planifiko te besh jo me 10 gjera por aq sa mendon se mund te te dale kohe me bere duke u nisur nga me e rendesishmja.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    24-03-2008
    Vendndodhja
    'Itlodeum' world
    Postime
    694
    Kohen sigurisht qe e kam organizuar, madje mbaj dhe liber per skexhullimin e saj, por, ketu po flas per lodhjen mendore dhe jo per mosorganizim. Te gjitha ato qe jane ne plan per tu bere duhet te behen (te gjitha ato jane te rendesishme). Me pak fjale nuk mund te heq dore nga ato qe kam marre persiper per te bere.

Anxhi, mos vuaj per Ide te Medha, sepse sa shoh une, je tip, qe vetem jep gjthnje energji dhe i bart te gjith mbi supe...qetesohu lol, harmonizoje dihotomine.
    Mos u ndij fajtore...
    And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Dhe mua me ndodh lodhja mendore, aq sa nje here ne jave kam dhimbje koke si pasoje e mbingarkeses. Nje zgjidhje ka, kupto se nuk mund te besh dhe as te mendosh dot 10 gjera pernjeheresh, pranoje kete dhe bjer ne paqe me veten, dhe mos e vrit shume mendjen se ti e vret ca si teper.
    Dhe une si ti kam qene po kohet e fundit i thashe vetes mjaft, dhe kam rene ne qetesi.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    24-03-2008
    Vendndodhja
    'Itlodeum' world
    Postime
    694
    Citim Postuar më parë nga ABSOLUTE Lexo Postimin
    Anxhi, mos vuaj per Ide te Medha, sepse sa shoh une, je tip, qe vetem jep gjthnje energji dhe i bart te gjith mbi supe...qetesohu lol, harmonizoje dihotomine.
    Mos u ndij fajtore...
    Jam tip qe jap gjithmone energji e as vete se di nga burojne lol. Sa per idete e medha une thjesht i mendoj por nuk i vuaj, sepse e di qe s'varen nga une. Te pakten keshtu pretendoj. Por acarohem kur shoh padrejtesi, hipokrizi etj etj rrotull meje. (Kjo mbase me lodh menderisht me shume se gjithcka). Jam ambicioze (aq sa nese dikush nuk do me njihte ne realitet mbase do tromaksej).
    Ps. Xfiles jam dakord me ate qe ke shkruar, por ne fakt une nuk jam nga ata tipa qe e lene nje gje ne mes. Me pak fjale, nese le dicka pas dore e di qe s'do me zere gjumi naten e do cohem do e bej.
    Keshtu qe gjith keto keshilla s'bejne derman lol. Ka ndonje gje tjeter?

fading way
    Anëtarësuar
    24-01-2008
    Postime
    42
    po ku po shkon me kaq shpejtesi ne jete ti o njeri?! ndalu pak, nganjehere te besh asgje eshte gjeja me e mire qe ben njeriu per veten. tani une nuk mund te them te ndalim mendimet, por te jesh dembel ka edhe lezet nganjhere,,,
    kur vjen tek dembelizmi une e di shume mire
    senseless universe!? maybe!

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Përshëndetje të dashur anëtarë,

Më duket një ide e mirë të hap një temë keshilluese për problemet apo shqetësimet e ndryshme shoqërore të gjithësecilit.

Probleme apo shqetësime për të cilat gjithmonë keni dashur të pyesni por nuk e keni bërë. Probleme apo shqetësime që ju kanë prekur ju apo miqtë tuaj.

Pse nuk provoni të merrni një këshillë miqësore? Mos u shqetësoni... ketu jemi vetëm unë, ti , dhe anëtrët e tjerë. Këtu do të ndiheni të sigurt dhe te mbrojtur,

Për ata që nuk dëshirojnë të bëjnë publik identitetin, siguria e fshehtësisë është e garantuar nëpërmjet kontaktit me MP. Emri juaj do të mbetet anonim dhe do të trajtojmë vetëm problemi.

Cfarë prsini atëhere? Tregoja Force-Intruder!
    ma stai scherzando o come?!ec, nje keshille prej meje se njele tu dhon keshilla.

mos jep keshilla

Faqja 9 prej 10 FillimFillim ... 78910 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Këshilla Estetike/Në kushte shtëpiake
    Nga Mina në forumin Bukuri dhe estetikë
    Përgjigje: 226
    Postimi i Fundit: 26-07-2024, 03:27
  2. Keshilla rreth Islamit* Video (English)
    Nga La_Lune në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 26-04-2012, 04:07
  3. Keshilla Dhe Porosi Ndaj Pushtetarve Dhe Udheheqsave
    Nga gharib në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-04-2009, 05:29
  4. Këshilla dhe udhëzime rreth provimeve shkollore
    Nga titi-a në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-12-2008, 09:44
  5. Elbasani prenoton miqësore me Barcelonën
    Nga ClaY_MorE në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 30-09-2006, 21:05

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •