Gleno mir se erdhe nforum plako ne pse sthu ti qe qeke prej tirone po ka tirana cuni me edukat y stjve zorr ho se tallem shnet e gjith tmirat plako
Gleno mir se erdhe nforum plako ne pse sthu ti qe qeke prej tirone po ka tirana cuni me edukat y stjve zorr ho se tallem shnet e gjith tmirat plako
Forca Milan Kick Juventus @$$ And Win Champion League
gleni mire se erdhe ne forum . very nice pictures, jeni shume simpatik
suksese ne cdo fushe te jetes dhe ja kalofsh mire ne forum. gjithe te mirat
sinqerisht
gerta
O endro sjam nga tirana plako po jam shkodran dhe edukata nuk shihet nga cila krahine apo qytet vjen po nga familja.
Gjithsesi te falenderoj qe shkrove dhe te uroj diten e mire atje ku je,Gleni.
The world is yours !!!
Korca mire se te gjeta dhe falemnderit per komplimentin por aty kam dale kur kam qene akoma i ri se tani ka fillu me na ik bukuria nga 'duart'.
Falemnderit qe shkrove dhe gjithshtu te uroj suksese ne shkolle dhe kudo,Gleni.
The world is yours !!!
mire se erdhe ne forum
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Mireserdhe ne forum Gleni, te uroj t'ia kalosh sa me kendshem ne shoqerine tone.
Dhe... urime per martesen, megjithese sikur mora vesh qe u ndave !? E mire e bere, se gjen nuēe tjeter ti se qenke shume i embel.
Sinqerisht Siara !
Ai qe sheh me syrin e te mires edhe kur mendon, mendon mire. Ai qe mendon mire arrin te gjeje kuptimin e kesaj jete dhe ta shijoje ate.
o gleni sa keq ke dale ne foto mer lal,kur del ne rruge je mo king.Gjithmone kemi bo fjale bashke se ti je 2 cm me i gjate se une dhe une e kam 2 cm me te madh se ty,po nejse si xhuna xhaje qe jena sna mbetet qefi.Ja kalofsh mire ketu megjithese ti sja kalon keq nga do qe shkon e kena gjakun e omel ne shkodronet qe rrime ne tirone(biles kena fillu me fol si tironsit)
rruge pa fund
o gleni mireseerdhe ne forum alamet kingu qenke aman mo se i simpatizoj shume esmeret. ciao blondi-bagabonti
GJITHMONE OPTIMIST PER TE ARRITUR ATE QE DON.
mire se erdhe ne forum Gleni
ja kalofshe sa me mire midis nesh
foto shum te bukura i paske
te pershendes shum
me respekt Blerimi
I love you not only for who you are,but for what I am when i'm with you!
Gleniiiiiiiiiiiiiiiiii ku je o rrusho? nic pic have fun![]()
Krijoni Kontakt