Close
Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 91
    Citim Postuar më parë nga ujkus Lexo Postimin
    xfiles ti ke nje problem te madh dhe nje te vogel .
    i madhi eshte qe je nga divjaka dhe i vogli eshte qe ajo do nje tjeter .
    sa per ate mos u shqeteso .
    beje qe ai te behet xheloz dhe ajo te luftoje per miqesine tuaj duke e ruajtur ate
    ne fund ajo do te jete e jotja sepse ai tjetri do te heqe dore
    eshte pak diabolike por funksionon
    Cfare te ben te mendosh ty si fillim, qe ajo para njeriut qe do, do te vej dike qe e ka thjesht shok, dhe qe per me teper ndoshta e shikon thjesht si nje pengese ne lidhjen e saj, dhe mezi pret qe x-files te beje hapin e gabuar per ti thene "hiqmu sysh"?!
    Problemi i madh nuk eshte origjina e tij djale i mbare, sepse edhe ajo nuk eshte e rene nga qielli, hiqe nga mendja ti ate konceptin fshataro-qytetar qe nis thjesht nga vendbanimi. Fshatar te ben mentaliteti i mykur qe te ze syte, dhe qytetar te ben kultura dhe aftesia qe ke per ti bere vend vetes kudo qe shkon.
    Problemi i madh eshte qe ajo do dhe per me teper e ka konsoliduar lidhjen e saj me ate qe do ne fejese, ky eshte PROBLEMI.
    Sa per keshille per x-files ... do thoja pyete mire veten nqs ti vertet e do, apo eshte thjesht obsesioni per ti provuar vetes dhe asaj qe mund ta besh te leje te fejuarin per ty.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Nyx : 30-01-2008 më 12:25

pssstt edhe u' kom ni problem, o shoku fors intrudër..

qysh mi ja bo me ni djal qi po mpelqen shum, mirepo po ngecim tuj diskutu per kualitetin e grithshmerine e cd-ve. Nuk osht teme produktive.
    Kajher po ja nis me bo hajgare edhe me qesharaksine e e-mail-it tem, po mu kjo s'po m'duket zbavitse...une po ofendohna. Mirepo ai nuk pi din k'to.
    Sinqerisht po du me dit qysh mi ja bo me k'si njerez?

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Force Intruder,po une qe kam bere qellimin madhor te jetes time te shkaterroj jeten e saj,me ça do lloj mjeti te ndershem apo te pandershem,ti ça keshillon?
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar Maska e ujkus
    Anëtarësuar
    17-10-2006
    Postime
    327
    e ndreruar grifshe .ke qene ndonjehere ne divjake ?

vijme te problemi i dyte .asnje femer me mend mashkull pra njeri nuk heq dore nga miqesite e tij per shkak te xhelozise se semure te partnerit sepse humbet shume nga personaliteti i vet .
    keshtu ajo qe them une eshte nje skeme e paster qe kerkon kohe dhe qe ne fund xfiles ka ate qe do .

pjesa e pare e filmit

ne fillim gjendet pika e dobet e ciftit pastaj ai behet xheloz humb arsyen ,ata zihen ai e ofendon ,ata prishen .dhe aty eshte shoku qe te rri prane

pjesa e dyte e filmit

xfile eshte aty dhe ajo fillon e ndjen per te po nuk eshte e sigurte se e ka refuzuar njeher

pjesa kulminante

xfile e puth dhe pastaj dihet

morali i fabules: beje nje femer te ndjeje per ty .femra eshte si uji .askush nuk e ruan per nje khe te gjate ne nje forme

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga amenti Lexo Postimin
    pssstt edhe u' kom ni problem, o shoku fors intrudër..

qysh mi ja bo me ni djal qi po mpelqen shum, mirepo po ngecim tuj diskutu per kualitetin e grithshmerine e cd-ve. Nuk osht teme produktive.
    Kajher po ja nis me bo hajgare edhe me qesharaksine e e-mail-it tem, po mu kjo s'po m'duket zbavitse...une po ofendohna. Mirepo ai nuk pi din k'to.
    Sinqerisht po du me dit qysh mi ja bo me k'si njerez?
    Kur te jeni ne diskutim e siper, merre doren e tij dhe vendose mbi gjoksin tend. Pyete se mos ke rrahje te shpeshta zemre. Gjate gjithe kesaj kohe shikoje drejt ne sy me nje veshtrim provokues.
    Do te jete i yti menjehere. Shoqerohet me vere te bardhe!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga angel_ j Lexo Postimin
    Sa per keshille per x-files ... do thoja pyete mire veten nqs ti vertet e do, apo eshte thjesht obsesioni per ti provuar vetes dhe asaj qe mund ta besh te leje te fejuarin per ty.
    po ne fakt ketu jam pak i pavendosur, sepse eshte kjo qe me ka mbajtur nga te insistuarit.

ujkus,
    nuk e kuptova ku qendron problemi me qene nga divjaka, por te falenderoj per sugjerimin, shume interesant, po nese e vure re nga shkrimi im qellimi im nuk eshte te shkaterroj lumturine e askujt.
    Po do ta kem parasysh ne ndonje rast tjeter.

P.S.Kolegia eshte italiane, prandaj nuk ka probleme alla shqiptarçe, meqe ti ujkus permende se nga jam une.
    Ndryshuar për herë të fundit nga xfiles : 30-01-2008 më 13:09

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga diocleziano Lexo Postimin
    Force Intruder,po une qe kam bere qellimin madhor te jetes time te shkaterroj jeten e saj,me ça do lloj mjeti te ndershem apo te pandershem,ti ça keshillon?
    Fantastike!
    Gjithmone kam menduar dhe mendoj se hakmarrja eshte dicka e mire!
    Vendos ekuiliber dhe na ben te jetojme me ne paqe me vetveten.
    Nqs do tia nxish jeten me mjete te pandershme... kjo eshte akoma me e pelqyeshme. Cliroji ndjenjat... Ajo e meriton te shkoje ne ate vend!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Fantastike!
    Gjithmone kam menduar dhe mendoj se hakmarrja eshte dicka e mire!
    Vendos ekuiliber dhe na ben te jetojme me ne paqe me vetveten.
    Nqs do tia nxish jeten me mjete te pandershme... kjo eshte akoma me e pelqyeshme. Cliroji ndjenjat... Ajo e meriton te shkoje ne ate vend!
    Gjithmone duke menduar per pasojat e mundshme.
    A ja vlen te hakmerret?

life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Citim Postuar më parë nga ujkus Lexo Postimin
    e ndreruar grifshe .ke qene ndonjehere ne divjake ?

vijme te problemi i dyte .asnje femer me mend mashkull pra njeri nuk heq dore nga miqesite e tij per shkak te xhelozise se semure te partnerit sepse humbet shume nga personaliteti i vet .
    keshtu ajo qe them une eshte nje skeme e paster qe kerkon kohe dhe qe ne fund xfiles ka ate qe do .

pjesa e pare e filmit

ne fillim gjendet pika e dobet e ciftit pastaj ai behet xheloz humb arsyen ,ata zihen ai e ofendon ,ata prishen .dhe aty eshte shoku qe te rri prane

pjesa e dyte e filmit

xfile eshte aty dhe ajo fillon e ndjen per te po nuk eshte e sigurte se e ka refuzuar njeher

pjesa kulminante

xfile e puth dhe pastaj dihet

morali i fabules: beje nje femer te ndjeje per ty .femra eshte si uji .askush nuk e ruan per nje khe te gjate ne nje forme
    pse cfare ka divjaka qe nuk te pelqen???mendoj qe eshte me bukur 1000 here me shume sesa shume zona te italise..cdo vend ka bukurin e tij.

persa i perket keshilles qe ti i jep, shpresoj qe xfiles te kete aq mend ne koke qe te mos e marre parasysh..sepse asnje femer me mend ne koke nuk le ti rreshqase situata nga dora qe te kete sherr midis te fejuarit dhe mikut te saj..mos harro se ka 32 vjec dhe jo 15..
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    Gjithmone duke menduar per pasojat e mundshme.
    A ja vlen te hakmerret?
    hakmarrja nuk eshte kurre e mire..sepse do te thote te sillesh ne te njejten menyre sic eshte sjelle kush te ka bere te vuaj..
    mos bej te tjereve ate qe ti deshiron qe te tjeret te mos ta bejne kurre ty...
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Këshilla Estetike/Në kushte shtëpiake
    Nga Mina në forumin Bukuri dhe estetikë
    Përgjigje: 226
    Postimi i Fundit: 26-07-2024, 03:27
  2. Keshilla rreth Islamit* Video (English)
    Nga La_Lune në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 26-04-2012, 04:07
  3. Keshilla Dhe Porosi Ndaj Pushtetarve Dhe Udheheqsave
    Nga gharib në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-04-2009, 05:29
  4. Këshilla dhe udhëzime rreth provimeve shkollore
    Nga titi-a në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-12-2008, 09:44
  5. Elbasani prenoton miqësore me Barcelonën
    Nga ClaY_MorE në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 30-09-2006, 21:05

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •