Close
Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 91
    Citim Postuar më parë nga ujkus Lexo Postimin
    e ndreruar grifshe .ke qene ndonjehere ne divjake ?
    vijme te problemi i dyte .asnje femer me mend mashkull pra njeri nuk heq dore nga miqesite e tij per shkak te xhelozise se semure te partnerit sepse humbet shume nga personaliteti i vet .
    keshtu ajo qe them une eshte nje skeme e paster qe kerkon kohe dhe qe ne fund xfiles ka ate qe do .
    pjesa e pare e filmit
    ne fillim gjendet pika e dobet e ciftit pastaj ai behet xheloz humb arsyen ,ata zihen ai e ofendon ,ata prishen .dhe aty eshte shoku qe te rri prane
    pjesa e dyte e filmit
    xfile eshte aty dhe ajo fillon e ndjen per te po nuk eshte e sigurte se e ka refuzuar njeher
    pjesa kulminante
    xfile e puth dhe pastaj dihet
    morali i fabules: beje nje femer te ndjeje per ty .femra eshte si uji .askush nuk e ruan per nje khe te gjate ne nje forme
    Ujkus djal i mbare kam qen ne Divjake me shum here se sa mund ta mendosh ti ... ishte nje nga opsionet e fresketa te veres plazhi atje
    Sa per ato qe ke then, te keshilloj ti vesh fre imagjinates qe te kane dhene filmat e shumte, dhe te ecesh me kembe ne toke sic eshte per te qene.

Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Fantastike!
    Gjithmone kam menduar dhe mendoj se hakmarrja eshte dicka e mire!
    Vendos ekuiliber dhe na ben te jetojme me ne paqe me vetveten.
    Nqs do tia nxish jeten me mjete te pandershme... kjo eshte akoma me e pelqyeshme. Cliroji ndjenjat... Ajo e meriton te shkoje ne ate vend!
    Revenge sweet revenge … make sure you serve it in an icy cold plate.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    A e di ca mu kujtua nga keto qe thua. Nje fraze e thene nga nje burre shteti :
    I have never killed a man, but I have read many obituaries with a lot of pleasure.
    gjithesesi ishte shaka lol.....ne jete ka shume ndarje,paqen e gjen duke gjetur nje dashuri te re.

ps.gjithsesi kam qellime te tjera ne jete,hakmarja dhe urrejtja nuk bejne pjese tek une

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga diocleziano Lexo Postimin
    ps.gjithsesi kam qellime te tjera ne jete,hakmarja dhe urrejtja nuk bejne pjese tek une
    Oh miku im... qellimet ne jete natyrisht duhet te jene te tjera.

Por kush nuk pranon qe hakmarrja dhe urrjetja nuk jane pjese e tij, mohon ndjenja shume te natyrale dhe te nevojshme.

Sepse mund te falim, eshte e vertete. Por deri ne c'mase?

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684

Por kush nuk pranon qe hakmarrja dhe urrjetja nuk jane pjese e tij, mohon ndjenja shume te natyrale dhe te nevojshme.

Mendoj qe per momentin te kap ndjenja e zemerimit,nuk eshte urrejtje,por dhe ky zemerim kalon shpejt,mua me kaloi.

life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897

ne jeten time nuk jam hakmarre dhe as kam arritur te urrej ndonjehere..per mua hakmarrja dhe urrejtja jane ndjenje shume te forta qe per mendimin tim kush i provon do te thote qe nuk eshte i lumtur me jeten qe ka...
    te mos falesh dhe te urresh jane ndjenja te ndryshme, me ka qelluar te mos fal por nuk mund te them kurre qe ate qe nuk fal e urrej, sepse te urresh dike do te thote ti urosh gjithe te ligat dhe vuajtjet e kesaj bote...
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

zhapik buster Maska e drity
    Anëtarësuar
    11-01-2006
    Postime
    1,237
    na jep i menje knej Force-Intruder

Kam nja mbedhjete vjet larg Shqiperise, jeta ok, puna akoma me mire, familja lulezon, shoqnia m'respekton, begati e modhe me i llaf. Por prap menja m'rri n'Tirone. Vet une, gjith problemet e Shqiperise i konsideroj si sfida dhe oportunitete, pra me qen i vetem zgjedhja do kish qen e lehte. Puna osht tek kalamojt. Ata ndihen mire, si n'shpi t'vet, shkolla per s'mari, sherbimi mjeksor koma me mire, parqe ka plot, thithin ajer t'paster, gjith gjonat qe kan nevoj i kan me i llaf, mo mire prishet. Si do bojshe ti plako, do ta anojshe peshoren ka vetja e do ti terhiqshe kalamojt me vete n'Tiron, apo do ta bojshe zemnen gur e do rrijshe aty ku je?
    When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691

po eshte e vertete qe hakmarrja dhe urrejtja jane pjese e jetes sone,
    po shume here nuk ja vlen ti çojme deri ne fund hakmarjen dhe urrejtjen , me shume dem i bejme vetes se sa atyre te cileve duam ti marrim hak.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga drity Lexo Postimin
    na jep i menje knej Force-Intruder

Kam nja mbedhjete vjet larg Shqiperise, jeta ok, puna akoma me mire, familja lulezon, shoqnia m'respekton, begati e modhe me i llaf. Por prap menja m'rri n'Tirone. Vet une, gjith problemet e Shqiperise i konsideroj si sfida dhe oportunitete, pra me qen i vetem zgjedhja do kish qen e lehte. Puna osht tek kalamojt. Ata ndihen mire, si n'shpi t'vet, shkolla per s'mari, sherbimi mjeksor koma me mire, parqe ka plot, thithin ajer t'paster, gjith gjonat qe kan nevoj i kan me i llaf, mo mire prishet. Si do bojshe ti plako, do ta anojshe peshoren ka vetja e do ti terhiqshe kalamojt me vete n'Tiron, apo do ta bojshe zemnen gur e do rrijshe aty ku je?

Ahhh... ketu puna eshte ndryshe vella! Kur vjen puna te femijet ia vlen cdo sakrifice vetem qe ata te jene te lumtur. Dhe ty te takon ta kerkosh lumturine ne lumturine e tyre. Lumturia e tyre eshte suksesi jot. Cfaredo pishmani te kesh ne kete bote, cfaredo gjeje qe nuk ke realizuar, jane ata.
    Jane libri qe ke dashur te shkruash por nuk e ke shkruajtur kurre. Jane qellimi i jetes tende. Ti i jep kuptim ekzistences se tyre shume me pak se sa i japin ata kuptim ekzistences tende. Ata jane ti qe jeton pergjithmone. Krijimi yt me i suprem.
    Keshtu rruga e vetme eshte te besh zemren e forte dhe te mendosh per lumturine e tyre.
    Se i tregon per Shqiperine nuk ka asgje te keqe, beji qe ta duan... mundesisht vizitojeni bashke. Do te vije dita kur ata te jene te lire dhe te rritur dhe atehere mund te dedikosh pjesen tjeter te jetes vetes.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Ahhh... ketu puna eshte ndryshe vella! Kur vjen puna te femijet ia vlen cdo sakrifice vetem qe ata te jene te lumtur. Dhe ty te takon ta kerkosh lumturine ne lumturine e tyre. Lumturia e tyre eshte suksesi jot. Cfaredo pishmani te kesh ne kete bote, cfaredo gjeje qe nuk ke realizuar, jane ata.
    Jane libri qe ke dashur te shkruash por nuk e ke shkruajtur kurre. Jane qellimi i jetes tende. Ti i jep kuptim ekzistences se tyre shume me pak se sa i japin ata kuptim ekzistences tende. Ata jane ti qe jeton pergjithmone. Krijimi yt me i suprem.
    ke fol shume bukur Force-Intruder ketu, me te vertete femijet jane qellimi final i jetes, lumturia e tyre eshte dhe e jotja.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    Pershendetje Force,
    kam nje hall te madh, probleme zemre,
    qe para nje viti u dashurova me nje kolegen time, mirpo ma tha pak si teper vone qe ishte e fejuar, dhe nuk mund ta hiqja dot me nga zemra.
    Njese, me mbajti shume afer, si shoqe, edhe pse une kembengulja, ajo ma priste thjesht se isha me i vogel se ajo (ajo 31 une 22 ne ate kohe). Me e keqja eshte se i fejuari i saj punon ne te njejten kompani , e njoh si fytyre dhe ai ne fakt e di se une e dua ate gocen, dhe kjo nga nje ane me pengon te vazhdoj te kembengul sepse nga nje ane dua dhe une te jem i lumtur me te, por nga ana tjeter nuk dua kurrsesi qe per fajin tim te shkaterroj lumturine e dikujt tjeter, aq me teper qe ata te dy jane shume çift i mire.
    Per shume kohe e hoqa nga mendja, dhe me siguri mund te them se e kam zemren e lire,
    mirpo edhe sot e kesaj dite asnje goce nuk arrin te me beje te me rrahi zemra si ajo, edhe pse them se nuk e dua, perseri sa here jam afer saj kur dalim ndonjehere bashke nga puna ndihem i lumtur. Deri tani nuk kam pare asnje qe ti jete e denje ta zevendesoje.
    Po dreqi e mori e kam perballe se punoj me te, dua nuk dua do ta shoh. Cdo femer mund ta refuzoj pa problem, por jo ate, tundimi eshte teper i forte.
    Jam perpjekur qe te shoh anet negative te saj, po pa sukses, eshte teper e embel.
    Si ta heq nga mendja?
    Apo duhet te vazhdoje te kembengul dhe ta deshiroj me gjithe forcen edhe pse eshte e fejuar? kjo e fundit do me bente te ndihesha tej mase fajtor, jam shume i trubullt.
    Si tia bej?
    Ajo paska qene nje bishtperdredhur ne te qe se paska pasur shoqen; nga njera ane e fejuar, ne te tjetren ane i pelqen te kete vemendjen e kecave te njome. Nje femer serioze, e lidhur ne fejese me nje mashkull, lere qe s'e fsheh fejesen e saje duke mbajtur rreth fejese por dhe ju flet kolegeve per te fejuarin, sorollat te fejuarin i cike sa per te hequr jarget i kolegeve si ty nga vetja.
    S'kuptoj sesi nje femer e fejuar, duke ditur qe ti ndjen per te, prape vazhdon te te ngjeshe me muhabet e te te ftoje te dalesh nga puna?Ka karakter ajo?
    Po ti njehere? Pse e ben veten pre e saje? S'mendon qe ke aq vlera sa te kesh nje femer te sinqerte ne krah?
    Pra, i dashur XFiles, i bie qe ajo femer s'qenka perfekte, s'qenka aq e paarriteshme, perkundrazi uroj qe ty mos te te bashkoje zoti kurre ne fejese me nje te tille. Larg bishtperdredhurave, cuno!
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Këshilla Estetike/Në kushte shtëpiake
    Nga Mina në forumin Bukuri dhe estetikë
    Përgjigje: 226
    Postimi i Fundit: 26-07-2024, 03:27
  2. Keshilla rreth Islamit* Video (English)
    Nga La_Lune në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 26-04-2012, 04:07
  3. Keshilla Dhe Porosi Ndaj Pushtetarve Dhe Udheheqsave
    Nga gharib në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-04-2009, 05:29
  4. Këshilla dhe udhëzime rreth provimeve shkollore
    Nga titi-a në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-12-2008, 09:44
  5. Elbasani prenoton miqësore me Barcelonën
    Nga ClaY_MorE në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 30-09-2006, 21:05

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •