Ja dhe Prezendimi i,
Unė Quhem Luli jam 22 vjeēar Banoj ne Londer me Origjin jam nga Peshkopia kam banur ne Tiran, mos pyetin per me shum se sja vlen fare te dini![]()
Ja dhe Prezendimi i,
Unė Quhem Luli jam 22 vjeēar Banoj ne Londer me Origjin jam nga Peshkopia kam banur ne Tiran, mos pyetin per me shum se sja vlen fare te dini![]()
Kiss_off_The_Dragon
Luli Mirė Se Erdhe Nė ForuminShqiptar Kalofsh Njė Kohė Tė Kėndshme
(me respekt Denisi)
FEJA E SHQYPTARIT? 'SHQYPTARIA'
flm Deniso per Mirpritjen
(siqerisht Luli)
Kiss_off_The_Dragon
luli mire se na erdhe ne forum dhe ja kalofsh sa me mire dhe sa me kendshem midis neshgjithe te mirat
sinqerisht
gerta
E akm pa ate filmin por sme pelqen fare ai aktor se genjen shume.
Por une do te uroja mireseardhjen ne forum.
great.
doli nje nga katundi im me ne fund.
Memory is a kind
of accomplishment
a sort of renewal
even
an initiation
Mire se erdhe Luli!!
U kenaqs dhe befsh qef ne forumin me te madh shqipetar.
Po si shkurt prezantimi me duke.
===========Me respekt Dina=========
hi dina
hahahahahaha thnx per mirkpritjen lake jeni me te vertet fantastike te gjitha gocat shqiptare. ha se harova ca te them me shume per veten time amon se jam cope cope :P pacim ja kalofsh sa me mire Dina me respekt nga Luli.
Kiss_off_The_Dragon
hmmmmmm katundi dola sakte po ama me duket se dhe ti nga ai vend qe jam une je dhe ti thnx per respektin ndaj meje do ta mar si komliment![]()
Kiss_off_The_Dragon
shefo do ishte nje nder endrat e mia qe te luaja ate filem po ce do nuk e kam shancin qe te jem aktore dhe kjo gje me ben te vuaj ne vetvete mendo me mend e vuaj me dhimje koke :P hahahahahahahahaaaaaa thnx grupo per mirkpritjen hahahahahaha![]()
Kiss_off_The_Dragon
Krijoni Kontakt