Close
Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 91
    U be shume kohe qe te gjithe vazhdojne te me injorojne. Nuk ma var asnjeri sado qe une perpiqem shume. Per ta eshte sikur nuk ekzistoj. Thjeshte me injorojne sikur nuk jam aty. Cfare duhet te bej ???
    Sillu ne te njejten menyre, edhe pak me menefregist/e do te thoja une. Ashtu sic te acaron ty kur dikush te injoron, ashtu edhe indiferenca jote do acaroje dike. Cfare nuk duhet te besh ... te ndryshosh ate qe ti je, thjesht per tu bere pjese e nje grupi te caktuar shoqeror.
    Thjesht pyete veten nqs ti meriton te rrish rreth njerezve te tille, apo meriton dicka me shume. Shkeputu per nje kohe nga ajo lloj shoqerie dhe shiko sa do e ndjejne mungesen tende, dhe ti te tyren.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    Pershendetje Force,
    kam nje hall te madh, probleme zemre,
    qe para nje viti u dashurova me nje kolegen time, mirpo ma tha pak si teper vone qe ishte e fejuar, dhe nuk mund ta hiqja dot me nga zemra.
    Njese, me mbajti shume afer, si shoqe, edhe pse une kembengulja, ajo ma priste thjesht se isha me i vogel se ajo (ajo 31 une 22 ne ate kohe). Me e keqja eshte se i fejuari i saj punon ne te njejten kompani , e njoh si fytyre dhe ai ne fakt e di se une e dua ate gocen, dhe kjo nga nje ane me pengon te vazhdoj te kembengul sepse nga nje ane dua dhe une te jem i lumtur me te, por nga ana tjeter nuk dua kurrsesi qe per fajin tim te shkaterroj lumturine e dikujt tjeter, aq me teper qe ata te dy jane shume çift i mire.
    Per shume kohe e hoqa nga mendja, dhe me siguri mund te them se e kam zemren e lire,
    mirpo edhe sot e kesaj dite asnje goce nuk arrin te me beje te me rrahi zemra si ajo, edhe pse them se nuk e dua, perseri sa here jam afer saj kur dalim ndonjehere bashke nga puna ndihem i lumtur. Deri tani nuk kam pare asnje qe ti jete e denje ta zevendesoje.
    Po dreqi e mori e kam perballe se punoj me te, dua nuk dua do ta shoh. Cdo femer mund ta refuzoj pa problem, por jo ate, tundimi eshte teper i forte.
    Jam perpjekur qe te shoh anet negative te saj, po pa sukses, eshte teper e embel.
    Si ta heq nga mendja?
    Apo duhet te vazhdoje te kembengul dhe ta deshiroj me gjithe forcen edhe pse eshte e fejuar? kjo e fundit do me bente te ndihesha tej mase fajtor, jam shume i trubullt.
    Si tia bej?
    .Ka femra qe u pelqen te lozin me meshkujt, ti bejne per vete ,se duan qe te gjithe meshkujt t'ja varin vetem atyre, Dhe pse e kuptojne ,qe ai po shfaq interes me teper se sa per shoqeri ,prape vazhdojne lojen e hiqen sikur s'kuptojne.Luajne rolin e naives. Vetem kur ja thua troc, hapen e thone, se kane nje tjeter.Ketyre vajzave u pelqen ti bejne djemte te vuajne edhe pse nuk ndjejne fare per ata.
    N.q.s ajo do te kishte vetem qellime shoqerore me ty ,do ta kishte treguar qe ne fillim qe ishte e fejuar ,qe mos te krijoheshin keqkuptime me vone.Si ka mundesi qe nuk arrite ta kuptoje qe ajo kishte nje tjeter duke qene se jeni ne te njejten kompani?Ti mendon se akoma ke shprese me te ,qe s'do te heqesh dore prej saj?Per mendimin tim, ben mire ti hedhesh syte diku tjeter.Sa e mire ju duket juve djemve nje vajze qe eshte e lidhur me nje tjeter,''molla e ndaluar''?!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    dea_07, e njoh vete shume mire, dhe te siguroj qe eshte vajze yll, te pakten nga ndershmeria dhe zemra.
    Lexo postimet e tjera te meparshme se e kupton ate qe kam thene.
    Faleminderit.

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    [QUOTE=xfiles;1818071]dea_07, e njoh vete shume mire, dhe te siguroj qe eshte vajze yll, te pakten nga ndershmeria dhe zemra.
    Lexo postimet e tjera te meparshme se e kupton ate qe kam thene.
    Faleminderit.[/QUOTE

Uroj qe ashtu te jete ,por fakti qe nuk eshte treguar e sinqerte me ty e te tregonte qe ishte e fejuar qe ne fillim nuk me pelqen .Normal qe ty yll do te duket , gjersa ke rene brenda me te.Por kujdes se ndonjehere dashuria te verbon.Une per veten time, gjithmone kur futem ne nje shoqeri te re, gjeja e pare qe them eshte se jam e martuar.Nuk me pelqen qe te krijohen keqkuptime me vone .Kete te keqe keni ju meshkujt. Mos guxojne femrat t'ju japin muhabet, se krijoni iluzione te kota, mendoni se ajo ju dashuron.Sinqerisht te keshilloj te mos hysh mes tyre.N.q.s ata ndahen te mos jesh ti shkaktari.Ka plot vajza shume te mira beqare, qe po te presin jashte kompanise.Lejoje ndonjeren prej tyre te hyj ne zemren tende dhe boll e brengose veten me nje dashuri te pamundur.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 01-02-2008 më 20:32

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin

Uroj qe ashtu te jete ,por fakti qe nuk eshte treguar e sinqerte me ty e te tregonte qe ishte e fejuar qe ne fillim nuk me pelqen .Te pakten mendoj si per veten time. Gjithmone kur futem ne nje shoqeri te re, gjeja e pare qe them eshte se jam e martuar.Nuk me pelqen qe te krijohen keqkuptime me vone .Kete te keqe keni ju meshkujt. Mos guxojne femrat t'ju japin muhabet, se krijoni iluzione te kota, mendoni se ajo ju dashuron.Sinqerisht te keshilloj te mos hysh mes tyre.N.q.s ata ndahen te mos jesh ti shkaktari.Ka plot vajza shume te mira beqare, qe po te presin jashte kompanise.Lejoje ndonjeren prej tyre te hyj ne zemren tende dhe boll e brengose veten me nje dashuri te pamundur.
    me duhet te kembengul per te sqaruar disa gjera sepse shoh se edhe ju po kembengulni ne disa , une nje jave ja fsheha ate qe ndjeja, por duke i bere te kuptonte. Dhe kur e pyesja per te fejuar , thjesht nuk me pergjigjej, me thoshte se ishte diçka private.
    ne javen e dyte, kur une dola hapur, me terhoqi veshin, dhe me tha qe sa me shpejt ta harroja , aq me mire per mua , sepse nuk kisha shpresa me te.
    Ajo u tregua e sinqerte, shume fare, por ne te njejten kohe, ne vend sa te mbante distance prej meje, gje qe do ta rendonte gjendjen time, vendosi te me ndihmonte, sepse me ka pare dhe me shef dhe sot e kesaj dite si vella te vogel(me te drejte).
    Faleminderit vemendjen.

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    me duhet te kembengul per te sqaruar disa gjera sepse shoh se edhe ju po kembengulni ne disa , une nje jave ja fsheha ate qe ndjeja, por duke i bere te kuptonte. Dhe kur e pyesja per te fejuar , thjesht nuk me pergjigjej, me thoshte se ishte diçka private.
    ne javen e dyte, kur une dola hapur, me terhoqi veshin, dhe me tha qe sa me shpejt ta harroja , aq me mire per mua , sepse nuk kisha shpresa me te.
    Ajo u tregua e sinqerte, shume fare, por ne te njejten kohe, ne vend sa te mbante distance prej meje, gje qe do ta rendonte gjendjen time, vendosi te me ndihmonte, sepse me ka pare dhe me shef dhe sot e kesaj dite si vella te vogel(me te drejte).
    Faleminderit vemendjen.
    Me fal qe po behem e bezdisur ,por n.q.s kembengul eshte se jam femer vet dhe situata jote nuk eshte e re per mua.Nuk ua kam bere meshkujve nje gje te tille po kam pare te tjerat .Dhe ky mesazhi yt i fundit me mbushi mendjen qe je shume naiv .Jam me e madhe se ty ne moshe ,aty - aty me moshen e shoqes tende.N.q.s ajo vertet ka bere ashtu sic shprehesh ti qenka shume e papjekur..Eshte dhe shprehja''dashuria e te tjereve ne na duket pa kuptim''prandaj mos u prek shume ne qofte se ne nuk biem dakord me ty.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    dea_07,
    po u preka dhe per llafe forumi une, po i mjeri une ,
    jo moj xhan, doja vetem te te sqaroja.

P.S.Dhe po shoh se po me thone shume vete "naiv", duhet ta marr si cilesi te keqe kete apo si te mire?

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Vetem njehere dashuron njeriu aq keq, pastaj behet pak me i matur, fut dhe arsyen.
    Lol.fjale te arta,arsyeja nuk duhet humbur ne asnjelloj situate.ne e dime se dashuria eshte irracionale,te erreson llogjiken,nuk shikon qe te tjeret ta kane me hile.pra ku e kam fjalen?duhet patur kujdes i madh me ke njeri ke te besh,duhet te fitoje llogjika dhe jo irracionaliteti.

PS.flas ne pergjithsi

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    P.S.Dhe po shoh se po me thone shume vete "naiv", duhet ta marr si cilesi te keqe kete apo si te mire?[/QUOTE]

Naiviteti eshte tipar i njerezve te sinqerte ,njerezve me shpirt te mire,mendoj. .Per moshen qe ke besoj se eshte normal te jesh naiv sidomos ne dashuri .Te gjithe kemi qene te tille dikush me shume ,dikush me pak.Vetem ki kujdes, se ka njerez ,qe perfitojne nga naiviteti i te tjereve.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Nga e di ti qe eshte naiv??

Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Këshilla Estetike/Në kushte shtëpiake
    Nga Mina në forumin Bukuri dhe estetikë
    Përgjigje: 226
    Postimi i Fundit: 26-07-2024, 03:27
  2. Keshilla rreth Islamit* Video (English)
    Nga La_Lune në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 26-04-2012, 04:07
  3. Keshilla Dhe Porosi Ndaj Pushtetarve Dhe Udheheqsave
    Nga gharib në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-04-2009, 05:29
  4. Këshilla dhe udhëzime rreth provimeve shkollore
    Nga titi-a në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-12-2008, 09:44
  5. Elbasani prenoton miqësore me Barcelonën
    Nga ClaY_MorE në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 30-09-2006, 21:05

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •