Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 23
    Nuk ke cfare ndryshon ne kombetare. Aty merren lojtaret me te mire zakonisht po kaq takat kemi. Kur te rregullohet Shqiperia e te jene gjithe te tjerat ne rregull, atere do rregullohet vete dhe kombtarja. Nuk ke cfare ben asgje. Nuk mund te konkuroje kombtarja jone si e barabarte me vendet e tjera europiane kur niveli i kampionatit tone eshte 0.

Perjashtuar Maska e _Matrix_
    Anëtarësuar
    07-06-2007
    Vendndodhja
    Paris
    Postime
    489
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Si marrin rrogen dhe nuk japin rezultate?

nuk kane arritur dy trajneret e huaj rezultatet me te mira ne historine tone?

Rendesi sot ka kualifikim pasi po shpenzohet shum me keta trainere dhe fitohet 1 ndeshje por humbin 4 te tjera

i/e regjistruar Maska e Alex731
    Anëtarësuar
    06-04-2007
    Postime
    540
    Duka duhet ndryshuar dhe te vij njeri si p.sh Fatmir Vata, ndryshe me Duken ne krye vdekje...
    Lidhjet e faqeve personale mund ti vendosni tek profili juaj por jo në firmë. Stafi i forumit!

Perjashtuar Maska e _Matrix_
    Anëtarësuar
    07-06-2007
    Vendndodhja
    Paris
    Postime
    489
    Te gjitha mosmarrveshjet qe ka Federata jone me shtetin i vuajne tifozat dhe te gjith shqiptaret dhe kjo esht ne dem te kombetares

Refik....Long Mishi Maska e I_CuDiTuRi
    Anëtarësuar
    04-04-2008
    Vendndodhja
    Te burgu 317
    Postime
    42
    Nuk hecim perpara ne re me ate Armando Duka
    Ai e ka pa kombetaren prone private

Deri sa te iki Armando Duka nuk kemi per te pas futboll ne re jo majeni mend

i/e regjistruar Maska e rotullusi
    Anëtarësuar
    27-05-2007
    Vendndodhja
    ne hapesire
    Postime
    265
    Citim Postuar më parë nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Ne radhe te pare sipas mendimit tim, ekziston nje klan ne federaten Shqiptare qe ben çfare ti doje qejfi me kombetaren. Sepse nuk ka si shpjegohet ndryshe dhe largimi ne ate menyre i Bariç. Ne FSHF duhet te drejtonje njerez te ndershem, ose te pakten qe te tregohen te ndershem persa i perket pasurise kombetare, pra Ekipit Kombetar te futbollit Shqiptar, dhe jo ta bejne ate si ekipet e kampionateve inferiore ku ndeshjet blihen me 50 lekesha.

Pastaj, duhet te vendose trajnjeri se cilin futbollist te zgjedhe dhe cilin jo, pasi askush me mire se ai nuk e di se kush vlen e kush jo, ndaj eshte zgjedhur ne ate detyre. Ne kombetare duhet te luajne ata futbolliste qe luajne me shume minuta me ekipet e tyre, pasi ato jane te denje te perballojne nje ndeshje futbolli, dhe jo ata qe ngrohin stolat e ekipeve.

Ne radhe te trete, por jo nga rendesia, duhet punuar me shume me lojtaret e rinj, si ne kampionatin Shqiptar dhe per ato qe dalin ne kampionatet e huaja. Duhen evidentuar dhe afruar sa me shpejt, pa shume burokracira, te cilat na kane karakterizuar kohet e fundit me te tille lojtare.

Pse sipas mendimit tend ishte Federata qe largoi Baric??? Apo vete lojtaret e vjeter ne ekip, pasi e pane qe Baric u jepte mundesi te rinjve me aktivizimin e tyre , duke lene jashte PLEQTE te cilet kujtojne se kan shpine e tyre kombataren dhe fare mire munde te "flene sa te duan pasi nuk do ti nxjeri njeri perjashta"

Ishte kjo Federate qe solli Baric dhe nuk besoj se Federata shiti 2 ndeshjet e fundit te kombetares , por vete lojtaret per te larguar Baric.......

i/e regjistruar Maska e rotullusi
    Anëtarësuar
    27-05-2007
    Vendndodhja
    ne hapesire
    Postime
    265
    Citim Postuar më parë nga I_CuDiTuRi Lexo Postimin
    Nuk hecim perpara ne re me ate Armando Duka
    Ai e ka pa kombetaren prone private

Deri sa te iki Armando Duka nuk kemi per te pas futboll ne re jo majeni mend

Normale qe derisa te jete Duka skemi futboll, se jemi te perjashtuar ....

Por faji nuk eshte i tij , por i qeverise qe kerkon te fuse hundet e saj te qelbura kudo , dhe te ket nen kontroll si ne kohen e xhaxhit , qe te luajne djemte e shokve dhe jo ata qe e meritojne te luajne .....

E shof qe disa ktu kur japim mendimet e tyre i leshojne li lopa bajgen ....

BEHUNI NJERE TE VETME REALISTA , DHE HIQENI ATE MASKEN E POLITIKES KUR FLISNI PER FUTBOLLIN ............

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Citim Postuar më parë nga BINGO Lexo Postimin
    Duhet ndryshuar komplet me lojtar e me Staf!
    bravo ma more nga goja sa doja ta shkruja dhe une por e pash qe e kishe shkrujt...

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Me duket se duhet ndryshuar edhe ndrresat, me sa e pam deri me tani lojtari lojtarin nuke e vren dot, e tere fusha i duket kuq e zi...
    Pse mos te provonim edhe ne te mbajmi ngjyra te ndrresave te lloje llojshme ?

Citim Postuar më parë nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    bravo ma more nga goja sa doja ta shkruja dhe une por e pash qe e kishe shkrujt...
    Ky postim eshte aq i pavlefshem sa eshte ky postimi im tani Emri:  crossjerk.gif

Shikime: 247

Madhësia:  2.9 KB
    Welt Meister 2014

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 34
    Postimi i Fundit: 22-03-2009, 23:17
  2. Kombëtarja Shqiptare - (Lajme)
    Nga zeus në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 158
    Postimi i Fundit: 01-03-2006, 16:22
  3. Cfare duhet te ndryshoje ne punen e ambasadave shqiptare?
    Nga DYDRINAS në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 03-09-2005, 13:22
  4. A do te ndryshoje historia ne Butrint?
    Nga kalivo në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2004, 13:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •