2007/08 UEFA Cup
Cerek Finalet
Do te luhen ne pridh 3 dhe 10
Ekipi fituses nga keto dy sfida do te ndeshet ne gjysmen finale me fituesen e ciftit Rangers/Sporting
2007/08 UEFA Cup
Cerek Finalet
Do te luhen ne pridh 3 dhe 10
Ekipi fituses nga keto dy sfida do te ndeshet ne gjysmen finale me fituesen e ciftit Rangers/Sporting
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Ndeshje e veshtire per fiorentinen megjithate kam besim se do kualifikohet duke patur parasysh qe do kthehet pas demtimit Adrian Mutu ( golashenuesi dhe lojtari me i mire i fiores).
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Fiorentina do te kualifikohet...
Besoj ne kualitetin e Fiorentines nese nuk do i largohen
lojtaret pas 2-3 viteve me kete fond te lojtareve qe ka
do te jete ekip shume serioz.
_____
Inter Campione d'Italia!!
2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013... 2500
Fiorentinaa ....
SPECIAL ONE
RAUL # 7
PSV e kaloi Tottenhamin do ta kaloj edhe Fiorentinen.
Mendoj se do kaloj fiorentina. Duhet te tregoj veten qe eshte ekip italian
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Nje supersfide ne kupen e "vogel" do ta quaja kete. Une mendoj se Fiorentina do te kaloje me teje. Kete sezon ka bere nje pune me te vertete te mire ne kampionatin Italian. Mbi te gjitha ka nje trajnjer per tu admiruar. Besoj se Fiore do kaloje me tej.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Italianet kan bilanc me te mire me ekipe Holandeze dhe Besoj qe edhe Fiorentina do te kaloj ket sfide![]()
Cdo Bukuri e ka te zezen e vet..
S`eshte pune bilanci jo.
O kishin bilanc ekipet anlgeze keto vitet e fundit mbi ekipet italiane o skishte tjeter dhe ja qe fiorja e kaloi evertonin.
...megjithmend nuk i dihet se PSV eshte shume shume ne forme. Edhe ne kampjonat ne vend te 1.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Krijoni Kontakt