Lere retoriken menjane. Qellimi im eshte te shoh nese njerezit e pranojne faktin e evolucionit, dhe nuk eshte nese ju jeni dakord me darvinin apo me rezultatin e evolucionit (per mire a per keq)...
Po
Jo
S'jam i/e sigurt
Lere retoriken menjane. Qellimi im eshte te shoh nese njerezit e pranojne faktin e evolucionit, dhe nuk eshte nese ju jeni dakord me darvinin apo me rezultatin e evolucionit (per mire a per keq)...
A kanë evoluar njerëzit?
jo njerezit skan evoluar, po te kishin evoluar do na dilte ndonje njeri nga ndonje majmun. po bejm aty ke 7000 vjet qe e njohim historin njerzore dhe gjate gjith kesaj kohe ska dal ndonje njeri nga ndonje majmun edhe sikur te duash ti shartosh nuk shartohen dot. pastaj kesaj pyetje asnje sja di pergjigjen e sakt. skenca ska arrit akoma te jep nje pergjigje per kete ceshtje, fet po ja fusin kot, por mendimi im eshte se evolusion nuk ka. teorija e evolucionit eshte nje tip feje tjeter dhe nuk i jep pergjigje kesaj pyetje dhe ajo teori ka shume mangesira por ate kemi sot per sot deri sa te zbulojm te verteten
mendimi im eshte se ka dicka inteligjente qe e ka krijuar universin dhe gjithcka qe ne shohim dhe nuk shohim por askush se di se kush eshte dhe cfare eshte. mua me duket si nje tip programi shume i nderrlikuar qe askush nga qenjet njerzore se kupton sot per sot, mbase me kalimin e kohes dhe me zvillimin e teknologjis/shkences do arrijme ta kuptojm
Krijoni Kontakt